https://www.traditionrolex.com/7

 Dotaz | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: S ostatními uživateli si můžete posílat soukromé vzkazy!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Dotaz

Co si myslíte o otevření Levných potravin v Mělníku.

Tipy a rady předchozí téma | následující téma

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

2 ANO


vzhledem k tomu že jsem bez práce a tak šetříme kde se dá ...tak levné potraviny jenom uvítáme!!!! Takže za nás ANO, ANO, ANO!!!!!!!! Klidně i s procházejícím datem spotřeby......

1 ano x ne


Záleží na modelu. Pokud by to byla prodejna zaměřená na nízkopříjmové skupiny (podobná několika fungujícím v Praze), která by prodávala potraviny na hraně data spotřeby, tak bych byl mírně skeptický. Důvody - akční ceny v řetězcích se dostávají na podobnou úroveň, řada nízkopříjmových za nákupem necestuje, ti, kteří opravdu nemají, tak si jdou radši ukrást do tesca.... Prostě mám obavu, že by to dopadlo jako několikeré pokusy o obchod typu "zdravá výživa".

 

Pokud by se jednalo o jiný záměr, tak by bylo dobré lépe ho popsat.

 

Co si naopak myslím, že by fungovalo, kdyby na Mělníku vznikl nějaký "Farmářský obchod". Zájem o farmářské trhy tomu nasvědčuje, nejblíže tomuto zaměření je prozatím asi "Karavana" v Jarošově ulici, ta se ale primárně zaměřuje na koření, nikoliv na čerstvé mléčné, masné a zemědělské produkty.

1.1 Ano


Já bych to také spíše viděla na nějaký klidně dražší obchod, ale s opravdu kvalitním zbožím všeho druhu. Zrovna nedávno, jsme se o tom doma bavili, že bychom za kvalitu byli ochotní klidně vydat i více. Ale obávám se toho, že by se nakonec prodávalo stylem: za velké peníze průměrná kvalita. Ale jinak jsem právě spíš pro tu variantu "farmářského obchodu" také, než levných potravin.


https://www.traditionrolex.com/7