https://www.traditionrolex.com/7

 Po celou noc zaměstnávaly mělnické strážníky opilecké incidenty | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nevíte kam večer vyrazit? Náš Průvodce Vám poradí!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Po celou noc zaměstnávaly mělnické strážníky opilecké incidenty

  • Dne  9.3. 2013  ve 23:58 hodin hlídka MP spatřila  v  ul.  Mladoboleslavská osobní  motorové vozidlo Renault, jak  ve velmi vysoké rychlosti a nekoordinovaně odbočilo z  ul.Kokořínská  do ul.  Mladoboleslavská, kde  mohlo  dojít  ke  střetu  s  protijedoucím vozidlem neboť  řidič vjel  až na druhou stranu  vozovky  do protisměru. Hlídka MP pojala důvodné podezření, že řidič vozidla je pod vlivem alkoholu nebo jiné návykové látky. Hlídka MP   výše uvedené    vozidlo dostihla   v  polovině  ul. Krombholcova,  kde dávala  řidiči  světelným   signálem  "STOP"   výzvu  k   zastavení. Řidič výzvu ignoroval a pak následovala jeho 15minutová zběsilá, agresivní a velmi nebezpečná jízda ulicemi, kdy nerespektoval pravidla silničního provozu a za jízdy najížděl do vozidla strážníků, kteří se ho snažili zastavit.  Do akce se zapojilo i vozidlo P ČR, ani policistům se nepodařilo muže zastavit. Nakonec nebezpečný řidič zabočil  do  slepé  ulice  mezi sportovní halou  BIOS a krytým plaveckým bazénem. Zde se strážníkům podařilo vůz zablokovat – řidič se pokusil dál ujet směrem k psímu útulku.  Tam zůstalo vozidlo stát, neboť mělo proražené pneumatiky. Řidič se snažil z místa utéci a nereagoval na výzvy strážníků.  Teprve na hrozbu využití služební zbraně začal reagovat a zastavil se. Muž se začal opět bránit při přiložení pout. Muž byl zcela zjevně pod vlivem alkoholu nebo jiné návykové látky. Na místo se dostavila hlídka P ČR, která si věc převzala.                                                             
  • 10.3. v 04:10 hodin  řešili strážníci skupinu mladíků, kteří ulicí U Tanku nesli dopravní značku. Mladíci tvrdili, že značku v ul.Tyršova vykopl muž, který šel původně s nimi, ale oni že ho neznají. Řekli, že dají vše do pořádku, což také pod dozorem strážníků učinili. Cestou na místo byla na zemi další dopravní značka, kterou mladíci taktéž vrátili do původního stavu.
  • 10.3. v 04:29 hodin  strážníci spatřili v ul.Nová automobil Škoda Felicie jedoucí v protisměru. Jak bylo zjištěno, řidič měl  dle orientační dechové  zkoušky  0,72   promile alkoholu  v dechu. Muž sdělil, že před hodinou vypil dva panáky. Celá věc byla předána policii ČR k dořešení.
  • 10.3. v 05:05 hodin  na linku  156 telefonicky  oznámil muž, že na autobusovém nádraží leží na trávníku osoba.  Jak strážníci zjistili, muž z Pardubic byl pod vlivem alkoholu nebo jiné návykové látky a odmítl lékařskou pomoc. Strážníci ho z místa vykázali.
  • 10.3. v 05:21 hodin na linku 156 telefonicky oznámil anonym, že   za  lávkou směrem  na vlakové  nádraží v  ul. Jiřího  z Poděbrad  leží bezvládně  člověk na  chodníku. Strážníci zde objevili muže, kterého se jim podařilo po delší době probudit. Muž se Slovenska byl podnapilý. I jeho strážníci z místa vykázali.
  • 10.3. v 05:46 hodin  žádá dozorčí OO PČR Mělník o nastavení kamerového systému  do  ul. Tyršova, kde má docházet ke rvačce. V  5:47 hodin byli strážníci na místě, kde se v jedné provozovně nacházel jim dobře známý muž,  který měl  tržnou ránu  na hlavě,  dle  jeho  slov,  od  teleskopického   obušku.  Dále se  v místě nacházel neznámý muž, který silně krvácel  z   ústní dutiny  a v  ruce měl  vyražené zuby,   na zemi pod ním bylo  velké   množství  krve .  Strážníci přivolali RZS,  která se  do místa  dostavila v  5:49  hodin  a  zraněné si  převzala k  ošetření. V  místě se  dále nacházelo  několik  osob,  tyto se urážely vulgárními nadávkami. V 5:50 hodin se dostavila  hlídka OO  PČR Mělník. V součinnosti  s  PČR  byl  nastolen veřejný pořádek. Hlídka  MP dále  v místě asistovala PČR  při   kontrolách totožnosti účastníků a svědků události. Celou věc dále  plně   řešila ve své kompetenci P ČR.

 

Ladislav Hošmánek, ředitel Městské policie Mělník




Město - z radnice

https://www.traditionrolex.com/7