https://www.traditionrolex.com/7

 Dopravní nehoda v Neratovicích se neobešla bez zranění | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Události z kalendáře si můžete pohodlně přenést ve formátu ICS do Vašeho mailového programu či mobilu.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Dopravní nehoda v Neratovicích se neobešla bez zranění



Dnes, po páté hodině ranní, došlo v Neratovicích, na křižovatce ulic Mládežnická a Hamplova k dopravní nehodě mezi osobním vozidlem Škoda Octavia combi, které řídil třiašedesátiletý muž, spolu s ním ve voze cestoval pětapadesátiletý spolujezdec a osobním vozidlem, Peugeot 207, za jehož volantem se v době střetu nacházela dvaapadesátiletá žena.

K dopravní nehodě došlo tak, že řidič škodovky jel ulicí Hamplova směrem od vlakového nádraží k ulici Mládežnická. Zde na křižovatce pravděpodobně nerespektoval dopravní značku „ Dej přednost v jízdě“ a vjel na hlavní komunikaci v okamžiku, kdy po ní přijížděla ve směru od centra města řidička peugeotu. Následoval střet mezi levou přední částí octavie a pravou přední částí vozu Peugeot. Po nárazu byla škodovka odmrštěna na blízký chodník a přitom ještě poškodila obrubník a oplocení přilehlého domu.

Při nehodě utrpěli oba řidiči i spolujezdec lehká zranění. Na vozidlech, oplocení a obrubníku vznikla škoda, která byla předběžně vyčíslena na částku cca 191 000,-Kč. Na místě byla u účastníků provedena dechová zkouška na alkohol s negativním výsledkem.

Událost nadále šetří mělničtí dopraní policisté.



Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7