https://www.traditionrolex.com/7

 Série vloupání už má svého viníka | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: S ostatními uživateli si můžete posílat soukromé vzkazy!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Série vloupání už má svého viníka


 

     Od začátku letošního roku trápil majitele nemovitostí v obci Dřínov a ve Veltrusech neznámý pachatel. Policisté z oddělení ve Vojkovicích za uvedenou dobu zaznamenali celkem pět případů, při kterých nezvaný návštěvník, poté, co poškodil okna, dveře, okenice a v jednom případě ostění nemovitosti, vnikl celkem do šesti rekreačních chatek, rodinných domů, garáží a chatek bez čísel popisných. Nemovitosti prohledal a na cestu zpět si vzal s sebou potraviny, šperky, deku, povlečení, koženou bundu, zapalovače Zippo, ruční a elektrické nářadí. V jednom případě nepohrdl ani pračkou a ždímačkou. Svými výpady způsobil poškozeným celkovou škodu ve výši cca 42 000,-Kč.

     Jeho poslední akcí byla „návštěva“ rekreační chaty ve výše zmiňované obci Veltrusy. Zde poté co se doslova vlámal do objektu, tento prohledal. Z místa již neodešel. Byl přistižen pracovníkem bezpečnostní služby, která objekt střeží a vyzván, aby vyčkal do příjezdu policejní hlídky. Vojkovičtí policisté osobu zadrželi a zjistili, že se jedná o šedesátiletého muže z Pardubicka.

     Pětadvacátého března, letošního roku, si převzal záznam o sdělení podezření z trestných činů, krádež a porušování domovní svobody, za které je možno uložit trest odnětí svobody až na tři léta. Trestní řízení je nadále vedeno na svobodě.

Zdroj:
Policie ČR
Krajské ředitelství policie
Středočeského kraje
Preventivně informační skupina
M ě l n í k


Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7