https://www.traditionrolex.com/7

 MěP | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete poradit kam dnes zajít na oběd? Prohlédněte si mělnické jídelní lístky.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

MěP

Zdravím všechny, měl jsem možnost zjistit, kolik stojí provoz MěP. za ty peníze bychom měli několik nových domů pro bydlení, nebo nová parkoviště. A to nemluvím o tom, kolik peněz má PČR. Prostě jsou to vyžírky a vysávají nás a naše daně a město to toleruje. Rda pro vedení města - zrušit MěP a dotovat PČR. Ještě dotaz??? Kdy budou mít páni měšťáci dle zákona o MěP doplněné vzdělání??? Maturitu všichni nemají, ale třeba jim to nahradí členství v KSČM, že ??

Ostatní předchozí téma | následující téma

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

5 MěP je potřebná


Dobrý den,

takovýmto způsobem lze "zkritizovat" a pohanit úplně všechny složky státu či obce. Nebudu vypisovat plusy, které MěP má, jde např. o to, že zajišťuje to, co požaduje město (které tak má přímý vliv na to, kde a jak bude tato pořádková složka využita), a tak napíšu jen, že městská policie je potřebná služba obyvatelům města. Takový je názor mne jako pro toto volebního období zvoleného zástupce obyvatel města. Prostor na zlepšení je vždy a všude, a myslím, že MěP Mělník se o zlepšování sebe sama neustále snaží. Záleží vždy také na nejužším vedení města, co od MěP požaduje a jak s ní spolupracuje.

Ondřej Tichota
t.č. opoziční zastupitel za sdružení nezávislých a TOP 09

5.1 Náklady


Městská policie je určitě prospěšná. Jen těch 11 000 000 korun ročně je pro město naší velikosti opravdu hodně.

4 Johan


Mě vždyčky MP Mělník pomohla, jsem rád, že jí máme. Strážníci přeji Vám pevné nervy a kašlete na podobné Johany, kteří si nevidí na špičku nosu. Já hodnotím lidi podle chování a né podle vzdělání a kdo kde je.

3 Děláte si legraci ?


Policie je velmi potřebná složka, akorát má smůlu, že má omezené pravomoci, v televizi se hned řeší, jest-li nepřehnali zákrok proti té negativní osobě, a lidé kolikrát dělají, že se jich nějaké nahlašování vandalismu apod. netýká. Vůbec těm lidem, kteří riskují své zdraví nezávidím.

Víte, co by vás mělo zajímat ? Že děti v nemocnici platí za lůžko denně 100 Kč. Zavést to šlo rychle, a rušit se to bude až za 8 měsíců.  Tam můžete jít stávkovat a nadávat! 

3.1 legrace??


Ano, Policie je potřebná složka, ale PČR, ne ta městská. Nemají pravomoci a to je dobře. Přesto se snaží si pravomoci vymoci a hrají si na PČR. Že děti platí za lůžko je smutná věc, ale je to výmysl poslanecké sněmovny. Městskou policii platí každý občan ve městě z rozhodnutí zastupitelstva obce. Občanů se nikdo neptal, zda ji chtějí, či nikoliv. Podle nejnovějšího výzkumu stojí MěP ročně několik desítek milionů korun. A proč?? Chrání majteky, životy a zdraví????  Těžko, na to nemají, ale botičky dávat umějí. 

3.1.3 Botičky


A kdyby se někdo občanů ptal, jestli MP chtějí, myslíte, že by většina sdílela Váš názor? Já MP policii fandím-často je potkávám PĚŠKY a dá se s nima slušně vyjít.

A že dávají botičky? To je dobře. Jednou jsou nějaké předpisy a ty se musí dodržovat. Pak si neohleduplní řidiči dělají co chtějí-parkují, kde se jim zachce, že se nedá projít(projet kočárkem, na vozíku...).  A že provoz MP stojí peníze? Vy snad něco děláte zadarmo?

3.1.2 Johan,Johan,Vy mi


Johan,Johan,Vy mi přijdete zaujatý na klucí od "měšťáků",botky sice dávají ale krom jiného taky honí feťáky po ulicích,sbírají ožralé individua po městě a řeší hromadu jiných a pro Vás nepodstaných a přesto důležitých věcí.Dlužno dodat že také zajišťují odchyt zaběhlých psů a jiné "havěti",že na středisku sedí operátorka a čučí do zblbnutí na monitory jestli nějaký zmetek nečmárá po fasádě či nevykrádá někomu z nás auto,kolikrát jsou první u nějaké situace kdy jde někomu z nás o život a pomáhají ho udržet na světě než dorazí doktor.

Snažte se aspoň pochopit, že tu nejsou jen pro botičky ,ale hlavně pro nás všechny...

3.1.1 A tohle je co ?


http://mpmelnik.cz/ U mě je to důkaz činnosti, že tu k něčemu jsou.

3.1.1.1 to je právě ono


ano, kdo nalezl třeba ty psy??? občan, který to nahlásil, ale titulek je" Hlídka nalezla psy". nenašli nic, protože z auta nemohou nic najít. Ať si říká každý z Vás co chce, jsou to vyžírky a neumětelové.

3.1.1.1.1 Negativní lidi


Naše společnost je prolezla podobnými lidmi jako je Johan, vše kritizují a haní. Sami se do ničeho nepustí a nadávají v hospodě mu piva, nebo tady na Mělníčku. Pro lidi, kteří odvádědějí poctivou práci, neboněco v každé profesi či postavení něco společnosti přinášejí je třeba v dnešní době poděkovat. To se mi zdá se dnes moc nenosí. Zajímalo by mě co dělá pan Johan. Asi ředitele zeměkoule. Být mladší odjedu z této republiky pryč, s takovými jako je pan Johan nás tu nic nečeká.

2 Že to stojí peníze ?


Že to stojí peníze ? Tak na to jste přišel brzy,ale má to i pozitiva o kterých Vám tu psát nebudu,poněvadž ty nehledáte.Přijde mi nechutné házet všechny policajty na hromadu odpadu a už vůbec jim vyčítat maturitu.Poznal jsem dost lidí bez ní a věřte, tupí nejsou.

A neba mne číst tyto zvratky po ránu...

1 Další smysluplný


Další smysluplný příspěvek k městské policii. Divím se, že vás to furt baví.. Mě osobně městská policie na Mělníku nevadí a ani si nemyslím, že by pracovala špatně....


https://www.traditionrolex.com/7