https://www.traditionrolex.com/7

 Jak se dá taky parkovat, když drzost nechybí | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Staňte se redaktorem! Přidejte se k našemu teamu!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Jak se dá taky parkovat, když drzost nechybí

Zaujal mě jistý Mercedes, který dnes parkoval na placeném parkovišti na náměstí Karla IV. Stál na bílých pruzích, což se nesmí, navíc opravdu docela překážel, a za oknem sice oslňovala parkovací karta, ovšem platná pro Palackého náměstí - tedy parkoval, aniž by zaplatil parkovné (viz přiložená fota).

Asi před měsícem (častěji se do města nedostanu) parkoval na úplně stejném místě a aby toho nebylo málo, tak vedle něj tehdy policisté montovali botičku na starou Felicii a velmi úspěšně předstírali, že ten Medvěd vlastně vůbec neexistuje.

Nevíte někdo, kdo má na Mělníku taková privilegia? To musí být asi hodně dlouhé prstíky...

PřílohaVelikost
DSC00408.png165.46 KB
DSC00407.png192.08 KB
DSC00409.png115.5 KB
Ostatní předchozí téma | následující téma

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

7 Chudák


No co, tak je to nějaký chudák, který bez práce přišel k pěknému autu, ale na parkování už mu prostě nezbylo. To je to samé, jako když řidičům nezbyde na hands free a věčně smaží mobil u ucha za jízdy...

 

Ale jestli se takhle parkovat smí, tak to můžeme vyzkoušet i my, ostatní. Nebo zavolat městkou a čekat na reakci, PROČ mu nedají botu.

6 MěP


Zdravím, když jsem tady psal nelichotivě o MěP, tak mi mnozí nadávali, že jsou to slušní lidé a dělají svou práci dobře. tak tady je to vidět, jak jí dělají skvěle. Ano, je to tak. Přehlížejí tyto zbohatlíky a jdou jim na ruku. A dědečka s feldou, co překročí dobu parkování, protže se někde zdrží sejmou šmejdi městský.

5 takhle tam parkuje


takhle tam parkuje téměř každý den, trochu divné, že si ho strážníci MP ještě neráčili všimnout.....

4 Práce MP


Dnes jsem viděl nasazenou botičku na autě - SPZ začínala na xUx .... ,které parkovalo na parkovišti u hotelu v ul.Fibichova a jehož majitel překročil zaplacenou dobu parkování.Ale auto parkující opodál na chodníku v křížovatce ul.Fibichova x kpt.Jaroše pod billboardem firmy SKT,nějak uniklo " pozornosti " projiždějících příslušníků MP.

Obrázek uživatele steny

3 frajeři


takovejmhle nejradši pošlu pozdrav botou do zrcátka

2 Výjimka pro konkrétní auta


Některé Mercedesy u nás smějí na bílých pruzích parkovat bez postihu, dělají to běžně i ve Fibichově. Strážníci se tváří, že je nevidí, vědí, komu patří a mají instrukce nezasahovat.

2.1 Výjimka pro konkrétní auta.


Postřeh ze 3.4.2013.Čekal jsem na "Starém autobusáku" na autobus a poslouchal jak lidi nadávají na nefunkční automat.Městský policista stojící opodál se vybavuje se známým, který stojí autem na zebře.Tipněte si, o jaký typ auta a s jakou SPZ se jednalo.Je vidět, že zákony na Mělníku platí jen na někoho.Podle ústavy jsme si sice všichni rovni, ale jak je vidět tak na Mělníku existují lidi rovnější.

2.1.1 Bílé pruhy


Mercedes?

Fibichova = starý autobusák.

1 Mercedes


Nejsem si jist, ale myslím si, že je to jeden z odnože "hrncařů", kteří dělají Mělníku takovou čest Laughing out loud. Tak si myslím, že to mluví za vše. J.

1.1 Hrncař...?


Asi jsem mimo, ale "hrncař" je kdo?

1.1.2 Hrncař =


Hrncař = podvodník,agresivní prodejce čehokoliv,hlavně "zázračných hrnců"...firma sídlí v prostorách bývalého Agrozetu (zemědělská technika).Výrazně žluté cedule s názvem firmy...

1.1.1 Hrncař...?


Hrncař = člověk z jedné nejmenované mělnické firmy , sídlící ve Velkém Borku,která se zabývá prodejem zboží "vysoké kvality" na předváděcích akcích zejména důchodcům .

1.1.1.2 Hrnce z Mělníka


Že by město bylo propojené s firmou na "hrnce" ???Možná,jim tyto úlidby poskytuje za dobrou propagaci města. Vždyť Mělník je Mekou všech těchto prodejců.Díky za příspěvek.....

Obrázek uživatele steny

1.1.1.2.2 to máte tak, mělnickej


to máte tak, mělnickej rádoby podnikatel sbírá pokuty za svýho mercedesa, když jich má dostatek tak dojde na městkou policii a tam se vybrečí jak za nic nemůže a že to má ke svýmu podniku daleko a přeci nebude chodit 3 minuty pěšky, tak se mu to promine a jeho autíčko pak dostane zvláštní bonus, že na jistejch místech je neviditelné, tak to tady fungovalo a asi furt fungovat bude

1.1.1.2.1 ...to máte


...to máte pravdu,Mělník vůbec za poslední roky získává "různá prvenství" která jej proslavuje hlavně mediálně.Jen pro připomenutí :Radary,vytunelovaná Liberta,pedofil co odešel z Mělnického soudu s podmínkou,letiště,ŠMEJDI CO OKRÁDAJÍ DŮCHODCE a v neposlední řadě novinka kolem parkování,zkrátka "umíme se světu ukázat",škoda jen, že takto negativně,kéž by převládalo to pozitivní a přilákalo to příliv investic a Mělník vzkvétal...

1.1.1.2.1.2 Pozitivní Mělník


Abychom zde nepsali jen negativa Mělníka. Me se líbí například činnost MEKUC a třeba si vzpomenu na koždoroční zábavu při Mělnické Jizerské padesátce:)I sportovce máme dobre...... Spojování Mělníka s obchodníky s dekami a hrnci mi vadí, snad se dočkáme a místo prohánění se v drahých autech  budou chodit po dvoře Pankrácké věznice  kam patří. 

1.1.1.2.1.1 Ale, krásné ideály tu byly vždy.


To zase jo. Mělníček je tu už pěkných několik let a co tu bylo už napsáno článků a komentářů. Třeba se přemýšlelo ( Asi někoho napadlo, že se dnes leckde žije především turistickým ruchem Eye-wink Smiling) o tom, jak to udělat, aby ti výletníci, co připlují tou velkou lodí společnosti Viking River Cruises, aby hned dole v Rybářích nepřesedali do busů a nejezdili do Prahy, ale přišli náš kopec navštívit. Dokonce se zvažovala stavba lanovky po Aušperku, nebo aspoň linka ekovláčku, jako jezdí na Kokoříně. Jenže, co na vršku? Leckoho musí napadnout nejprve to, čím se historická města chlubí nejvíc a co jim přináší investice, a to je podzemí. Kdysi se tu dělaly za paní starostky Liškové nějaké průzkumy, ale nějak nebyly peníze. Pak se hovořilo o tom, jak moc by to bylo obtížné, protože jde o majetek, který má různé vlastníky a původní chodby jsou leckde zasypané, nebo jsou tam příčky. Nakonec se jako náhražka udělala aspoň cesta podzemím ke studni, ale to je v konkurenci ostatních českých měst spíše útěcha. Nevím, dnes se dají ještě čerpat peníze EU na leccos, tak ještě třeba nějaká šance je. Problém je, že tu důležitost a možnost příjmu z turistického ruchu někdo buď dostatečně neohodnotí, nebo to vidí jinak.

Tady se to trochu prohodilo a začalo se revitalizací města, která sice dle mého názoru alespoň opticky rozhodně město vylepšila ( zas tak často tam nejsem a nezkoumám to), ale pokud si vzpomeneme, co všechno se mělo revitalizovat, tak to vypadá a snad to ani není tajemstvím, a někdo to už publikoval, že na nic už nejsou peníze.

Asi nikoho nepřekvapí, že bych změnil pořadí na 1) podzemí, 2) Polabský mlýn ( víceúčelové turistické zařízení) 3.) revitalizace Smiling.

Obrázek uživatele milk

1.1.1.2.1.1.2 Čisté víno


On si totiž Mělník hraje na něco co není.Ani ho nemůžeme srovnávat s nejbližšími městy Litoměřice,Brandýs-Stará Boleslav,Mladá Boleslav a srovnávání s Kutnou Horou je úplně mimo mísu.Na jediném historickém náměstí není historického nic na bývalém ONV a mramorem obložené KB.Nakonec celá plocha náměstí po tom revitalizačním překopání není historická vůbec.Hodnotu má jen ta strana se starou radnicí , podloubím a dva domy při obou vjezdech na náměstí.

Nebýt na Mělníku soutok Labe-Vltavy,chrám s kostnicí a téměř nepřístupný zámek,tak nevím na co se koukat.

Jsem rodilý a patriotický Mělničák,ale také jsem logický realista.

1.1.1.2.1.1.2.1 To je opravdu krásná představa do budoucna.


No dobře, ale to je tedy jako správné a konečné řešení, že tedy Mělník nikdy žádné turistické podzemí mít nebude? Že budeme říkat :,, Jo jinde, tam mají to a to..." To jsou pěkné vyhlídky do budoucna. To jsem si tedy trošku dělal naděje, že bych se snad toho mohl jednou ještě dočkat. A myslím, jak podzemí, tak ten turistický boom v Mělníku, který je jinde mnohem větší Eye-wink.

1.1.1.2.1.1.2.1.2 Možná


by jste byli překvapeni pánové, že to tak špatně s tím naším podzemím zase nevypadá tak špatně a letos se někde přiblížíme alespoň částečnému vyčištění Eye-wink (i když to do téhle debaty moc nepatří) a k překvapení všech i díky městu.

Obrázek uživatele milk

1.1.1.2.1.1.2.1.1 Sokratesi


Promiň,že jsem tě poněkud zklamal.Protože se osobně známe, respektuji tvé názory.Obdivuji tvé znalosti a zanícení na prosazení změn.

Jseš zkrátka idealista a já ti přeji v tvém snažení hodně úspěchů.

1.1.1.2.1.1.2.1.1.1 Myslím


..., že to nebyla špatná výměna kometářů a ukazuje veřejnosti, kam kráčí aktivity radnice a co je tam zajímá. Veřejná doprava a turistický ruch včetně podzemí to asi nebude. Škoda jen, že už to trvá přes 20 let novodobé historie a myslím, že řada lidí, ikdyž to třeba otevřeně neřeknou, tak cítí, že je Mělník oproti jiným městům zkrátka někde jinde, byť mu některé aktivity upřít nelze Eye-wink. Ty to víš, protože hodně cestuješ, možná jsi víc jinde, jak tady a také jsi to napsal. Díky za uznání a i Tobě přeji hezký víkend Eye-wink Smiling.

1.1.1.2.1.1.1 Lanovka


Jo, jo, na lanovku by peníze byly, ale turisté, kteří přijedou do našeho měata vlakem, nebo autobusem, jdou do centra tankodromem-to není chodník. Ale to nejsou ti turisté, o které město stojí-vlakem nejezdí boháči, jako lodí:-(

1.1.1.2.1.1.1.1 Ale přece


.... nemůžete  šperkovat chodník v Jarošově ulici, když na něj nemáte peníze. Ty právě musíte dostat z toho turistického ruchu. To je jako v životě. Když někdo prodá pozemek, tak má sice v momentu slušné peníze, ale tím to končí. Ty peníze za něco utratíte. Když ho pronajímáte, tak máte pravidelné příjmy bez konce. Také je můžete po určitém čase v určitém množství na něco použít, ale stále vám to vydělává a můžete tedy neustále plánovat, kdy do čeho budete investovat příště Eye-wink. Mně to připadá normální. Přece každý slušný člověk ví, že když něco chce, tak si na to musí ale také někde napřed vydělat, nebo ne? Pujčky nejsou štastné řešení. A nějak podobně je to jistě i s hospodařením měst a obcí, kde je to pochopitelně složitější, protože je na to rozhodnutí více hlav a mívá to další návaznosti, souvislosti, pozadí, či jak to nazvat.

Ať jezdí nejprve ekovláček od lodi do centra, když bude co ukázat, a jistě ne za desetikorunu. A pak bude brzy jistě na lepší chodník k nádraží, nebo i na ekovláček, co vás doveze v létě tam Eye-wink.

1.1.1.1 Hrncař?


Hrncař = hlavní hrdina nového českého filmu Šmejdi


https://www.traditionrolex.com/7