https://www.traditionrolex.com/7

 Tragická nehoda u Záryb | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nemáte se jak dostat domů? Pomůžeme vám zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Tragická nehoda u Záryb



Dne 26. května 2013, krátce před třináctou hodinou došlo na silnici č. II/101, v katastru obce Záryby, k vážné dopravní nehodě mezi osobním automobilem Škoda Felicia combi, který řídil devatenáctiletý mladík, spolu s ním ve voze cestovala sedmnáctiletá dívka a další osmnáctiletý spolujezdec a osobním motorovým vozidlem Škoda Fabia, které řídila dvaasedmdesátiletá žena.

K nehodě došlo tak, že řidič felicie jel se svým vozem po komunikaci, ve směru od Kostelce nad Labem do Brandýsa nad Labem. Při průjezdu pravotočivé zatáčky pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost jízdy stavu vozovky, na mokré silnici dostal smyk, s vozem přejel do protisměru, kde došlo ke střetu mezi pravou stranou felicie a přední částí fabie, která v té době přijížděla, ve svém jízdním pruhu, od Brandýsa nad Labem.

Popisovaná událost měla tragické následky. Řidič felicie utrpěl těžké zranění a byl převezen do nemocnice, druhý mladík z vozidla byl s těžkým zraněním převezen z místa letecky a dívka bohužel utrpěla zranění, kterým na místě podlehla. Řidička druhého automobilu vyvázla ze střetu pouze s lehkým zraněním. Škoda na vozidlech byla předběžně vyčíslena na částku 70 000,-Kč.

Dopravní nehodu nadále vyšetřují mělničtí policisté.



Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7