https://www.traditionrolex.com/7

 Motorkář utrpěl při nehodě těžké zranění | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: S ostatními uživateli si můžete posílat soukromé vzkazy!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Motorkář utrpěl při nehodě těžké zranění



Dne 28. května 2013, po osmnácté hodině, došlo na silnici I/9, v katastru obce Kly k dopravní nehodě mezi motorovým vozidlem Fiat Ducato, které řídil pětatřicetiletý muž, spolu s ním ve voze cestovalo ještě dalších šest osob a motocyklem KTM 990 SUPERDUKE, který řídil třicetiletý motorkář.

K dopravní nehodě došlo tak, že řidič motorového vozidla jel po místní komunikaci z části obce Kly – Hoření Vinice, směrem ke komunikaci I/9.Na křižovatce s touto silnicí zastavil, aby dal přednost vozidlům na hlavní, poté pokračoval v jízdě směrem na Prahu. Přitom pravděpodobně přehlédl motocykl, přijíždějící od Prahy a následoval střet mezi motorkou a levým zadním bokem fiatu. Motorka po nárazu spadla a pohybovala se dále ve svém jízdním pruhu. Zastavila až u nedalekých svodidel. Motorkář skončil v blízkém silničním příkopu.

Při nehodě utrpěl řidič motorky vážná ranění, se kterými byl následně převezen do nemocnice. Osádka automobilu vyvázla bez zranění. Na vozidle a motocyklu byla způsobena škoda odhadem za 80 000,-Kč. Oba řidiči se na místě podrobili dechové zkoušce na alkohol s negativním výsledkem.

Událost nadále šetří mělničtí policisté.



Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7