https://www.traditionrolex.com/7

 Akce zrušena - Putování Východní Moravy | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nemáte se jak dostat domů? Pomůžeme vám zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Akce zrušena - Putování Východní Moravy

Níže avizovaná akce se z důvodu povodní neuskuteční.

Barevný skládací pultík, vyškolení pracovníci za ním a spousta zajímavých materiálů a nabídek z Východní Moravy. Tak vypadá putování Centrály cestovního ruchu Východní Moravy a pracovníků informačních center ze Zlínského kraje zvané IC Tour.

V rámci turné navštíví putovní infostánek přes 50 moravských a českých měst. Mottem pro rok 2013 je slogan:„Padla mi do oka… Východní Morava!“ Stejně jako v minulých letech budou reprezentanti turistické oblasti Východní Morava nabízet všem zájemcům a kolemjdoucím nové propagační a informační materiály, hlavně barevný katalog Průvodce Východní Moravou, nezbytné mapy i speciální nabídky na dovolenou pro všechny věkové i zájmové skupiny.
Samozřejmostí budou rady týkající se výletů a dovolených, protože rozmanitý kraj nabízí spoustu zážitků: Baťův kanál, cyklostezky pro rodiny i horskou cyklistiku pro náročné, odpočinek v Lázních Luhačovice, krásu kroměřížského zámku či nekonečnou zábavu a poučení ve vyhlášené ZOO Zlín. Východní Morava má prostě své jedinečné kouzlo rozmanitosti. Více informací najdete na: www.vychodni-morava.cz

IC tour zahájila svou cestu 20. dubna v Prostějově, posledním místem je 27. června Jihlava. Prezentace probíhá v místech, kde se předpokládá větší pohyb osob, tedy i potencionálních návštěvníků Východní Moravy. Stánek proto najdete v místech jako jsou obchodní centra, náměstí nebo probíhající kulturní akce.

Těšíme se na všechny zájemce a srdečně zveme na setkání 4. 6. do Mělníka:
Kaufland, Bezručova36300, Mělník

Ostatní předchozí téma | následující téma

https://www.traditionrolex.com/7