https://www.traditionrolex.com/7

 Doprava do Prahy aktuálně | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Události z kalendáře si můžete pohodlně přenést ve formátu ICS do Vašeho mailového programu či mobilu.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Doprava do Prahy aktuálně

Nevíte, jak jezdí a kde končí busy do Prahy?

Díky

Ostatní předchozí téma | následující téma

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

5 Dálnice D8


Kdo to chce objet po D8, tak pozor. Jeli jsme kolem 16. hodiny a od 10km až k mostu přes Vltavu kolona, jeli jsme to 40 minut. Na mostu se sesunula půda, a tak se bagry snaží nahrnout zeminu na mostní pilíře a zpevnit je. Provoz v každém směru je zúžen do jednoho pruhu. 

4 Zavřený Štěpán


Podle http://mapa.dopravniinfo.cz je zavřený most Na Štěpaně -> úplná uzavírka sil. I/9 od km 14,735 (Štěpánský most - křižovatka s II/101) až km 21 (cukrovar)

Nevíte někdo, kudy teď tedy jezdí autobusy ME-PHA? Předpokládám po dálnici? Jel jste někdo, jak dlouho to trvá? Díky moc.

4.1 Každý má jiné informace


Podle dispečinku čsad mi bylo sděleno, že se přes Štěpán jezdí, ale teď už to může být jinak...pokud by to nešlo běžnoucestou, tak prý budou jezdit přes Všetaty...rozhodně z Prahy autobus pojede.

4.1.1 Autobusy


Autobusy z Prahy stále cca 16:30 jezdí přes Štěpán a vypadá to, že dál budou.

3 Doprava v úterý


Ačkoli je doprava do Prahy po D8 odkloněná přes Kbelskou, tak autobusy normálně jezdí klasicky až do Holešovic. Nepustí tam jen osobní dopravu, pro ty je tam uzávěra. Potvrdil mi to dispečnik ČSAD Mělník. 

Osobně jsme dnes jeli autem, příjezd na Kbelskou cca v 6:30, hodinu trvala cesta na Pankrác přes Kbelskou a Jižní spojku.

3.1 Jenom nikdo...


...nechápe, proč je to tam takhle uzavřený. Stejně u Bulovky se ty auta zase vracejí a ucpou to dolů znova. A nikde cestou se nic neděje. A na mostě Barikádníků je to to samý ( až na čumily samozřejmě) .  Nechápu Sad

2 Zatím žádné nové info


...ale divil bych se, kdyby zítra ráno doprava do Prahy fungovala. Pokud by se nejelo jinudy.

1 bus do prahy a zpět


Teď jsem volala na dispečink a prý jezdí normálně. Aktuální info i na stránkách čsad střední čechy.

1.1 No, na Štěpáně to už žádná sláva teda není...


...a na Proseku před sjezdem k Bulovce se pěkně dlouho stojí. Ale v 7.30 jsem z autobusáku na Prahu odjel. Nevím jak teď.

1.1.1 Teď jsem dorazil do


Teď jsem dorazil do Celetné, odjezd z Mělníka v devět se posunul cca o čtvrt hodiny. Prosek je už volnější, ani jsme nečekali. Dojezd do Holešovic bez problémů. Jenom XC náhradní autobusy jsou totálně nacpaný a někteří lidi se dovnitř nedostali a museli čekat na další. Intervaly jsou celkem dlouhý, protože bus se zdržuje cestou z Letňan (viz zácpy u Bulovky z Kobylis). Celkově se cesta z Mělníka do centra v tuto chvíli dá zmáknout s 15 - 20 min zpožděním...


https://www.traditionrolex.com/7