https://www.traditionrolex.com/7

 V souvislosti se záplavami se na Mělnicku komplikuje dopravní situace | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Uvítáme nové uši a oči. Staňte se zvědem serveru Mělníček.cz! info@melnicek.cz

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

V souvislosti se záplavami se na Mělnicku komplikuje dopravní situace



Policisté by touto cestou chtěli upozornit občany, že v souvislosti s mimořádnou situací, způsobenou zvýšenou hladinou řek Labe a Vltava dochází na Mělnicku k částečným nebo úplným uzavírkám pozemních komunikací. V současné době se jedná o tyto úseky:

Automobilisté neprojedou městem Kralupy nad Vltavou, které je v současné době pro silniční dopravu uzavřeno a to až do odvolání. Na silnici I/9, v úseku od Mělníka – Vehlovic do Liběchova (nám. Levého) bude komunikace úplně uzavřena zhruba od dnešní třinácté hodiny, také do odvolání. Stejný osud čeká cca o hodinu déle dva úseky silnice I/9 a to od Mělníka do Kel a poté od Větrušic k Obříství, část Štěpán. Silnice I/16 od Mladé Boleslavi na Mělník a dále na Slaný je podle dopravních policisté plně průjezdná.

Na silnicích druhé třídy je uzavřen úsek komunikace II/608 u Veltrus (okolí kruhového objezdu), dále je obtížně průjezdná silnice II/101 od Veltrus do Obříství a silnice v  Miřejovicích a Nelahozevsi.

Situace na našich komunikacích se může dále měnit podle stavu hladiny vodních toků. O změnách budou informovat složky Integrovaného záchranného systému nebo správci komunikací.



Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7