https://www.traditionrolex.com/7

 Při ochraně majetku pomůže i speciální policejní technika - dodatek | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete i Vy mít svůj banner nebo komerční inzerát na tomto webu? Napište nám na komerce@melnicek.cz.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Při ochraně majetku pomůže i speciální policejní technika - dodatek


Již několik dní kontrolují policisté a městští strážníci v Kralupech nad Vltavou oblasti, kde byla provedena evakuace. Opuštěné objekty a byty hlídky monitorují po celý den. Teď jim v jejich snažení pomůže i speciální technika.

Na základě rozhodnutí středočeského krajského policejního ředitele, plk. Mgr. Jana Ptáčka, budou v Kralupech nad Vltavou, a to až do odvolání, nasazena dvě zařízení pro noční vidění (tzv. termovize). Tato technika pomůže policistům a strážníkům při monitoringu opuštěných lokalit a to zejména v nočních hodinách. Jedná se o mobilní „pomocníky“ a proto není vyloučeno, jejich následné nasazení, v rámci celého našeho okresu.

V noci ze čtvrtého na pátého června využili policisté na Mělnicku policejní vrtulník. S jeho pomocí kontrolovali evakuované lokality z výšky, za použití výkonného světlometu a techniky pro noční vidění dohlíželi na majetek spoluobčanů a sledovali stav protipovodňových hrází. Z vrtulníku byl pořízen videomateriál, který lze použít pro další vyhodnocení situace. Podle potřeby budou v podobných akcích pokračovat i nadále.



Město - z radnice

https://www.traditionrolex.com/7