https://www.traditionrolex.com/7

 Opilá řidička poničila auta, dopravní značky a fasádu | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Staňte se redaktorem! Přidejte se k našemu teamu!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Opilá řidička poničila auta, dopravní značky a fasádu



Šestnáctého června, letošního roku, kolem páté hodiny ranní, došlo na Mělníku, ulice Pod Vrchem k dopravní nehodě mezi osobním vozidlem Seat Toledo, které řídila třicetiletá žena, zapakovanými vozy Renault Megane Scenic, Honda Accord a dopravní značkou.

K nehodě došlo tak, že řidička jela se svým automobilem uvedenou ulicí, směrem k ulici Bezručova. Přitom vyjela vpravo mimo komunikaci, na chodník, kde narazila do zadní části renaultu a následně accordu. Následkem toho byla navíc poškozena fasáda objektu, před kterým oba vozy stály. Poté se vrátila na komunikaci a pokračovala daným směrem až do pravotočivé zatáčky, kde vyjela tentokrát vlevo mimo silnici. Následoval střet se svislým dopravním značením. Z místa řidička opět odjela, a přes ulici Bezručova a Vodárenská se vrátila zpět do ulice Pod Vrchem. Zde svůj automobil odstavila a odešla.

Po příjezdu dopravních policistů se žena k vozu vrátila, doznala se k nehodě, předložila doklady a podrobila se dechové zkoušce, která skončila pozitivní naměřenou hodnotou 1,64 promile alkoholu v dechu. Při nehodě nebyl nikdo zraněn a celková způsobená škoda byla odhadnuta na cca 40 000,-Kč.

Opilá řidička následovala policisty na místní oddělení, kde si převzala záznam o sdělení podezření z trestného činu, ohrožení pod vlivem návykové látky, za který je možno uložit trest odnětí svobody až na tři léta, peněžitý trest nebo zákaz činnosti. Trestní řízení je nadále vedeno na svobodě.



Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7