https://www.traditionrolex.com/7

 Zpronevěra | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Přehledná a stále aktuální nabídka zaměstnání je dostupná zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpronevěra


Pětapadesátiletá žena, zaměstnaná na jednom z mělnických benzinových čerpadel, v době od začátku května 2012 do začátku června, letošního roku, v pětatřiceti případech neodvedla tržbu z pokladny čerpadla do trezoru. Utržené finanční prostředky ani řádně nezanesla do tzv. trezorové knihy. Takto získanou hotovost si ponechala pro svou potřebu. Poškozený provozovatel vyčíslil vzniklou škodu na částku cca 510 000,-Kč.

V uplynulých dnech zahájil mělnický policejní vyšetřovatel trestní stíhání ženy, pro trestný čin zpronevěra, za který je v tomto případě možno uložit trest odnětí svobody v rozpětí od dvou do osmi let. Trestní řízení je nadále vedeno na svobodě.

Pobyt za mřížemi hrozí i čtyřicetileté pracovnici další z mělnických čerpacích stanic. Žena se v době od června do července, letošního roku, obohatila podobným způsobem, na úkor zaměstnavatele o částku zhruba 15 000,-Kč.

Policisté osobě dne dvaadvacátého července, letošního roku, sdělili podezření z výše uvedeného trestného činu, za který je možno uložit trest odnětí svobody až na dvě léta. I toto trestní stíhání je nadále vedeno na svobodě.



Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7