https://www.traditionrolex.com/7

 Večeře v Šatlavě | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Uvítáme nové uši a oči. Staňte se zvědem serveru Mělníček.cz! info@melnicek.cz

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Večeře v Šatlavě

Dobrý den,

v pátek 26.7.2013 jsme vyrazili do restaurace na náměstí ,,Šatlava" .Objednat rezervaci nebyl vůbec žádný problém.Že si  číšník poplatl druh piva které si objednáme, že jsme si objednali jídlo s hranolkama a po 15minutách nám oznámili ,že hranolky nemají a že jsme si objednali dva hovězí bifteky a jeden byl vepřový , to všechno se může stát. Ale když oznámíte kuchaři a zároveň majiteli restaurece, že se stala chyba v objednávce a on koukne do počítače a oznámí Vám ,že udělal hovězí bifteky a ty taky zaplatíte tak to opravdu už asi není něco v pořádku .Zřejmě mají hodně hostů

Negativní zkušenosti předchozí téma | následující téma

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele wilbur

7 Šatlava


Jsem toho názoru, že co napsal(a) Verda, je konstruktivní a jasné. A nemusí jít o konkurenci, ani o záměr někoho poškodit. Kdysi jsem jezdíval na Svijany a speciály až ze Štětí. Dnes už to nedělám. Hospůdka už není, co bývávala. Pokud se však spletu, měl bych se omluvit a chybu napravit (na své náklady). Stát se to může, jasná věc. Pokud ale předkládám vepřové maso a podávám (a prodávám) ho jako hovězí, pak bych se měl zamyslet! Být si jistý sám sebou a svým podnikem nemůže být nikdo příliš dlouho. Přeji Šatlavě spokojené zákazníky a uspokojené štamgasty. Smiling

6 Šatlava


Názor na tuto restauraci mám takový, že moje manželka pracovala vedle v cukrárně několik let, chodila tam převážně na minutky, a vždy si moc pochutnala. Já teda chodím na pivo naproti ke konkurenci, protože tam čepují Kozla a toho jen tak na Mělníku neseženete. Svijany, které mají v Šatlavě, jsem pil pomalu 10 let a jsem jich tak trošku přepitý. Do Šatlavy si ale na ně chodím někdy sednout a samozřejmě pozoruji rekace lidí, co si dávají jídlo, a vždy jsem slyšel jen chválu. Nedávno jsem tam byl na česnečce, a i když trošku byla dělaná jinak, tak výborná. Jinak v časech, kdy jsem pojídal tatarák, jsem tam byl 3x do týdne na tataráku, a vždy výborný. Pěkně tmavý, z kvalitnáho hovězího masa. V Olympioniku nebo Pagannini jsem ho měl taky, ale tam ho dělají z jiné části masa a není tak lahodný, jako právě v Šatlavě. Je ovšem pravda, že se spíš restaurace mění na pivnici, kdy se u baru těsní několik štamgastů. Ale tak proč nakonec ne. Dneska si často lidi rozmyslí, zda půjdou na večeři nebo ne, a podle mě i jen na čepování piva se dá vydělat.

5 Odpověď na téma ,,Večeře v Šatlavě"


Nejsmutnější na tom všem je , že pan  majitel o tom všem věděl a nestáli jsme mu ani aby se šel podívat zda máme na talíři vepřový nebo hovězí biftek a ta slova byla jeho....smutné  co..Hold ,na mistru kuchaři,,panu Butorovi" si rozjet restauraci je jednoduché ale udržet si alespoň slušnost je už horší...

4 Také nespokojenost


Tak se taky přidám svou troškou do mlýna.

Dříve jsme s přítele hrozně rádi chodili do této restaurace na jídlo.Porce byli super a cena taky.Přítel je jedlík a daná porce vždy zasytila.Jenže jsme tam pak byli párkrát po tom,co odešel p.Butora z kuchyně a šlo to ke dnu.Porce malé,ceny sice stejné,ale když člověk předpokládal,že se nají a bude pln jako dříve,tak ouha-byl ještě hladový a cestou se ještě zastavil,většinou v kebabu,na další nášup,aby bylo bříško spokojené.

Teď tam občas zajdeme na pivo,protože tam mívají občas dobré speciálky,ale i to už upadá a zajdeme raději ke konkurenci na náměstí.Je to hrozná škoda,téhle hospůdky.Dříve,když mi přijela nějaká návštěva na Mělník,tak jsme s ní šli na jídlo jedině sem a na pivko.Teď si to hodně rozmýšlíme a raději zamíříme jinam.

3 Já jsem spokojen...


...a jsem stálým hostem. Škoda, že jste se tomu panu majiteli neozvali s vaším problémem osobně pánové(nebo paní). Není řešení anonymní recenzování na internetu z pohodlí domova a navíc bez vašich konkrétních jmen. Takový komentář může napsat někdo, kdo je konkurent, závidí, vůbec v restauraci nebyl atd...

Pro mě je tohle povídání o ničem, jako spousta takových článků na internetu.

 

Jan Matoušek, Mělník

3.3 Zřejmě jste nečetl


Zřejmě jste nečetl dostatečně pozorně: "Ale když oznámíte kuchaři a zároveň majiteli restaurece, že se stala chyba v objednávce a on koukne do počítače a oznámí Vám..."

3.3.2 Ano, četl jsem...


...pozorně, děkuji za upozornění Eye-wink (další odpověď viz níže)

3.3.1 Ono


je to těžké, když pan Matoušek je štamgast a kamarád pana majitele, asi tak.

3.3.1.1 Není to "těžké"...


...pane/paní Janves (Jan Veselý, Jano Veselá, Jaroslave Vesecký...atd???) Pořád jsem tady nikoho neviděl, aby se představil svým jménem a neschovával se za internetovou anonymitu.

Jak jsem již jednou napsal, ano jsem kamarád pana majitele. Nevím ale nic o počátku tohoto problému diskuze a ani jsem nebyl přítomen jako většina diskutujících (takže ani vy pravděpodobně nevíte v čem je problém i když znáte pana majitele i celou jeho rodinu)

Proč se tedy ani jeden z vás nejde osobně pana majitele zeptat copak se tak mohlo ten večer státi když jste také jeho přátelé? Nebo jste byli Eye-wink

...jen pro info, dnes jsem byl také v Šatlavě a rád jsem si sednul k "obyčejnému" stolu k ostatním neštamgastům Laughing out loud

Jan - svobodný pán z Mělníka

 

3.3.1.1.1 Pane Jane, zase tvrdíte


Pane Jane, zase tvrdíte "nebyl jsem přítomný jako většina diskutujících". Tak já například jsem toto nikde netvrdil, to zde podsouváte jen vy, já jen vycházím z toho, co napsal Verda.

Pokud bychom měli zpochybňovat cokoliv, co někdo napíše s tím, že se prostě jedná o lež, nemuseli bychom vůbec tuto debatu a jakoukoliv jinou vůbec vést a stejně tak bych mohl já vás obvinit, že se třeba podepisujete pod jiným jménem. Uvědomujete si absurditu vašeho vyjadřování?

A stejně tak nerozumím tomu, k čemu je vám jméno diskutujícího, který vás upozorní na to, že prostě špatně čtete, když jste si poprvé nevšiml, že dotyčný daný problém diskutoval s panem majitelem. Tady vám nikdo netvrdí, že ví jak to bylo, ale to, že evidentně nevidíte celý obsah textu, když dotyčného odkazujete na osobní komunikaci, která je ale naprosto otevřeně v uvedeném textu zmíněná.

3.2 Koukám i ochránce se tady


Koukám i ochránce se tady najde. Takže jste určitě jeden z těch, co sedí u stolu štamgastů. 

3.2.1 Nejsem ochránce...


...ano, jsem štamgast.

P.S. většinou u stolu štamgastů stojím Eye-wink

3.1 Dobrý den pane Matoušek


jestli to nebude tím, že i vy se můžete počítat mezi štamgasty a mezi přátelé pana majitele. Osobně znám pana majitele a celou jeho rodinu, tak vím o čem mluvím. A diskuse na téma hospoda proběhla, ale o ničem. Prostě Šatlava už není to co bývala. Je to opravdu škoda, hrozně rádi jsme tam chodili, ale vzhledem k chování pana majitele, myslím tedy Michala, už tam přestáváme chodit. Naštěstí je dost hospod v okolí, kam jít a ty Svijany už nemají jen v Šatlavě.

Honza

3.1.1 také dobrý den...


...ano, znám Michala a mohl bych se označit za štamgasta. Doufám tedy, že se sem koukne a rád Vám odpoví na hodnocení a kritiku. No a já si taky samozřejmě zajdu i jinam, přeci nejde mít každý den to samé..."zase králík" Laughing out loud

Honza

2 zkušenost


Pan majitel táhne restauraci ke dnu. reklama žádná, akce jak by smet. Jede furt ten samý stereotyp. Když už mají akce na nějaké kvasnicové pivo, tak po tom, co jim dojde, se neobtěžují ho smazat či nějak dát na jevo, že došlo. 

Chodím do této restaurace několik let, ale poslední dobou je na šikmé ploše. Ideální místo na náměstí, pivo Svijany, jenž je na vzestupu a tuto výhodu takhle promrhat. Jediný co tam jede je barový stůl štamgastů, ale o tom přece restaurace není. Doufám, že neusli na nedávné slávě. 

1 Stejná zkušenost


Šatlava už není co to bývalo, hlavně, když vaří pan majitel, neochotný, vidět je na něm jak ho oběžujeme. Když je tam ten druhý, mladší kuchař (myslím, že Petr) tak to je o něčem jiném, ochotný, usměvavý a klidně uvaří i v deset hodin večer. A co se týká piv, to si musíte hlídat, už to děláme tak, že si nosíme svůj papír a píšeme si čárky a pak se hádám.


https://www.traditionrolex.com/7