https://www.traditionrolex.com/7

 Program Vinobraní | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Staňte se redaktorem! Přidejte se k našemu teamu!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Program Vinobraní

Přátelé, dostal se mi do rukou tištěný program vinobraní. Nevím, kdo se pod to podepsal, ale takovou hrůzu jsem teda už dlouho neviděl. Nečitelné, graficky "blbé". Chápu, že každý máme jiné oko. Osobně s tím několikrát měsíčně bojuji, ale tento výstup je teda pošušňání.

Kultura předchozí téma | následující téma

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

7 ohňostroj


Pochopila jsem správně, že ohňostroj bude letos střílen z placené zóny, a to z ,,hudebního,, náměstí - Karla IV.?? Nebo je to na plánku špatně zakreslené?? Mě to osobně přijde dost divné Sad

6 program


Zdravím, zatím jsem grafickou podobu vinobraní neviděl ale co mne opravdu dostalo je programová náplň letošního vinobraní. Dle mého názoru je nejslabší  za posledních 20 let. Jediné co beru jako plus k programu letošního vinobraní je, že si nemusím kupovat vstupenku a mohu se veselit aniž bych podporoval takový bídný program. Rozdělení a oddělení placené scény od ostatního dění je na mnoha vinobraních v jiných městech již dávno běžná věc.

 

 

 

 

5 Stále doufám že je to jen žert.


To by mě zajímalo, jakej vtipálek dělal grafiku toho programu. To muselo stát ale peněz (no už se nedivím vstup je skoro 300 a jediná pořádná kapela budou wanastovky na ostatní kapely nezbylo. Dostal to grafik Laughing out loud ).
Snad až to bude s časovým harmonogramem, tak to bude zase ve formátu jak to bylo vždycky. 
 

4 grafická podoba


To: Melnik45... tak tenhle odkaz je ještě zlatej oproti tomu co vyšlo tiskem.. Necitlivě umístění QR kódu (jako prase velkýho) na rozmázlou leteckou fotku zámku a kostela hned na titulce...nic proti moderním technologiím. Omalovánky s přechodem v textu... jupí... Duplicita log.. no pošušňání. A volba fontu ještě vytaženýhou outline tomu všemu dává korunu......Asi takhle: Myslím si, že nějakej pátek dělám "v oboru". Sazba těch dvou A4 v nějakém fungujícím studiu je v ceně do 1000 Kč. A to v rozpočtu vinobraní asi není až tak velkej problém. Tohle to je pro ostudu.  

4.1 Bodování


To je zajímavé, já celkově košt pochválím, jen dodám, že tam neměli pivo a mám čtyři mínusy a Vy se pustíte kriticky do plakátku na Vinobraní, nešetříte slovy a máte dva plusy Smiling Příště budu muset být víc kritický Laughing out loud

3 Ubohá grafika programu vinobraní


Pokud má být tištěným programem grafický paskvil zveřejněný na webu Melnik.cz, pak máte pravdu. Je to nečitelné, nehezké, neprofesionální, hloupé a trestuhodné. http://www.melnik.cz/kultura-skolstvi-pamatky/melnicke-vinobrani/program-melnickeho-vinobrani/program-melnickeho-vinobrani.html

Stejně tak nechápu, co znamená např. to razítko v titulku tištěné Mělnické radnice (Rated, certifikát profesionální urovně, 2010) Kolik let tam ten nesmysl chce radnice mít? K čemu to čtenářům je? Pokud někdo jednou grafika pochválil, proč tím léta obtěžovat čtenáře..?

2 já osobně jsem s programem


já osobně jsem s programem nadmíru spokojená :o) Baťa - srdcová klasika, Wanastowky - příjemná pohodička a ACDC - na to se těším asi nejvíc :o) super super super, ale samozřejmě, nelze se zavděčit každému (respektuji), já za sebe ale dávám palec nahoru :o)

1 ...mne spíše


...mne spíše nenadchl obsah,zkrátka bída (pro mne)...


https://www.traditionrolex.com/7