https://www.traditionrolex.com/7

 Terapeutické konzultace v RC Kašpárek | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete poradit kam dnes zajít na oběd? Prohlédněte si mělnické jídelní lístky.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Terapeutické konzultace v RC Kašpárek

Věděli jste, že v Rodinném centru Kašpárek nabízíme také konzultace s rodinnou terapeutkou nebo sociální pracovnicí?

Pokud Vám rodinné problémy přerůstají přes hlavu, nebo pokud si potřebujete trochu popovídat a utřídit si věci, ať už sama/sám nebo v páru či společně s dalšími členy rodiny, je Vám v našem RC k dispozici zkušená terapeutka Mgr. Veronika Andrtová (terapeuticky pracovala mj. v Diagnostickém ústavu v oddělení pro děti-cizince, v AT poradně na Praze 4, v krizovém centru Palata a v Dětském krizovém centru).

Konzultace nabízíme jednou do měsíce, vždy poslední pátek odpoledne, objednat se individuálně, v páru nebo i v početnější konstelaci podle aktuální potřeby se můžete na tel. 736 168 537 nebo na rc.kasparek@email.cz.T

Konzultace jsou součástí projektu Podpora rodin na Mělníku, podpořeného MPSV, cena jedné konzultace (45 minut) je 50,- Kč.

Druhou pomáhající odbornicí v rodinném centru Kašpárek je sociální pracovnice Mgr. Andrea Jirková (vedla mj. sociálně-právní poradnu na Mělníku), kterou můžete kontaktovat na tel. 736 168 537 nebo na cesta@kasparek-melnik.cz, pokud potřebujete poradit v otázkách sociálně-právních, nebo pokud máte zájem o náš program pro rodiny s dětmi (herny, výlety, kroužky), ale chybí Vám finanční prostředky nebo kuráž do neznámého prostředí vyrazit.

Zdraví a výživa předchozí téma | následující téma

https://www.traditionrolex.com/7