https://www.traditionrolex.com/7

 "Školka" pro pejsky :) Co Vy na to? | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nevíte kam večer vyrazit? Náš Průvodce Vám poradí!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

"Školka" pro pejsky :) Co Vy na to?

Dobrý den,

jak by ste přivítali nápad školky pro pejsky na Mělníku? Když ste zaneprázdnění a někdy nemáte moc času dát mu veškerou potřebnou pozornost, kterou si vyžaduje a moc Vám na něm záleží?

Co si o tom myslíte, kdyby ste Vašeho pejska mohli na pár hodin nechat v dobrých rukou ve školce s full sevisem?

 

Ďekuji za dotazy Smiling

 

 

Ostatní předchozí téma | následující téma

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

3 Dobrý nápad


Pokud by školka fungovala i tak, že v případě náhlého problému (nemoci, služebky, atd.), by bylo možné na den nebo dva umístit hafíka, bylo by to super. Samozřejmě po předešlé tel. domluvě a podobně. Rozhodně bych nechtěla využívat tyto služby každý den. Setkala jsem se i s omezením, že velké psy do těchto školek neberou. Jsou situace, kdy je takováto služba k nezaplacení.

 

2 Ja mám pejska v baráku a


Ja mám pejska v baráku a venčím ho cez den pravidelně 3 - 4 krát. Jsem na to puntičkář. Ale občas se mi stane, že musím něco zařídit, nebo zůstat déle kvůli práci a náhodou není nikdo, kdo by ho vyvenčil... proto zvažuji o školce.

Samozřejmě tu nechci dávat návod jak mít psa a odstrčit ho zakaždým, když se majitelovi prostě nechce.

Já psy miluju a vždy, když je třeba pomůžu, strala jsem se i o psy z útulku a vím bohužel, jak to chodí...

2.1 dobrý nápad


Mám také pejska,nepotřebuji,aby mi ho někdo venčil nebo hlídal,protože čas na něho mám,ovšem dělám ve školce Smiling) a přibližně 5x v roce máme s dětmi akci,kdy tam musím zůstat celý den a potom si musím poradit s venčením,protože do práce dojíždím a občas se to nedá časově zvládnout.

Školka pro pejsky je opravdu moc dobrý nápad a myslím,že by ji někteří uvítali Smiling A mám pocit,že v okolí Neratovic už existuje,protože sestřenice tam vozila svého psa.

1 Tak za prvé: pokud jsem


Tak za prvé: pokud jsem zaneprázdněná a nemám moc času tak bych si v žádném případě nepořizovala psa. Pejsek je pak chudák ale bohužel dnes jsou bráni trochu jako modní doplněk a lidi si je pořizují a neuvažují co a jak bude potom.Hlavně že maj psa.......Co že jo, tak ho někde uvážou prostě, dyt je to jen pes......Sad

Za druhé: je to dobrý nápad, i hotely pro pejsky si myslím že je super. Rozhodně Váš nápad neodsuzuju.Kdybych bydlela v paneláku a pejsek byl doma celý den sám tak bych ho dala radši do školky kde se mu bude někdo věnovat a rád.


https://www.traditionrolex.com/7