https://www.traditionrolex.com/7

 Část drogy si aplikoval a zbytek poskytl další osobám | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete i Vy mít svůj banner nebo komerční inzerát na tomto webu? Napište nám na komerce@melnicek.cz.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Část drogy si aplikoval a zbytek poskytl další osobám


Část drogy si aplikoval a zbytek poskytl další osobám

     Čtyřiadvacetiletý muž z Mělnicka získal patnáctého února, letošního roku, ve večerních hodinách, v Libiši, za úplatu, blíže nezjištěné množství metamfetaminu. Následně v nedalekém nočním podniku narkotikum rozdělil, část si aplikoval a zbytek distribuoval dalším třem osobám.

      Policisté sdělili v uplynulých dnech osobě podezření z trestného činu, nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, za který je možno uložit trest odnětí svobody v rozpětí od jednoho do pěti let nebo trest peněžitý. Trestní řízení je nadále vedeno na svobodě.

 

Pohlavní zneužití

      Kriminalisté z Prahy zjistili a zadokumentovali případ týkající se šestnáctileté dívky z Mělnicka. Mladistvá v době od konce března 2012, do poloviny května, letošního roku, měla ve čtyřech případech dobrovolný pohlavní styk se dvěma nezletilými chlapci. V uvedené době se s každým intimně sblížila dvakrát. Přitom bylo dívce známo, že ani jeden z nich ještě nedosáhl věku patnácti let.

      Případ byl následně postoupen, dle věcné příslušnosti, mělnickým policistům. Vyšetřovatel zahájil třináctého září 2013 stíhání dívky pro provinění pohlavního zneužití. Za tento trestný čin je možno uložit trest odnětí svobody v rozpětí od jednoho do osmi let. Vzhledem k věku dívky se jedná o sazbu poloviční. Trestní stíhání je nadále vedeno na svobodě.

 

Policie ČR
Krajské ředitelství policie
Středočeského kraje
Preventivně informační skupina
M ě l n í k



Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7