https://www.traditionrolex.com/7

 Parlamentní volby | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nevíte kam večer vyrazit? Náš Průvodce Vám poradí!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Parlamentní volby

jsou za dveřmi. Jít či nejít? A koho volit? Už dlouho si tyto otázky kladu. Aby to zase nebyly čtyři roky v písničce Tomáše Kluse. Dobrá rada drahá. Na startovní čáře vedle slušných, poctivých a chytrých lidí (jehla v kupce sena) bude opět hromada šmejdů, zlodějů a neschopných hlupáků, kteří politiku vidí jako poslední šanci, jak se obohatit a konečně se nějak realizovat. Hromada lidí, kteří nám dlouhá léta říkají jak se to má dělat správně, ale kromě korupčních skandálů a nesmyslných zákonů, které nám ztěžují život, za nimi není vidět nic. Nadávali jsme na od pohledu příčetného Špidlu,  na zázračného podnikatele Grosse, na demokrata Paroubka. Nic horšího snad už přijít nemůže, říkali jsme si. Přišel Kalousek, Nečas a Bárta. Po skandálech VV jsme se naivně domnívali, že to Nečas s nálepkou Pan Slušný odpíská. Bylo to tak daleko za hranicemi slušnosti, morálky, normálnosti. Bohužel nekoalice v křeči pokračovala. Nedalo se na to dívat. Proto nemám vůli kritizovat toho kdo to konečně utnul, ani prostředky, které použil, ani osobní pohnutky, které ho k tomu vedly. Blábolům o ohrožení demokracie se musím smát, o té hovoří především Ti, kteří ji zde už dlouhá léta znásilňují. Pestrobarevné gangy kradou v pravé poledne, a s úsměvem na rtech. Máme vůbec na výběr?

KSČM  - dlouho nic nezkazila, protože nic nedělala, její návrat by však měl být noční můrou všech demokraticky smýšlejících lidí. Koneckonců není to tak dlouho co zastupitel Prahy 8 komunista Jaromír Petelík, který je asistentem místopředsedy KSČM a poslance Jiřího Dolejše, napsal na svůj facebookový profil
Cituji: 
Je čas rozvěšet pravičáky po městech republiky, vyvlastnit násilím všechny podnikatele, do desátého kolena zabavit majetky jejich rodinám...,“ 

ČSSD - se dvěma odborníky včele, kteří se v politice bez valného výsledku, za peníze daňových poplatníků pohybují (velmi slušně řečeno) téměř dvacet let. O tandemu Gross - Sobotka je zbytečné psát. Lidé bez praktických zkušeností, lidé kteří podle Cáby usilují o centralizaci moci v ČSSD, která vyřeší pouze to, že se současné ÚVV ČSSD "zakope ve svých současných postech" tím, že posílí svou moc.
Stínový ministr financí Mládek na sjezdu ČSSD v březnu 2013 označil živnostníky za parazity. Při pohledu na něj nemám pochybnost o tom kdo je parazit.

ODS - parta řízená kmotry, která je po třech letech Kalouskova vládnutí totálně zdecimovaná, na samé hranici volitelnosti, neschopná sebereflexe. Parta, která si kope jeden vlastní gól za druhým. Po těchto volbách už možná ani nebude.

TOP 09 -  včele s člověkem, který je v zájmu osobního prospěchu schopen se spojit i s komunisty. Sestavená z převlečených flanďáků a všehoschopných recyklátů.  
To oni jsou strůjci církevních restitucí, největšího zločinu proti republice v našich novodobých dějinách. To oni řídili poslední tři roky naše finance, zdravotnictví, kulturu a sociální věci. Nikdy jsme neměli tak špatné ministry.
Přesto jejich logo spícího Jamese Bonda s čírem osloví nezkušené prvovoliče. 

Nikoho z nich volit nemůžu, ale volit půjdu. Budu kroužkovat. 
Nebudu volit šmejdy, zloděje a hlupáky.

A ano, opravdu doufám, že někdy příště bude líp, jen nevím jestli s ano ...

.......i když Piráti jsou taky dobrá možnost ............

Politika předchozí téma | následující téma

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

992 To je správný názor:


Další volby, ke kterým by zřejmě mohlo dojít už na jaře příštího roku, považuje mělnický zastupitel Milan Schweigstill (TOP 09) za nevyhnutelné. „V této patové situaci nevidím šanci na sestavení vlády. Dvacet procent hlasů sociální demokracie nemá žádnou sílu, a opírat se 
o malá uskupení je velmi riskantní. Stačí, aby se zasekl jediný člověk a dopadne to špatně," konstatoval Milan Schweigstill, neúspěšný kandidát do poslanecké sněmovny, který měl na kandidátce TOP 09 číslo 12. 

Mělnický zastupitel Milan Schweigstill (TOP 09):

Podle mě tu vznikla patová situace, nevidím ani šanci na sestavení vlády. Oficiálně sice vyhrála ČSSD a druhé bylo ANO, ale ve skutečnosti jsou to tristní výsledky. Zisk dvacet procent, to nemá žádnou sílu. A opírat se o malá uskupení, jako tomu bylo po minulých volbách s Věcmi veřejnými… To pak stačí, aby se zasekl jediný člověk, a dopadne to zle. Ať udělá kdo chce, co chce, vidím to na další volby. Nejspíš v únoru příštího roku, protože teď se bude dlouho jednat. Kdyby volby celkově dopadly jako u nás v Mělníku, bylo by to přece jen o něco lepší.

Čtěte více na: http://melnicky.denik.cz/zpravy_region/rozvrat-v-socialni-demokracii-se-politikum-z-melnicka-nelibi-20131029.html

992.2 Vůbec jsem neměl v úmyslu do této diskuse vstupovat.


Váš článek mne k tomu přinutil. Nebudu posuzovat jestli je Vámi prosazovaný názor správný. To co se mne zaskočilo je, že článek je hluboce negativní a pesimistický. Slova jako - patová situace, nevidím šanci, nemá žádnou sílu, velmi riskantní stačí aby se zasekl, dopadne to špatně, tristní výsledky, dopadne to zle .... 

Chápu proč byl kandidát neúspěšný. Chybí mu pozitivní přístup k životu. Víra v lepší budoucnost....... 

Musíme chtít, aby bylo lépe a věřit tomu. Štěstí, zdraví a lásku nebo bohatství, podle toho co si kdo přeje nám nepřinese plané kritizování, negování a závist. 

To jestli bude líp, je jenom v nás.

:-) R

 

 

992.1 Tak sme nakonec s Lojzykem volily TOP 09 né ty piráty.


Teď čekáme na ty karty vod Drápka. Dyž tady čtu co napsal ten stymdlouhymmenem tak vidim že sme volily správně. Až budou ty nový volby co vo nich píše tak ho tam hodíme zase. To by byl starosta ! Až budeme volit starostu tak ho tam s Lojzykem hodíme taky sme si řikaly. Dva hlasy vod nás má jistý. Teď eště aby to vyšlo tomu panu Sobotkovi s tim panem Kalouskem a nic nám pak už ke spokojenosti chybět nebude. 

991 Levice se zase jednou předvedla. Předčasné volby


vidím jako nevyhnutelné. 

991.1 a


A co předváděla poslední léta pravice ? Už jste zapomněl ?

990 O tohle se teď nejspíš bojuje:


http://www.reflex.cz/clanek/komentare/52354/bohumil-pecinka-kalousek-a-sobotka-utajovana-laska.html

99 Sláva vítězům,čest


Sláva vítězům,čest poraženým...

Máme to za sebou,tak nezbývá doufat že konečně se něco začne dít ve prospěch občana.Doufejme že se mocní dohodnou a bude konečně lépe...

Obrázek uživatele milk

99.1 Pro komunistu LULU


No celkově třetí a na mělnickém okrese čtvrti.S tím se milý LULU nedá dělat socialismus

99.1.1 No ať je po Vašem


No ať je po Vašem Milku,

nechtěl jsem "rejpat" a výsledek voleb jsem okomentoval slušně.Takže jen a jen pro Vás.Modrý pták dolítal a i díky bývalým voličům ODS kteří už ten Nečasův cirkus nemohli dál sledovat dostali rozum a volili KOMUNISTY. Kolikátí skončili zde nebo támhle je jedno,důležitý je celek,a jak jste správně uvedl,jsou třetí.To už jsem avizoval v průběhu téhle volební diskuse,že se poperopu s Babišem o 2. místo a stalo se,takže nic nového jste mi nesdělil.Celkově jsem spokojen,což Vy jako pravicový volič asi říci nemůžete.

A opět jen pro Vás Milku,nejsem komunista,nikdy jsem nebyl a nehodlám kandidovat do čehokoliv a za kohokoliv,to jen aby jste věděl.

Hezký večer  Smiling

Obrázek uživatele milk

99.1.1.1 Opravdu dlouhé vedení.ANO


Opravdu dlouhé vedení.ANO je pravicovější strana než ODS a vede ji váš třídní nepřítel Babiš (kapitalista).

99.1.1.1.1 Pište si tu o čem


Pište si tu o čem chcete,já jsem spokojen a že Vy ne je Vaše věc.Nadávejte si těm gaunerům z ODS za zpackané volby a já budu dál blahořečit komunistům a všichni jsme spokojeni....tomu se říká kompromis....

Pokud jde o Babiše,tak samo vím že není levicový,a ani jsem nic takového netvrdil.Já jsem jen napsal že komunisté se s ním poperou o druhé místo,toť vše.Výsledek mu neberu a je na něm jak se dohodne s ostatními.

A ještě jedna věc,Babiš dle mého nemá narozdíl od těch (nemám slušný ekvivalent) z ODS nakáleno v hlavě,to poznám i já...Byť je pravicový,tak ještě nic neukázal a tudíž ho nehodnotím,to je snad fér ne? ODS ukázala a ne jednou,tak tam mám jasno,ať jdou do hajzlu gauneři...

98 Tak Lojzyk řikal


že psaly v novinách že po volbách se spojí pan Sobotka s panem Kalouskem. Prej to domluvil pan Bakala. Tak teď nevim koho volit. Lepší by bylo kdyby se pan Kalousek spojil s komunistama jako to chtěl udělat minule. no ale kdyby sme pak měly ministry financí pana Mládka a pana Kalouska tak to bybylo taky moc dobrý ty by nám to tady srovnali. Akorát nevim esli mužou bejt dva. asi jó vono tady de všechno. My s Lojzykem deme volit až zejtra. Pustíme Žeryka s Bublinou a na chvíli si vodskočíme. Von tady stejně nikdo nic neukradne. Vono už je to všechno rozkradený ( né u nás my si to hlídáme ) Taky sem se koukal včera v televizi na ty polytiky. Schodly se na tom že už nebudou krást ( vono už neni moc co ) a po novim roce možná taky přestanou tolik žrát aby zhubly. Někerý sou vypasený jako svině. Všichni udělaj všechno správně a my se budeme mít moc dobře. To řikaly jak ČEŠI tak cizincy co tam seděli. Asi budu volit ty piráty. Volil bych indiány ale ty tam nejsou. Leda teda Komančove to sme si ale s Lojzykem rozmyslely. Von je už volí LULU a Rumcajs možná i s Mankou a s Cipískem. Hodíme tam Piráty. Dyž sem byl malej tak sem vo nich rád čet.

97 Vážení soudruzi,Vážené


Vážení soudruzi,Vážené soudružky

nastal čas jíti k volbám a zatočit s "MODRÝM PTÁKEM" a tento zlořád poslat do propadliště dějin.Nyní uvidíme kdo zvítězí,seberte rozum a volte  K O M U N I S T Y  !!!!

PS: pro "klikače" kdyby jste se uklikali mínusy,KOMUNISTI  budou mít stejně víc jak ODS.... chá chá...

Kupředu levá,kupředu levá,zpátky ni krok  Smiling

96 Tak, já mám hotovo - odvoleno


Většině politiků se úderem 14 hodiny sevřely zadky, horší to bude až jim to povolí. Vystřízlivění voličů bude, hádám, kruté.

Obrázek uživatele Alexander Klimeš

95 Pořád se nemůžu zbavit


Pořád se nemůžu zbavit dojmu, že hlasité volání po boji s korupcí je jak od kandidátů, tak od voličů bohapusté pokrytectví. Protože

  • boj s korupcí musí začít odspoda
  • každý musí začít u sebe
  • nelze považovat za normální nosit bonbonieru na úřad, lahev k lékaři - protože to je taky korupce
  • kdo nosí lahev k lékaři, aby získal nějakou výhodu, by na pozici "kmotra" kradl jako straka
  • většina lidí nejsou na pozici kmotrů, takže nekradou nikoli v důsledku svých morálních kvalit, ale proto, že jsou hloupí nebo líní, případně nejčastěji obojí.

Když už mně tu nazývají černoprdem, tak musím citovat Bibli:

„Jak to, že vidíš třísku v oku svého bratra, ale trám ve vlastním oku nepozoruješ? NEJPRVE VYJMI ZE SVÉHO OKA TRÁM, A PAK TEPRVE PROHLÉDNEŠ, abys mohl vyjmout třísku z oka svého bratra.“ (Bible: Matouš 7,3.5).

 

 

Obrázek uživatele Alexander Klimeš

95.3 Můj příspěvek - -4. Dva


Můj příspěvek - -4. Dva souhlasné příspěvky pod ním - +3

 

Lidi, co hulíte??

 

Laughing out loud

Obrázek uživatele milk

95.3.1 Zkrátka někteří


Zkrátka někteří diskutéři zcela nepochopí obsáhlejší fundovaný příspěvek.Jedině by jste se musel snížit na úrověň jejich intelektu.

Já bych se s výše zmíněnými osobně vůbec nebavil,ale tady mi to připadá velmi zábavné.

Přeji všem krásný a ničim nerušený den

95.3.1.1 A to že je nebo není


A to že je nebo není příspěvek "fundovaný" poznáte jak? A výši intelektu lidí kteří s Vámi nesouhlasí jste sebral kde?

Zatím se mi jevíte jako neskutečný "řiťopich" který jen přitakává určitým lidem aby byl hezký.Vaše názory Vám nikdo nebere a nevšiml jsem si že by se někdo kvůli nim do Vás navážel ohledně intelektu,jenže každý kdo zde vyjádří něco jiného než Vy je podle Vás "mňau" a jen Vy jste dostatečně navýši a tudíž máte pravdu.

Doporučuji se neponižovat diskusí s námi blbci a běžte rovnou do parlamentu,chytrej ste jak rádio a "nošení švestiček z vlastní zahrádky" Vám jde  dobře.Tam totiž najdete hodně spřízněných duší na patřičné intelektuální úrovni a nebudete muset přinášet takovou oběť jako zde....

95.3.1.1.1 :)))


LULU: A to že je nebo není příspěvek "fundovaný" poznáte jak? 

   to se pozná tak, že si ten příspěvek přečtete.

LULU: A výši intelektu lidí kteří s Vámi nesouhlasí jste sebral kde?

  ta se sebere z toho příspěvku - tzn. z toho, co a jak, je tam napsáno.

LULU: Zatím se mi jevíte jako neskutečný "řiťopich" který jen přitakává určitým lidem aby byl hezký.

  to se tak někdy stává. Může přitakávat i neurčitým lidem, aby byl ošklivý, ale je to věc pana Milka.

LULU: Vaše názory Vám nikdo nebere a nevšiml jsem si že by se někdo kvůli nim do Vás navážel ohledně intelektu,

  právě se navážíte.

LULU: jenže každý kdo zde vyjádří něco jiného než Vy je podle Vás "mňau" a jen Vy jste dostatečně navýši a tudíž máte pravdu.

  teď jste se stal zřejmě tiskovým mluvčím pana Milka - mluvíte za něj!!!

LULU: Doporučuji se neponižovat diskusí s námi blbci

  to zajímá i mne - kdo jsou ti další, prosím?

LULU:  běžte rovnou do parlamentu

  tam se nedá jen tak jít - volby

LULU: ,chytrej ste jak rádio a "nošení švestiček z vlastní zahrádky" Vám jde  dobře.Tam totiž najdete hodně spřízněných duší na patřičné intelektuální úrovni a nebudete muset přinášet takovou oběť jako zde....

  no a takhle píšou blbci...

  

Obrázek uživatele milk

95.3.1.1.1.3 To ví každý,škoda


To ví každý,škoda času on to stejně nepochopí.

95.3.1.1.1.3.1 Máte pravdu,proto jsem Vám


Máte pravdu,proto jsem Vám dal +  Smiling

Obrázek uživatele milk

95.3.1.1.1.3.1.1 Opravdu nepochopil,taty jste


Opravdu nepochopil,taty jste měl dát mínus

95.3.1.1.1.2 Vaše interpretace si


Vaše interpretace si žádá drobné vysvětlení,kopírovat umíte,to Vám jde.Necpěte mi že já jsem něčí mluvčí,to tu jste Vy,(mluvit s někým nebo za něj je rozdíl) nebo se do někoho navážím.Evidentně Vám unikla schopnost odhalit částečnou ironii viz. blbci...

A pokud víte že jsem blbec,jelikož tak píši,dopručuji vzít tu největší tašku/vak kterou(ý)  seženete,neprodleně si do ní /něj vlézt a vyčkat až Vás někdo "donosí",přijde mi že Vám nějaký ten týden chybí Vy vědátore s patentem na vše...

95.3.1.1.1.2.1 vysvětlení vysvětlení interpretace :)))


Vaše slova:

mluvit s někým nebo za něj je rozdíl

 LULU píše Milkovi : jenže každý kdo zde vyjádří něco jiného než Vy je podle Vás "mňau" a jen Vy jste dostatečně navýši a tudíž máte pravdu.

Můžete mi připomenout, kde Milk píše : jenže každý, kdo zde vyjádří něco jiného než já, je mňau a jen já jsem dostatečně navýši a tudíž mám pravdu.

Já to prostě nikde nenašel a proto jsem se ozval, protože vkládáte svoje smyšlenky do úst někoho jiného, což je typická komunistická úchylka, kromě jiných a zřejmě to vysvětluje vše.

Ironii, částečnou ani žádnou jinou, jsem neodhalil, máte pravdu. Otázka je, byla-li tam někde. Ironie. viz blbci.

 LULU píše:A pokud víte že jsem blbec,jelikož tak píši

Nevím, jestli jste blbec. Ale věřím Vám. Já chtěl jen vědět, kdo jsou ti další. Bez ironie.

A ještě jedna poznámka k Vašemu dílu - 

LULU píše:  Vy vědátore s patentem na vše...

právě koukám na Váš nový příspěvek ,,Zdar, já tam hojně " - takže kromě jiného, patent na gastronomii - tuhé a vlažné knedlíky - Smiling)) , a pak že já jsem vědátor..... ale poradit umíte každému.

Kdyby se volil starosta, dal bych Vám hlas. Opravdu. Upřímně. S radostí.

Jen pořád přemýšlím, proč někdo opakovaně konzumuje tuhé a vlažné knedlíky.

Asi taky úchylka.

Hrách na zeď.............

95.3.1.1.1.2.1.1 Dal jsem Vám +,tak snad


Dal jsem Vám +,tak snad konečně dobrý,pro Vás budu i tím komunistou ať máte konečně klid...a nebojte,kandidovat fakt nikde nehodlám,ani na starostu a ani nic podobného,snad jen kdyby sháněli  spalovače mrtvol,mám k těmto oborům kladný vztah... Smiling

95.3.1.1.1.1 ...další "HUJER"...


...další "HUJER"...

Obrázek uživatele milk

95.2 Přesně tak,politik


Přesně tak,politik dobře ví na co primitivní volič slyší.Pak to vypadá,že korupce je tady povolena a není žádný zákon na její trestání.Každý politik vytváří mylný dojem,že právě on zajistí zamezení korupce.

Problém korupce není v jejím potrestání,ale v jejím zjištění a dokazování.Já vím ,že pro některé je to těžké pochopit.Kritizovat má právo každý,jenom hulvát má na to jiný slovník

95.1 svatá pravda


Ani jsem nečekal, že zde může zaznít něco takového, protože to tady připomíná zeď nářků. Naříká se na všechno a na všechny. Souhlasím s Vaším dojmem. Při každých volbách se ukáže, kolik občanů se nechá zkorumpovat sliby.

Pokušení, kterému musí čelit politik, jenž má možnost, nebo povinnost něco ovlivnit, rozhodnout, je tak obrovské, že já bych například neobstál a určitě bych podlehl. Vím to určitě, protože vidina toho, že zabezpečím sebe a rodinu, s vědomím toho, že jiným způsobem toho nejsem schopen, je tak lákává, že si to musím přiznat. Naštěstí nejsem politik a nikam nekandiduji, jednak proto, že by mě nikdo nezvolil, a kdyby přeci jen náhodou, tak bydlím v jednom hotelu s panem Rathem.

A můj dojem je, že nejsem výjimka a že ti, co tady nejvíc křičí: chyťte zloděje, .........

Tak já začal odspoda a u sebe, trám jsem vyndal - přiznal jsem se Smiling, a teď bych ráth něco ukrad.

Obrázek uživatele milk

95.1.1 Právě jsem obdržel od


Právě jsem obdržel od kamaráda vtip o který se musím se všemi,ať jste pro a nebo proti,podělit:

Ptají se kandidáta do Parlamentu: "Proč jste se rozhodl kandidovat na poslance?"

Kandidát na to: "Copak nevidíte tu korupci? Všude je samá bezzásadovost, vypočítavost a bezostyšné rozkrádání majetku a peněz!"
„A vy proti tomu chcete bojovat?"
„Ne, účastnit se!"

94 Děkuji Vám přátelé


za Vaše reakce na můj příspěvek do diskuse. Vždy je dobré se seznámit s názorem toho druhého. Za sebe velmi oceňuji příspěvky pana Jiřího Černohorského, jak co do obsahu, se kterým se zcela ztotožňuji, tak do úrovně. I rst5 velmi výstižně popsal ve zkratce úlohu TOP 09 v minulé vládě. Někteří z Vás také, stejně jako já, pochopili správně co pro naši budoucnost znamená způsob, jakým byly církevní restituce pojaty. Je asi jasné, že nejsem fanouškem ani jedné politické strany, jejíž zástupci seděli v posledních letech v parlamentu. Určitě to nehodím ODS, jak škemrá pan Kubera, ani TOP 09, protože i já vidím naprosto jasně kam jdou a dokážu odhadnout jakou rychlostí bychom tam s nimi všichni byli. O svém vztahu ke komunistům snad psát nemusím, paměť mám dobrou. Pracanti z ČSSD se s nimi domlouvají už dnes, jejich způsob vládnutí si umím představit. Děkuji nemám zájem. Navíc si myslím, že není rozdíl mezi bývalým ministrem financí panem Kalouskem a stínovým ministrem ČSSD panem Mládkem.

Vylučovací metodou mi zbylo ANO. Za zkoušku to stojí. S těmi ostatními bychom byli 4 roky tam co jde TOP 09, zcela jistě. ANO je podle mě šance. Ne moc velká, ale přece. Díval jsem se na internetu na jejich besedy. Jestli mluví pravdu, tak dobrý. Jestli NE, tak hůř než minule snad být nemůže. 

94.1 To už je lepší.


Piráti mne zaskočili.

Obrázek uživatele Alexander Klimeš

93 Něco na odlehčení


Obrázek uživatele Alexander Klimeš

93.1 a ještě jeden ...


92 Pankrác je připravena...


Tak na Pankráci už znají výsledky voleb,a dle toho se malovalo jak jsem se dočetl (na modro).Ptáka si každý může domalovat podle sebe,jak si ho pamatuje z různých brožur a plakátů svojí strany.A špatně jim tam nebude,mají stolní fotbálek,koberečky a 9kč stravného denně navíc na jednoho klienta.Akorát jsem se nedozvěděl zda je tam připravena VIP komnata pro tatíka Vencu...snad jo,kdo by jim velel...

92.1 Opatrně


Tak s tímhle tónem opatrně pane LULU!

chcete snad opět nastolit politické čistky, nebo jak si to máme vysvětlit?!

Zatočíte s nimi "po staru", nebo se chcete jen ukájet nad tím, že někoho podráždíte a děláte si z toho legraci? Opravdu už brzděte. Prosím.

92.1.1 Že by cenzura??


Opatrně? Proč? Jedu podle současných pravidel,nastavených současnými politiky,to zn. svobodně.Nebo se to dnes nesmí? A hlavně,tyto informace jsou převzaté od diskutujících na "novinkách cz." a portálu samotného,(tam je cenzura jak prase a prošlo to)  to jen aby jste věděli jak se o té straně s ptákem ve znaku baví ostatní.Vidím že cokoliv proti těmto lidem je zakázáno,do komunistů se tu může vandrovat jak chce a ještě je to považováno za hrdinství,ale běda jak někdo rejpne do"modrýho ptáka",to se můžou všichni pos...

Že se bavím ,o tom žádná,páč to mají spočítané a už teď se můžou klepat aby se vůbec dostali do sněmovny.Politické čistky nastolovat nebudu a točit s nimi taky,já totiž nejsem politik a nejsem NIKDE ANGAŽOVÁN,nemusíte mít strach.A na Vámi poukázané ukájení potřebuji jinou motivaci než psaní sem.Politikou se jen bavím,kdyby vládnul svatej nahnutej je mi to u zadku.

Doporučuji sledovat více kanálů a ne jen Mělníček,protože pokud fandíte ODS (já to nikomu neberu),tak by jste mohli být zklamáni všichni,tady vedou (na Mělníčku) ,to je jasné, ale volby budou v celé ČR.Průzkumy zatím řadí na vítězství podle %  ČSSD,pak ty zatracený KOMOUŠE a někde v dáli se 6% šmajdá unavený modrý pták...

Jen upozorním,píši slušně jak to jde,abych se vyhnul napomínání od cenzora,nebo i Vás diskutujících,ale tím pádem si budu psát jak chci,tón netón.Znám výrazy které by se zde nedaly použít ani o půlnoci,ale nesnížím se k jejich použití,to už by z toho tady byla fakt žumpa.

Takže "dobrou noc",ráno jdu makat...

 

92.1.1.1 Do mrtvoly se nekope LULU,


a tzv. modrý pták už dolétal. Jestli se do sněmovny náhodou dostane, bude to jeho labutí píseň.

Vaší lásce ke komunistům nerozumím, myslím si, že pan Černohorský i můj vztah k nim popsal velmi dobře ve svém nadčasovém příspěvku 15.10.

Z Vašich příspěvků vidím, že jste nepochopil, že poslední tři roky zde nevládl měkkouš Nečas a ODS, ale pan Kalousek a TOP 09. Hlavním důvodem, proč ta zmiňovaná křeč trvala tři roky byly církevní restituce. Po jejich prosazení dostal Nečas polibek smrti a modrý pták byl celkem brutálně zaříznut. Vláda konečně mohla padnout. Scénář následné koalice ČSSD a TOP 09 pokazil nejprve pan prezident a teď pan Babiš, který tzv. pravicové TOP 09 odebírá hlasy.

 

92.1.1.1.1 Zdravím,nejde o lásku k


Zdravím,nejde o lásku k něčemu,tudíž ani ke komunistům.Mám to tak ,že není strana která by mi vyhovovala ve všem,ale to asi nikdo.Pokud jde o moje sympatie ke KSČM,tak tam vidím alespoň nějakou možnost jak  zase trošku dát tuhle zemi do latě.Tito komunisté s těmi před revolucí nemají nic společného,tito lidé nikoho za politický názor nezavřeli,tito lidé nikomu nic nesebrali.Hlavně je potřeba si říci,že to co tu bylo se už nemůže vrátit,to prostě nejde.Co mi vadí je fungování republiky všeobecně pod pravicí (nejde jen o ODS).Tyto vlády zde nastavily pravidla tak,že dnes nám tu nic neříká pane,průmysl je zlikvidovaný,hromada lidí je bez práce a tudíž bez příjmů a mnoho dalšího.Dlužíme kam se podíváme (jako stát) a celkově neumíme hospodařit.Veškeré zakázky (jedno jaké) jsou neúměrně předražené,korupci nemá cenu rozebírat a tak to tu jde celou dobu od revoluce,pár vyčůránků si napakuje a obyčejným lidem se jen vše zdražuje a zvyšuje.Máme tu supermarkety,máme možnost kdekoliv cokoliv,paráda,ale kolik normálních lidí na to vše má?? Kdo si může dnes našetřit na dům a pak stavět,kdo má na nové auto,vše je na dluh který pak možná jednou splatí.

Mladí se dnes vyučí nebo vystudují a kdo je vezme do práce bez praxe???Důchody jsou výsměchem do ksichtu lidem kteří celý život museli dělat.

Zdravotnictví,jedna z největších ostud tohoto režimu.Je mi na blití když vidím jak někdo se musí potupně vystavit v televizi jen proto,že on sám,či jeho dítě trpí něčím na co pojišťovna nedá ani halíř páč to nemají v tabulkách a tudíž je nutné udělat sbírku.Přitom ta samá pojišťovna pak nacpe feťákům metadony,ožralům antabusy,zacáluje pobyty v léčebnách a to je v cajku.Poplatky se nestydí vybírat i za malé děti které logicky nevydělávají(pohotovost,pobyt v nemocnici) ale těm špínám můžou účtovat co chtějí,páč to z nich stejně nedostanou,nebo mají dokonce "lejstro" že jsou sociálně slabí tak automaticky neplatí. Tak kde to jsme???

Je načase zde zavést alespoň nějaký pořádek,tohle je bordel,nic víc...

92.1.1.1.1.2 do latě...


pan lulu píše:

,, Pokud jde o moje sympatie ke KSČM,tak tam vidím alespoň nějakou možnost jak  zase trošku dát tuhle zemi do latě.Tito komunisté s těmi před revolucí nemají nic společného,tito lidé nikoho za politický názor nezavřeli,tito lidé nikomu nic nesebrali.Hlavně je potřeba si říci,že to co tu bylo se už nemůže vrátit,to prostě nejde."

 

No, pokud jsou voliči ksčm podobného ražení jako vy, tak se to vrátit může. Ono to ani jinak nejde pane, udělat ten pořádek, jak si přejete. Jediné štestí je, že těch pár hlavounů ve vedení ksčm, ani nestojí o to , aby volby vyhráli a ujmuli se vlády, protože jim víc než vyhovuje role, jakou v současnosti mají. Jsou to vesměs bohatí a ne hloupí lidé, kteří dobře vědí, že hra ma komunisty jim pohodlně zajistí křesla v parlamentu, ve výborech, v dozorčích radách, atd. Ukázalo se, že dokud nevymře generace voličů, která se zapletla s režimem a stýská se ji, je výhodné mít v názvu strany - komunistická. Ještě je tu spousta ovcí. 

Když už nic nepochopíte, zkuste alespoň popřemýšlet, proč, když nemají nic společného s těmi komunisty předrevolučními,  se nepřemenovali. Jaký jiný důvod mají? Přišli by o ovce, museli by bojovat o voliče, spadli by z 10 - 14% na 1-3%, nedostali by se do sněmovny, nedostali by penízky za hlasy, posty pro hlavouny, a skončili by v úplně jiných stranách, kde by šance na místečka byla větší. Jsou to obyčejný lidi. Chtějí moc a peníze. Jako všichni, ve všech stranách. Jsou tam lidi schopní, neschopní a všehoschopní. Ale mít náturu na to, být komunista po tom všem , co dokázali, tak to je hnus. 

 

 

 

92.1.1.1.1.1 Nemohli!


Nikoho nezavřeli, nic nesebrali.... protože za posledních dvacet let NEMOHLI! Kdy už vám to konečně dojde proboha...

Já přeci nenapadám vaši možnost volby, volte, jak uznáte za vhodné. Mně jenom přijde, že později budou voliči extrémní levice, za kterou KSČM považuji, hledat viníka všude jinde, když se jim to náhodou nepodaří "dát do pořádku" - stejně jako to nezvládli už několikrát.

To nebyl jeden pokus, bylo jich víc. Je to nefunkční utopie, stejně jako přehnaná demokracie. Podívejte se na film Všichni dobří rodáci, to je krásný důkaz opakované a nikdy nepřiznané chyby (trezorovým dopadem po šedesátém osmém roce).

92.1.1.1.1.1.1 Propaganda


Já jsem byl jedním z těch, kteří cinkali přímo na Václaváku klíči. Ale nejen to, byl jsem již v lednu 1989 na demonstraci na stejném místě tzv. Palachiáda. Dnes podnikám a mám se relativně dobře. Jenže peníze nejsou všechno. Jsem hrdý Čech a nelíbí se mi co se s tímto státem stalo za posledních 23 let. Naše rodina byla v padesátých letech perzekuována. Bylo to těžké rozhodování,ale v těchto volbách podpořím KSČM. Radši podpořím je, protože tam zůstali lidé kteří opravdu věří své věci a ti co tam byli z prospěchu jsou už dávno pryč. Rohodlo i to, že můj soused s kterým občas posedíme u lahve dobrého vínka, byl členem ODS a letos z ní vystoupil. Po pár skleničkách se mi rozčíleně svěřil, že chtěl vstoupit do KSČM. Ti ho prý s ohledem na jeho minulost odmítli příjmout. Dále mi vadí ta strašná propaganga (promiňte za toto silné slovo), jaká je vedena proti KSČM, někdy naprosto lživá kampaň za účelem jen poškodit tuto stranu. Přeji hezký den a v sobotu se uvidí. Uvidíte za pár let, co bude dalších podobných jako můj soused.

92.1.1.1.1.1.1.1 Zdůvodnění


To je logické zdůvodnění své volby, které beru - a souhlasím s tím, že argumenty, které dnes hodně lidí používá proti komunistické straně, jsou často krátkozrace jednoduché a vycházející jen z jakési módní vlny.

Před časem jsem slyšel v debatě na stejné téma označení "přepólované deja-vu", tedy pocit "kdo nejde proti komárům, jde proti nám", což staví tehdejší poměry na podobnou úroveň. I proto píšu do svých komentářů to, co píšu. Jde mi zejména o to, aby nespokojení lidé, mezi které se počítám i já, nevolili komunisty jen z trucu, na protest. 

91 volby do PSP


Založení tématu považuji za dobrý nápad.

Pojďme se ale spíše bavit o konkrétních kandidátech za Mělník, nebo za okres Mělník, třeba o tom, proč jich je tak málo.

Mirek Erdos

90 Vraťme se k věci.


Trošičku se nám to tady zvrhlo. Já se domnívám, že je to škoda. Svojí stranu tady propagovat nebudu. Ani v článku uvedené komentovat. Já si myslím, že změnu chceme všichni. A jakou jedinou cestu k ní vidím, když půjdeme volit a budeme kroužkovat. Každý z nás si vybere stranu, která se mu líbí. Vybírat si však bude až např. od šestého místa. Tak dosahneme toho, že se dopředu dostanou lidé, kteří nebudou poznamenaní minulostí, jako jsou obvykle ti na prvních místech. Je to prosté.

90.1 volby


.

Následující citát se připisuje Alexandru Tytlerovi (1747-1813):

"Demokracie má vždy dočasný charakter; jednoduše nemůže existovat jako permanentní forma vlády. Demokracie může trvat pouze tak dlouho, nežli voliči zjistí, že si mohou odhlasovat velkorysé výhody na účet státní pokladny. Od této chvíle hlasuje většina vždy pro ty kandidáty, kteří jí slibují nejvíce požitků z veřejných financí, s tím výsledkem, že každá demokracie vždy zkolabuje kvůli nedostatku finanční odpovědnosti, následované vždy diktaturou"

mám strach, že nekecal.......

9 Jsem pod drogama já


nebo ten živnostník, co chce volit komouše? Aby mu po volbách nechybělo, že se tu může beztrestně vykecat...

8 Trochu optimismu


Jak tak na to koukám, zase si vyléváme srdce, nic proti tomu. Ale nedivme se, koho jsme si zvolili toho máme a platí to v těchto volbách. Já nevím, čím to je, že zastupitelům města po získání jakési moci se zatmí nebo poslechnou někoho. Pro pamětníky: "myšlenky" vystavět  přístav pro vzducholodě, lanovku od starého mostu (hlavně pro německé turisty), laškování s p. "knížetem" a z toho nikdy nic nebylo a naposledy rekonstrukce garáží na Muzeum autoškoly. A mezitím komunikace , podnikání, příroda, zeleň  aj. umírají na úbytě. Nechci zde předvolební propagandu, ale přijďte se podívat 19.10. v sobotu ve 14 hod do  kavárny U Navrátilů.

7 Předvolební boj ?


Dovolte mi abych zde reagoval na níže uvedené pomlouvačné články z blogu i.soutok.cz, který patří zkrachovalému politikovi za ODS Janu Moravovi z Neratovic:

1) Víme první: Mělník couvá z vysokých cen parkovného

Nový systém parkování na Mělníku nefunguje ještě ani měsíc a na radnici se již chystají značné úpravy. Stejně tak se podařilo rozkrýt, kdo s nápadem na doplnění parkovacích automatů o možnost platit prostřednictvím telefonu přišel a na Mělník firmu, která systém zatím v žádném jiném českém městě neprovozuje, přivedl. Přečtěte si, co z důvěryhodných zdrojů víme.

Řada občanů spekulovala, že za přivedením firmy Pango Parking Czech o jejíž majetkové struktuře jsme psali ZDE, stojí jeden z koaličních partnerů – ČSSD nebo ODS. Ukázalo se, že s návrhem na pilotní projekt Pango Parking Czech právě na Mělníku přišel překvapivě opoziční zastupitel Milan Schweigstill, který je mimo jiné členem dopravní komise. Právě on, podle našeho zdroje, stojí i za návrhem výrazného zdražení parkovného, které vzbudilo silně negativní ohlas veřejnosti. Jak jsme byli informování, původně dokonce navrhoval zdražení ještě mnohem vyšší. Pro úplnost dodáváme, že na webových stránkách mělnické TOP09 není k tématu parkování za poslední rok žádný příspěvek a ani volební program z roku 2010 žádnou zmínku o parkování ve městě neobsahuje.

Každopádně město bude reagovat na kritiku veřejnosti a podle našeho zdroje bude Rada města 8.4. projednávat návrh na zlevnění parkovného ve výši cca 25% a zřejmě bude jednáno i o vypuštění zpoplatnění parkování v některých ulicích. Pro občany i návštěvníky Mělníka je to malá dobrá zpráva.

2) 

Kolik stálo dopravní značení systému parkování na Mělníku?

Pod článkem, ve kterém jsme uvedli vyjádření starosty Mělníka Ctirada Mikeše /ČSSD/, přidal náš čtenář reakci k nákladům na dopravní značení a výnosům, které systém Pango přinesl. Podařilo se nám získat informaci o nákladech, kolik dopravní značení nového parkovacího systému stálo.

Z tabulky, která pravděpodobně sloužila jako podklad pro jednání dopravní komise nebo rady města není zcela patrné, zda se jedná o náklady čistě na značení systému Pango, nebo na celkové úpravy parkovacích zón. Spíše bychom odhadli, že se jedná o platby za celé nové dopravní značení, protože obsahuje i náklady na vyznačení zón přímo na vozovce. Rozhodně ale značení nebylo "za babku".

Například v ulici Fibichova byly náklady 29 tisíc, Legionářů 31 tisíc za dopravní značky a 15 tisíc za pruhy na silnici, svislé a vodorovné značení v ulici U Tanku pak vyšlo dohromady na 38 tisíc. Pokud sečteme veškeré náklady, které jsou v tabulce uvedeny, dojdeme k částce 248 tisíc.

Připomeňme, že výnosy ze systému Pango jsou pro město naprosto zanedbatelné. Za platby parkovného mobilem od dubna do září 2013 obdrželo město částku pouhých 11.037,- korun. Celkový výnos za úpravu parkování pak prozatím nedosáhl částek, které by odpovídaly představám města o výnosech z rozšíření placených parkovacích zón. Jediným citelný přínosem výrazného rozšíření placených zón parkování tak zůstává více volných míst pro zaparkování v centru města.

Nevím pane Moravo, kdo Vám tyto informace dodává ani proč. Po skandálu s dcerou poslankyně Zubové, kdy jste se v médiích zesměšnil a ztrapnil, tak že slušný člověk  na Vašem místě by zalezl do nory, a už nikdy se veřejně nezviditelňoval, si myslím, že nejste ten, kdo by měl někoho kritizovat. Chápu, že vaše strana zaniká a vy zřejmě zoufale hledáte možnost jak jí pomoct. Když už o něčem chcete psát, tak pište o úspěších vašeho otce jako starosty Neratovic. Zejména o tom jak zvládl za svého působení povodně.

 

 

6 Pane Klimeš


esi vy nejste taky ňákej černoprd... rači to nebudu dopisovat jako LUlukuku.To tě zdravim lulu dlouho sme si tu nepsali.Napsal si to vo těch černoprdech moc pěkně. Já si myslim pane Klimeš že byste si měl rači do něčeho píchnout než nás tady zásobovat těma vašema výplodama zmatenejma.

Já se taky lulu nebojim komunistů já je volim a taky toho maistra stimdlouhymmenem. Doufám že jednou bude na společný kandidatůře s Rudou Fidlerem. Viděl sem toho maigstra Schwejgstilka na obrázku na náměstí. Vypadá tam jak ňákej polityk. Je tam napsáno že nám všechno rozdaj (nevim komu) a potom budeme spořit. Z komunistů taky strach mít nemusíme. Já se jich nebál ani v roce 1947 to nás to nikoho taky ani nenapadlo jak se budeme mít dobře. Co by mi brali moc toho stejně nemam a ve vrátnici by nás s Lojzikem určitě nechali sedět dál. A dyž to tady převezmou a mistr financí bude pan Kalousek tak to se uý nebojim vubec ničeho.

Ten Oberton píše vo ňákym soudruhovi co bude věšet podnikavce za kolena nebo co. To je asi blbost to bych si myslel že byl ten soudruh vožralej žejo a že to tak nemyslel. A ten Mládek byl asi taky vožralej. Já tady mam slivovici doufám že neusnu.

Jinak si myslim že šmejdy bysme volit neměli akorát nevim jestli pak ten parlament sestavíme. 

Ahoj lulu a zase něco srandovního napiš.

6.3 mělničan :-)


Díky za "pochvalu" a i Vám hezký den...

6.2 Volební průzkum


Tak jsem si udělal v naší firmě kde pracuji menší průzkum volebních preferencí. Celkem bylo dotázáno 36 lidí.

Výsledek:

nepůjde volit   5

neví      3

ČSSD    4

ANO      5

KSČM    14

ODS      1

TOP 09  2

ÚSVIT   1

SPOZ    1

6.2.3 Jak to že nejste v mínusu


Jak to že nejste v mínusu ??? Ukazovat takové věci ???  Smiling

6.2.2 Ani se tomuto výsledku


Ani se tomuto výsledku nedivím,když jsem zde tvrdil že komunisti požívají nebývale hodně přízně a důvěry voličů,byl jsem poslán do PR..LE.Já sám jim hlas dám a je vidět že nebudu jediný...

Teď vážně,socialismus jako takový je pěkná myšlenka,leč přiznejme si že nereálná.To že se lidé obracejí zpět k tomu co se tu cca 20 let zavrhovalo a na co se jen spílalo ,je samo o sobě na zamyšlenou,minimálně.Myslím si že je to tím,že doposud žádná vláda (z těch porevolučních) nedokázala dát lidem to co očekávali a co jim slíbili,vždycky se "nějak" zvrtlo,to či ono nevyšlo,zdražilo se to co nemělo být drahé atd.Další věc kterou lidé špatně nesou jsou současné zákony hrající do karet jen gaunerům všeho druhu a obyčejný slušný člověk se nikde nedovolá.Je to jedno s druhým a lidi toho už mají dost.Lidé už nechtějí chodit do práce s tím, že jim beztrestně někdo nezaplatí a oni skončí s předraženými exekucemi na krku a záhy bez střechy nad hlavou.Chtějí mít důstojné stáří a né živořit,dnešní mladí jsou nuceni sotva naskočí do procesu ,udělat si dluh na 20-30 let aby měli kde bydlet,a poté se honit jen za prachama aby to mohli platit,to je mi pěkná perspektiva.Proto se extra nedivím že mají komunisti takovou podporu,za nich tyhle věci (neplést s ostatním) fungovaly jinak.Ať bylo jak bylo,ale člověk měl jistotu práce,výplaty,tím pádem alespoň nějakého životního standartu,co máme dnes?

 

PS: Neřeším tu jejich zločiny,o tom už se napsalo dost a bohužel už to nevrátíme a nepředěláme,snažme si vzít to lepší z této minulosti....

6.2.2.1 ???


Můžete mi prokázat laskavost?  Co si představujete pod pojmem ,, socialismus“?  Co má Vaše úvaha : socialismus jako takový je pěkná myšlenka, leč přiznejme si že nereálná – co tím máte na mysli? Podle mě to nemá hlavu ani patu. Jestli myslíte to, co tu bylo, tak jste trošku mimo. Možna Vám pomůže tento odkaz: http://www.youtube.com/watch?v=p2jel7l6VWk . Zkuste se na to podivat, nebo si něco prečtěte, třeba Vám to pomůže při rozhodování, komu dát hlas. Ale jestli se ztotožňujete s myšlenkou komunismu, tak už asi máte jasno a držím Vám palce v lepších časech. Až teda budete budovat ten ráj pro všechny, tak už to snad konečně vyjde. Škoda, že při tom budování spravedlivé společnosti, musí zařvat vždycky tolik lidí. No když se kácí les, tak … to je jasný. Pak se omluvíte a bude fajn. Myslím jako soudruzi. A ty co jim pomáhaj. 

6.2.2.1.1 Dobrý večer, myslím že


Dobrý večer,

myslím že vysvětlovat pravicovému voliči socialismus je naprosto zbytečné,takže jen krátce.Základní myšlenkou tak jak nám byla vtloukána do hlav bylo to,že všichni se budou mít dobře a všechno bude všech.To že je to nereálné víme všichni...

Pokud jde o to koho volím,tak myslím že příspěvek uživatele VENCLOS hovoří za vše.Zde vidíte že zdaleka nejsem a nebudu jediný kdo bude volit komunisty.Zda je to dobře nebo ne ukáže čas,každopádně dosud žádná vláda nedala tolik jistot obyčejným lidem jako oni.Nikomu nemám za zlé že jde volit pravici,je to totiž jeho plné právo a od toho volby jsou...

A znovu se ptám...Proč tolik lidí najednou obrací a jde je volit??? Co je  k tomu vede??? Za cca 20 let přece nikdo nemohl zapomenout a přesto se dříve zásadoví pravičáci odklánějí do leva,ptám se jak je toto možné ??? Kde je chyba ???

6.2.2.1.1.3 pane lulu


Ani ve snu by mě nenapadlo, chtít od Vás vysvětlit socialismus, protože mi to těžko může vysvětlit někdo, kdo vůbec netuší.Jen jsem se chtěl dozvědět, co si pod tím Vy představujete a co myslíte tím blábolem :  socialismus jako takový je pěkná myšlenka, leč přiznejme si že nereálná.  já zřejmě nespadám do Vaší množiny ( to víme všichni), protože já si myslím, že socialismus je reálný až až. Téměř v celé evropě. Možná Vám vtloukali do hlavy myšlenku komunismu, a Vám se to trochu pomotalo. Nemáte strach, že se vtloukání něčeho do Vaší hlavy, minulo účinkem? Nemyslím to nijak zle, třeba jste zručný manuálně, nebo máte hudební talent, nebo jste nadaný sportovec, nebo tak něco. Já mám jen z Vašich příspěvků pocit, že jste člověk, který za komunistů nadával v hospodě u pátýho piva na komunisty, po listopadu na Havla, potom na Klause, doufám, že jste nevynechal Grose, Paroubka, Kalouska a Topolánka určitě ne, za rok budete nadávat na Sobotku a Zemana, no a za pár let zase v hospodě na Komunisty, protože to už asi nepůjde takhle veřejně. Jednak proto, že by Vás za Vaše protistátní názory zavřeli, a jednak proto, že by jste to neměl kam napsat. Ale budete mít jistotu, že musíte do práce, budete mít jistotu bezplatného školství, kde budou Vašim dětem něco vtloukat do hlavy, taky doktory zadarmo, bydlení samosebou, důchody....., Hlavně budete muset, kromě budování tý spravedlivý společnosti, budovat nějakou železobetonovou oponu na státní hranici, jinak se sem zase budou hrnout uprchlíci od těch kapitalistů, černoprdelníků, a já nevím jak jim ještě říkáte.

Vy jste v jednom příspěvku schopen napsat: nepopírám zločiny komunismu,ale pokud mám mluvit SÁM ZA SEBE,je mi líto,NIC mi NEPROVEDLI. Chápu že se Vám tato odpověď/rea​kce nebude líbit,ale nebudu lhát a kydat špínu na kohokoliv kdo mi nic neudělal,ať je to kdo chce. A ve druhémnapíšete:

Církev jsou zloději a tím pádem jim není co vracet !!! A pokud budou tvrdit že ano,tak ať se o to taky starají a od státu už ani halíř.A o charakteru mnoha velebníčků už celosvětově víme své,káží vodu ale chlastají nejdražší Whisky,a těch zneužitých chlapečků a holčiček farářema bylo a je  málo ??? 

Nechci se Vás dotknout, ale vypadá to, že černoprdelníci se na Vás nějak podepsali. Omlouvám se, pokud jste jako malý hošík měl nějakou neblahou zkušenost, nebo jestli Vás okradli o desátky, ale něco Vám udělat museli, protože Vy přece jinak nekydáte špínu na někoho, kdo Vám nic neudělal, konkrétně Vám. Kdyby měli pedofilové svoji stranu a hezký program, zřejmě nebudete mít problém podpořit je při volbách, protože Vám snad nic neudělali, ne? Předpokládám, že ani pan Hitler Vám nic konkrétně neudělal, takže proč nepodpořit nějakého soudruha komunisty, třeba nacionálního socialistu. 

Nemyslím si ale, že je nemáte(černoprdelníky) rád pro nějaký pedofilní zážitek, nebo že by Vás okradli. Začínám tušit. Že Vy jste naštvaný na samého Boha. Komu není z hůry dáno - znáte to, že jo. Mě se zdá, že on se na Vás fakt vykašlal, a nedopřál. 

Přitom jste podle mě člověk věřící. Vy totiž věříte v někoho tam nahoře, ne úplně tak nahoře, ale v někoho, kdo by měl zajistit ty jistoty, bydlení, důchod, práci, výplaty, bezpečnost, pořádek, vzdělání, zábavu, atd. Mám obavu,jestli není normálnější věřit v boha, než věřit v někoho (stát, strana, politik), kdo Vám ten nebeský ráj na zemi vybuduje. Jestli Vám někdo slibuje oběd zadarmo, tak kecá. Nic není zadarmo.

Možná chce hodně obyčejných lidí, jak je nazýváte, aby jsme měli všichni přibližně stejně, než aby se museli koukat na sousedovo nové auto , před jeho velkým domem. Taky by to chtěli, ale jednoduší je, aby to neměl soused. To je moje odpověď,na Vaší otázku, proč mají komunisti a jim podobní tolik hlasů. Myslím, že to, kolik je tady takových ,,obyčejných "lidí, je důsledek naší komunistické minulosti, a je to asi jejich největší zločin, kterého se dopustili na tomto národě a konkrétně i na Vás. Jen jste to nevěděl.

Ještě mám jeden pocit. Zdá se mi to, nebo je to shoda náhod? Nerozumíte úplně všemu? A neměl jste tu dvojníka pod takovou magnetickou přezdívkou? Protože není moc lidí, kteří mají tolik vědomostí a zkušeností a přehledu a dovedností a tolik morálky, aby se vyjadřovali úplně ke všemu. A jestli Vám není někdy trapně z vlastních názorů, tak Bům Vám žehnej. Amen.

 

6.2.2.1.1.3.1 Církevní restituce


Tak jako hejno krkavců snesli se na tuto zemi, aby vyklovali každé zrnko zlata a stříbra. Nemají slitování. Jejich srdce zjedovatěla touhou po bohatství. Se vším kupčí, všechno prodávají. Chceš pokřtít dítě? Zaplať! Chceš loupit a vraždit? Zaplať a bude ti odpuštěno. Ale pak, kdyby sám ďábel zaplatil, vstoupil by na nebesa? A za peníze takto vydřené z chudého lidu koně krásné chovají, čeleď nepotřebnou drží, v kostky hrají a na své kuběny kožichy drahé věší, zatímco Kristus chodil bos a neměl, kde by hlavu složil. Však poznejte se, vy zloději chudého lidu, neboť Bůh i lid vás vidí.
Mistr Jan Hus.

Obrázek uživatele malý princ

6.2.2.1.1.3.1.2 Otevřený dopis


Obrázek uživatele milk

6.2.2.1.1.3.1.1 Nechci rozpoutat


Nechci rozpoutat vášně na diskuzi.Samozřejmě měl Hus pravdu,ale vyvolal v prostém lidu nenávist jak k církvi,tak i k majetnějším lidem.Prostí lidé to neměli lehké v minulosti a nebudou to mít lehké ani v budoucnosti.Myšlenka revoluce,sebrání majetku bohatým se bude neustále opakovat vždy s rétorikou dané doby.Bohužel nejsou doklady kolik za husitských válek bylo mrtvých,vypálených vesnic a zničených památek.Vojsko táhlo krajem bez zásobování a tak obyvatelstvu sebrali a sežrali na co přišli.Nebrali žádné zajatce,všechny zabili a uloupený majetek si rozdělili velitelé mezi sebou.Ti prostí,jestli přežili,tak z toho stejně nic neměli.Víte kdo asi bydlel v domech v Táboře?Tento princip se opakoval při všech válkách které kdy byly.

 

 

6.2.2.1.1.3.1.1.2 Chtěl bych věřit, že Mělničan, byl


vyškrtán pouze za pravopis, ne za to, že kritizuje zloděje. I když nevím... Mistr Jan Hus dostal -3 ...

 

Přeji krásnou sobotu, zejména ovčanům

                                                                                                                            JJ

6.2.2.1.1.3.1.1.1 Měl mlčet a nechat je aby kradly milánku milku


máš pravdu. Dneska bysme taky měly držet hubu a nechat je aby to tady uplně rozkradly viď ? Vono to ale čas vod času někomu nedá a pomenuje to. Zlodějovy řekne hajzle ty seš zloděj ! To nemá co dělat s nenávistí a husitama. Dyž sem byl malej tak nás pan Farář naučil desatero přikázání. Jedno z nich je nepokradeš. Voni sou na to i ňáký zákony že se nemá krást. Teda nevim esli sou eště dneska ale za komunistů byly. Dneska se zlodějně řiká tunelování nebo vodklánění nebo církevní restituce nebo výběrový řízení. 

Obrázek uživatele milk

6.2.2.1.1.3.1.1.1.2 Dnes krásný podzimní den


Dnes krásný podzimní den

6.2.2.1.1.3.1.1.1.1 Doporučuji navštívit...


... tuto stránku.

6.2.2.1.1.3.1.1.1.1.1 Pravopis


Návštěvy stránek není třeba, mělničan przní češtinu záměrně...

6.2.2.1.1.3.1.1.1.1.1.1 Pravopysk


Nespisovně píše záměrně, ale měkké a tvrdé y podle mě nezná. Pro každého inteligentního člověka, který ve škole pochopil základy pravopisu, je ostuda psát je nesprávně, pokud to není přímo záměr a to by vypadlo jinak. V tomhle případě se nijak neliší od jiných, kterým prostě dělá potíže vyjadřovat se srozumitelně, ale nebrání jim to vyjadřovat se hlučně, široce a ke všemu.

6.2.2.1.1.3.1.1.1.1.1.1.1 Být mělničan,ohánět se


Být mělničan,ohánět se českou historií a neumět česky.K tomu se přidají ještě diskutéři s jim vlastním vytříbeným slovníkem. Představte si,že tyto lidi potkáváte na ulici.

Obrázek uživatele milk

6.2.2.1.1.2 Mudrc se udrc


A toto je ten princip demagogie:Jistoty,všechno laciné nebo zadarmo.Proto jenon v roce 1970 uteklo z ČSSR dvacet tisíc občanů do kapitalistického pekla.Odešli ze socialistickéhi ráje pouze s kufrem,ostatní majetek jim byl zabaven a s vědomím,že se nikdy nebudou moci vrátit.

Důsledek byl,že tu zůstala většina lemplů a těm se pochopitelně stýská.

Hlavně rozeznávejte levicovou a komunistickou stranu.Jinak souhlasím s tím,že současná KSČM nemá tu sílu KSČ v padetátých letech minulého století i když se nevzdala ideologie třídního boje,znárodňování,poprav nepohodlných a jiných původně fašistických osvědčených praktik.Tu sílu nemá,protože kapitalismus "utancoval"velkého bratra a ten uznal,že to dál nejde.Nakonec i Rusové se omluvili za kde co,včetně okupace v roce 1968,ale KSČM stále nic. 

6.2.2.1.1.2.2 Milánku


milku, možná se tolik nestyď a piš pod svym pravim menem. 

Obrázek uživatele milk

6.2.2.1.1.2.2.2 Zameťte si před vlastním


Zameťte si před vlastním prahem.Sám jste se schoval mezi tisíce mělničáků,já jsem se nazval základní potravinou a LULU používá své umělecké jméno(transexuál a tanečník u tyče)To je každého věc.

Velké procento diskutétů zde nepoužívá PRAVÍ MENO

6.2.2.1.1.2.2.2.2 Hlavně si tam zameť ty milánku


homosexuál jak tady vo tobě někdo psal možná nejsi ale dyž se ti líběj chlapy u tyče tak divnej budeš tutově. Já sem Karel a myslel sem to tak že místo nesmyslný přezdívky se mužeš podepsat jako člověk. Jestli já se schovávám mezi mělničáky, tak ty zas do regálu. 

6.2.2.1.1.2.2.2.1 Tuto přezdívku jsem dostal


Tuto přezdívku jsem dostal na pionýrském táboře a bylo mi 7 let,vážně si myslíte že v tomto věku jsem tušil kdo nebo co je transka ??? A tancovat fakt neumím,vůbec...

Obrázek uživatele milk

6.2.2.1.1.2.2.2.1.1 Bude mrznout


........

6.2.2.1.1.2.2.1 ??


A mělničan je jméno, nebo příjmení? Nebo je to PRAVÍ MENO. Smiling

6.2.2.1.1.2.1 A co ta KSČM provedla???


A co ta KSČM provedla??? Dvacet let od svého vzniku je v menšině a jen přicmrndává,za to se má omluvit??? Spíš mne zajímá kdy se omluví Klaus za zpackanou privatizaci,kdy nechal vše rozkrást a rozprodat za pár korun,kdy jeho vláda a jeho ODS slátala zákony na které doplácíme dodnes,kdy tito lidé dopustili masivní nezaměstnanost,bezdomovectví a jiné "výhody" kapitalismu a korunu všemu nasadil svojí amnestií společně s tím gaunerem Nečasem a pustil mimo jiné i zloděje z H-systému a obyčejným lidem zbyly jen dluhy a oči pro pláč...

Tak a teď pište jak je tatíček Klaus nevinný,za nic nemůže,nic neprovedl a vše to je jen mediální komplot...

Ten by měl jít první za katr,za ty prasárny vůči obyčejným lidem...

A zadarmo nebylo ani tenkrát nic,to jen tak vypadalo,ale stát i přes dotaci SSSR dokázal lépe hospodařit,viz. dluhy státu po převratu a dnes...

Obrázek uživatele milk

6.2.2.1.1.2.1.1 Nevím proč se vám tady s


Nevím proč se vám tady s vysokým IQ, vysokoškolským vzděláním a tím odpovídajícími příjmy pořád nelíbí.

Obrázek uživatele malý princ

6.2.2.1.1.1 Čas už to dávno ukázal!


"Zde vidíte že zdaleka nejsem a nebudu jediný kdo bude volit komunisty.Zda je to dobře nebo ne ukáže čas..."

Čas už to dávno ukázal! Jen Vy jste stále slepý nebo hloupý nebo nemáte vůbec žádnou paměť...

6.2.2.1.1.1.1 malý princi ...


...takových slepých a hloupých je stále víc,ne JEN JÁ jak se tu snažíte "podsunout" viz. různé předvolební průzkumy... Čím to ??? Že by snad špatná konstelace hvězd ???

A to že někdo volí jinou než pravicovou stranu neznamená že je slepý a hloupý,to si můžu myslet totéž o Vás,ale to bych tím pádem přiznal že nejsem schopen respektovat Vaše rozhodnutí a Vaše právo volby...

A pokud jde o mou paměť,ta je zatím OK a jak jsem již zmínil v jiném příspěvku,MNĚ ,konkrétně MNĚ, NIC MINULÝ REŽIM NEPROVEDL,takže mi přijde nefér na ně plivat a házet špínu...

I tak Vám děkuji za Váš názor ,hezký večer...

6.2.2.1.1.1.1.2 Vyjádření k prohlášení.


To LULU:

z Vašeho textu je jasné,že si neuvědomujete,jak ošklivé a sobecké je prohlásit,že Vám nic komunisté neudělali...atd.Ale ublížili mnoha lidem.Zničili rodiny a donutili lidi,aby se jejich charakter zkřivil,protože jinak by se jim ukázalo,zač je toho loket.To Vám nestačí?Vám nic neudělali.Promiňte-ale myslím si o Vás,že nejste spravedlivý,že jste sebestředný,že nemáte zkušenosti a že nechcete vědět nic o totalitě,byť mnoho lidí za jejich vlády bylo totálně zničeno.

Být Vámi,tak se tímto názorem moc nechlubím,protože je spíše k politování.Z.

6.2.2.1.1.1.1.2.1 Ještě


Ještě jednou,

nepopírám zločiny komunismu,ale pokud mám mluvit SÁM ZA SEBE,je mi líto,NIC mi NEPROVEDLI. Chápu že se Vám tato odpověď/reakce nebude líbit,ale nebudu lhát a kydat špínu na kohokoliv kdo mi nic neudělal,ať je to kdo chce.

Zkušenosti skutečně nemám,jen jsem za nich měl bezstarostné dětství,bezplatné školství,zdravotnictví,jistotu práce,výdělku,střechy nad hlavou...jinak nic extra...

Dnes mám jen starosti kde kolik zaplatím,zda budu mít práci,zda mi za ni zaplatí, za co mi přijde státem schválená mnohonásobně předražená exekuce,za co mi stát opakovaně napálí poplatky,příplatky,daně, aby ze mne dostal ještě víc než doteď,poněvadž neumí hospodařit a rozhazuje miliardy za blbosti,ale to je v pořádku,to je dnešní standart a kdo se tomu diví je blázen...

Uvidíme jak to dopadne za týden,rozhodneme všichni kdo jdem k volbám,a jestli KSČM bude výš než třeba ODS,tak to je i zásluhou těch,kteří tu ODS nezvolili,ne jen těch kdož dali  hlas KOMÁRŮM...

6.2.2.1.1.1.1.2.1.2 Ještě malý dodatek.


To LULU:

nevložila jsem svou energii na napsání někomu,kdo mne buď nechápe z vlastní nezkušenosti,nebo kdo je tak úzce vymezený ve svém názoru.Proto "mlátit prázdnou slámu" už určitě nehodlám.Mně taky komunisti -podle Vás-nic neudělali,stačilo mi jen,když "příslušník spřátelených armád" v r.1968 zamířil samopalem z bezprostřední blízkosti na můj hrudník odhodlán mne oddělat.Nikdy jsem komunistům nepoklonkovala,ale ani -použito Vašich slov-"nekydám špínu,ani nelžu ve vyjadřování se ke komunistům.

Jen snad ještě: asi nejste zvyklý se starat sám o sebe.Za minulého režimu to opravdu měli lidé jednodušší.A proto je to pro některé nyní opravdu těžší,než dříve.Chybí jim starost státu o zdraví své,o pracovní místo,o bydlení apod.Ano:Mnoho lidí tzv.neunesou přílišnou a pro ně neznámou demokracii,jsou vůči ostatním zlí,neféroví a vypočítaví.Chybí nám více slušnosti,podezíráme druhé z nekalostí a přitom bychom si měli sami zamést před vlastním prahem.Politika není tou hybnou silou,která naučí lidi hlavně slušnosti.Ale nezapomínejme na minulost,neměli bychom zapomínat na činy,které poznamenaly mnoho lidí.Z.

6.2.2.1.1.1.1.2.1.2.1 Nejsem zvyklý se starat


Nejsem zvyklý se starat sám o sebe - jen 12 let již makám jako OSVČ,neboť dělat někomu otroka za nic mne neba.To je tady samý psycholog a vědátor,ale víte o mne kulový,všichni...

6.2.2.1.1.1.1.2.1.2.1.2 Přesvěčený nepřesvěčíš LULU řiká Lojzik


mi si tady vo tý polityce povidáme dyž se střídáme na vrátnici. Sem ale píšu jenom já von Lojzik by v tom měl moc hrubek. Lojzik dneska řikal že bysme možná tentokrát měly volit zase někoho jinýho. asi se nám nejvíc líbí ta TOP 009. Ty to s náma myslej dobře. Lojzik řikal že pan Drábek nám chtěl rozdat zadarmo karty. Mohli sme si s nima tady na vrátnici hrát. Škoda že mu to ty vošklivý odéesáci zatrhli. A pan Heger ten že to s náma myslel uplně nejlíp von chtěl abysme všichni měli všecku péči u doktora nadstandartní. Akorát ta pani přes kultůru mu připadala divná, taková ňáká vyplašená nebo co jako dyž se někdo dostane k něčemu co vubec nechápe. To že to tam ten německej šlechtic všecko prospí tomu rozumíme. V našem věku je to potřeba. my si tady na vrátnici taky vobčas dáchnem. Předtim teda rači pustíme hafany aby nám sem nikdo nevles. No a pan Kalousek to je nejlepší ministr na celym světě. Má to na papíře. Vo tom sem už psal. Tak teda pudem volit tentokrát je. My chodíme volit s Lojzykem společně. To sou dva hlasy jistý. Možná pak dostanem ty karty. Prej byly hodně drahý tak se na ně těšim.

Hele LULU a ty se nenech tady těma lidma vodradit. Myslíš to dobře a ses asi hodnej člověk. Tak piš furt dál já to rád čtu. 

Teď si chvilku schrupnu. Budu to dělat jako pan Schwarcenegberk. Jako že mam jenom zavřený voči ale že všechno slyšim. Dyby přišla kontrola tak aby si nemysleli že mě platěj za chrápání

tak dobrou lidičky spěte v klidu ať to tady mužou ty kluci šikovný líp rozkrást 

6.2.2.1.1.1.1.2.1.2.1.2.1 Mělničane, nemám potřebu


Mělničane,

nemám potřebu kohokoliv přesvědčovat,zatím tak činí všichni ti,kdož mi podsouvají různé argumenty proč komunisty nevolit.Mně je narozdíl od nich úplně jedno koho volí oni,kdo chce ať volit jde a koho chce,kdo nechce ať nevolí...

Ikdyby tu vládl nevím kdo,stejně se budu spoléhat jen na sebe a své blízké,stát jako takový mi stejně nepomůže,leda od peněz,tak co...

6.2.2.1.1.1.1.2.1.2.1.1 vy osobo svč


Je tedy pravda, že Vy se naopak staráte o všechny. A o všechno. A psychologa by to chtělo. OSVČ volí komunisty. Svět se zbláznil. Já bych myslel, že Vás budou trápit vysoké daně, zbytečné papírování a byrokracie, korupce, atd. Jakou logiku má Váš hlas pro komunisty? A nakonec. Nechci mluvit za ostatní, ale já už o Vás vím dost. Udělal jsem si o vás poměrně dobrý obrázek z Vašich příspěvků, dá-li se těm slátaninám tak říkat. Vypovídá to o Vás mnohé. Ukončil bych to konstatováním, že každá ves má svého blázna,tak  proč by ho Mělník, nebo Mělníček neměl.

6.2.2.1.1.1.1.2.1.2.1.1.1 To je rébus,proč OSVČ jde


To je rébus,proč OSVČ jde volit komára,to je hlavolam??? A nestarám se o všechny,to fakt né.Pracuji pro lidi a dle potřeby i s lidmi,to je celé.A je mi jedno v co věří,koho volí,v práci mne tyhle blbosti nezajímají a ani nemůžou.V práci mne zajímá to,aby zákazník byl spokojen s mojí prací a zaplatil...Nadávat na politiku a podobné se chodí do hospody,což mi tu také někdo podsouval (že jen remcám u piva v hospodě),jenže smůla.Hospoda je koníček bohatých a to já nejsem.A poslouchat tam ty přiopilé až opilé,ne-li na krupici zlité,tak na to nemám čas,náládu ani peníze...už ať je po volbách,lístek mám připravený (včera dorazil) a pak jsem zvědav jak se tu bude psát.No psát se může,důležité jsou výsledky...

6.2.2.1.1.1.1.2.1.2.1.1.1.1 Žádný rebus,určitě


Žádný rebus,určitě děláte poradce.Marně pátrám v jakém oboru,když jste takový komik.

6.2.2.1.1.1.1.2.1.2.1.1.1.1.1 ...když myslíte,brát Vám


...když myslíte,brát Vám to nebudu...

6.2.2.1.1.1.1.2.1.1 Ahoj LULU


je to tady ňáký divný. Ty lidi tady píšou že komunisti sou špatný a černoprdi dobrý. Dneska sem čet že černoprdi chtěj kus pražskýho hradu. Slíbily že ho chtít nebudou a teď ho chtěj. Já myslim že sou nenažraný a dycky nenažraný byly. Ty šmejdy co ty restautituce spískali bych postavil před soud. Ten Obralfon má pravdu že to je zločin. Někdo by to měl vyšetřit. To nebylo za krabici vod vína. Ukradnout takovej majetek to někdo dostal vo moc víc. Já už to mam za pár ale těch mladej je mi líto. Ty šmejdi to tu rozkradou do mrtě. Eště že je ten pan prezident zastavil ale na jak dlouho nevim. Lidi si prd pamatujou a taky jich je hodně uplně blbejch. A nemysli si že všichni komunisti sou dobrý a všichni černoprdi špatný. 

Vono to je vo lidech. Šmejdi dokážou zkurvit všechno.

Obrázek uživatele malý princ

6.2.2.1.1.1.1.1 LULU


To byla pouhá reakce na to Vaše "čas ukáže". Podle mě čas už dostatečně ukázal, že komunismus i socialismus jsou cesty doslova do pekel.

Nejsem levicový volič, ale neznamená to, že bezmezně budu hájit pravici. Chyb bylo a je napříč celým spektrem víc než dost. A to za těch více než dvacet let jsme měli vlády jak pravicové, tak levicové. A ani u jedné z nich po odchodu nezůstalo víc pozitivního než negativního. Kde je chyba? V pravici? V levici? V lidech? V systému? V hlouposti jedněch či v chytrosti druhých?

Netvrdím, že je pravice lepší než levice. Ale dovoluji si tvrdit, že komunistická éra už (nejen) tuhle zemi dostatečně (vesměs negativně) poznamenala a že KSČM nemá tudíž absolutně žádné morální právo se vůbec snažit o jakýkoliv návrat. Ale jak známo z historie - morálku KSČ měla vždycky velmi slabou, takže s tímto argumentem u ní asi příliš neuspěji.

Trochu psychologie závěrem: na jednu stranu se oháníte tím, že nejste sám, kdo bude volit komunisty a na druhou stranu sebestředně píšete, že "MNĚ nic minulý režim neudělal". Budíte ve mně dojem takového malého bojácného sobečka. Na jednu stranu nechcete být sám, potřebujete cítit, že vás je víc a na druhou stranu hledíte jen sám na sebe. Neberte to, prosím, jako nějaký zlý útok vůči Vaší osobě, spíše jako podnět k nějaké vnitřní sebereflexi.

Přeji Vám více hlubšího uvažování nad tím, který volební lístek nakonec dáte za týden do obálky!

6.2.2.1.1.1.1.1.1 Pokud jde o mne že mi nikdo


Pokud jde o mne že mi nikdo neublížil,tak mluvím za sebe a hlavně pravdu,ne za ostatní,ti ať se vyjádří sami.A že potřebuji cítit oporu dalších??? Ne,to je jen konstatování faktu že ti lidé existují a jsou rozhodnuti stejně jako já,nic víc.Já jsem nikoho nebulíkoval,jsem tu sám za sebe a jestli někdo zvolí toho či onoho je jejich věc.Jen jste mi doteď nikdo nedal odpověď na to,proč stále více lidí chce volit ten samý "zlořád" jako já.Stále se tu jen remcá jak jsou ti komunisti špatní a kdesi cosi,ale proč je lidi chtějí volit  čím dál víc,to už je tu jaksi podružný jev,ale dle mého tato odpověď by pro mnohé mohla být zásadní...Dříve by toto nebylo možné,tak co se stalo že lidé obracejí a jdou je volit  dobrovolně ???


https://www.traditionrolex.com/7