https://www.traditionrolex.com/7

 Uplynulé dva dny na našich silnicích | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nevíte kam večer vyrazit? Náš Průvodce Vám poradí!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Uplynulé dva dny na našich silnicích


      Hlídka kralupských policistů kontrolovala dvacátého listopadu letošního roku, před půlnocí, v ulici Mostní, osobní motorové vozidlo VW Passat, které řídil čtyřiapadesátiletý cizinec. Muž se v rámci zákroku podrobil dechové zkoušce, která skončila pozitivní naměřenou hodnotou 2,31 promile alkoholu v dechu.

      Následovala cesta na policejní služebnu a sdělení podezření z trestného činu, ohrožení pod vlivem návykové látky, za který je možno uložit trest odnětí svobody až na jeden rok, peněžitý trest nebo zákaz činnosti. Trestní řízení je nadále vedeno na svobodě.

     Jednadvacátého listopadu, po patnácté hodině, řídil dvaatřicetiletý muž z Mělnicka, ve Veltrusech, osobní motorové vozidlo Škoda Felicia, které táhlo na laně automobil Ford. Při této činnosti byl zastaven a kontrolován policejní hlídkou. Policisté následnou lustrací zjistili, že šofér usedl za volant i přesto, že má soudy a správními orgány uloženy hned tři platné zákazy řízení všech motorových vozidel, které končí na konci července 2015.

     V tomto případě policisté muži sdělili podezření z trestného činu, maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, za který lze uložit trest odnětí svobody až na tři léta. Trestní stíhání je nadále vedeno na svobodě.

 

Policie ČR
Krajské ředitelství policie
Středočeského kraje
Preventivně informační skupina
M ě l n í k



Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7