https://www.traditionrolex.com/7

 HOBIT 2 v kině Štětí v exkluzivním obrazovém formátu HFR 3D | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Přehledná a stále aktuální nabídka zaměstnání je dostupná zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

HOBIT 2 v kině Štětí v exkluzivním obrazovém formátu HFR 3D


Filmová událost roku Hobit 2 se blíží. Režisér Peter Jackson i pokračování Hobita natočil za pomoci technologie HFR (High Frame Rate – Vysoká snímková frekvence). Filmy bývají natočené a uváděné v rychlosti 24 políček za jednu vteřinu (24 fps). High Frame Rate nebo také 48fps nabízí dvojnásobný počet políček, které vytvoří jednu vteřinu filmu. Oba největší  propagátoři této technologie Peter Jackson a James Cameron tvrdí, že zvýšený framerate přináší několik ohromných výhod.

Film v tomto formátu je ostřejší, jasnější a redukuje rozmazaný obraz při akčních sekvencích. Celkově by se měl blížit tomu, co vidí lidské oko ve skutečném světě.

Projektor štětského kina je na rozdíl od starších typů  „HFR ready“, proto ho společnost AV Media po menších úpravách nastavila pro přehrávání  HFR obsahu a tak se kino přiřadilo ke zhruba 25 českým kinům, která další výlet do Středozemě uvedou v tomto exkluzivním 3D formátu.

Česká premiéra snímku Hobit: Šmakova dračí poušť je naplánována na 12. prosince 2013, takže si nenechte ujít tuto skvělou podívanou v kině ve Štětí. Těšíme se na vaší návštěvu.

 
 

 




https://www.traditionrolex.com/7