https://www.traditionrolex.com/7

 PŘÍPAD PSÍCH JATEK V BEROUNĚ! Pejskaři pozor!! | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Události z kalendáře si můžete pohodlně přenést ve formátu ICS do Vašeho mailového programu či mobilu.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

PŘÍPAD PSÍCH JATEK V BEROUNĚ! Pejskaři pozor!!

Převzato ze zprávy z útulku Toulavé tlapky, neupraveno!!! Originální znění zprávy!!!

OS TOULAVÉ TLAPKY

Tuto informaci zveřejňujeme z důvodu, že si nevíme rady
Spolupracující občanské sdružení nás požádalo o pomoc v řešení složitého případu psích jatek. Dozvěděli se o vietnamci, který vlastní obchod na náměstí v Berouně, ve dvoře chová několik psů v klecích za účelem konzumace. Počet psů se různě liší. Nikdo neví, odkud se psi do domu dostávají, kam pro ně jezdí. Na dvůr se nedá nijak dostat, pouze z přilehlé hospody se dá přes zeď nebo z okna pořídit pár fotografií, nebo natočit jekot psů při zabíjení a kňučení.
Bohužel se nám to nepovedlo, nebyla na to vhodná situace v době naší návštěvy. Několik lidí v okolí už situaci řeší delší dobu.
Byl podán podnět na KVS, která provedla kontrolu a bohužel neshledala žádné pochybení na základě kterého by bylo možné psy odebrat. Byli očkovaní a v dobrém stavu. Na místo byla několikrát přivolaná i policie, ale majitel je nevpustil ihned dovnitř, stihl uklidit zřejmě nežádoucí věci a pak již nebylo nalezeno nic podezřelého a situace se opakovala při každém přivolání policie. Byla přítomná i zásahová jednotka z důvodu přechovávání drog, ale opět se nedostavil žádný výsledek, majitel podniká dál a psi nadále drží, zabíjí, konzumuje a přiváží další včetně fen se štěňaty.
Případ budeme sledovat a pomůžeme ho v případě potřeby řešit právní cestou. Několik lidí by se mělo v brzké době pokusit s majitelem vyjednávat. Apelujeme na všechny lidi v okolí Berouna, aby si velmi dobře hlídali svoje psy! Aby si útulky i soukromí majitelé dávali velký pozor na to, komu dávají svoje psy! Vždy je potřeba nechat uhradit částku a nedávat pejsky zadarmo! Nepředávat je podezřelým osobám a zkontrolovat si, do jakých podmínek pejsek jde! Nejlépe ho do nového domova odvézt. Je třeba mít psy čipované a vyfocené.
Pokud by mohl někdo pomoci v tomto případu, kontaktujte nás a moc prosíme neřešte tuto záležitost v diskuzi pod ilustrační fotkou, nezveřejňujte svůj profil, jméno ani kontakt! Využijte náš email! Zdržte se vulgárních komentářů. Situace se musí řešit rychle, zákonnou cestou a dostupnými možnostmi. Věříme, že se toto zlo povede zastavit!

 

Kultura předchozí téma | následující téma

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

3 Děkuji všem kteří


Děkuji všem kteří mne pochopili a i těm kteří mne nepochopili přeji šťastný nový rok,hodně zdraví...

2 Dotaz...


...kuře,prase,kráva,králík,nutrie atd. to vše se může zabíjet a jíst ??? To že tyto zvířata budou snědeny a bude to považováno za "normální" není jejich vůle,ale vůle člověka.Ten určil co se zabije a sní,ne to zvíře,tak co je divného na tom že někdo jí psy ??? Mnohem horší je týrání zvířat všeobecně... navíc kdo ochutnal,ví svoje,jako já...

2.1 Hospodářská zvířata


Vážený pane, asi Vám nic neříká zákon 246 ze dne 15.4.1992, § 3. Proto jej cituji:

"hospodářským zvířetem zvíře využívané k hospodářským účelům, zejména skot, prasata, ovce,kozy, hrabavá a vodní drůbež, lichokopytníci, králíci, kožešinová zvířata a ryby"

Nikde jsem se nedečetla, že je pes hospodářské zvíře.  Přirovnávat psa ke krávě, kuřeti je podle Vás normální? Takže i Vy jíte psy? To se máte čím chlubit! Měl byste se přinejmenším stydět, co jste to za člověka! Ještě to tady veřejně na Mělníčku hlásáte. Alespoň si čtenáři o Vás udělají svůj "obrázek".

 

Obrázek uživatele steny

2.1.3 zákon, vy vtipálku, maso


zákon, vy vtipálku, maso jako maso... v indii se nejí kráva protože je posvátná, židi zase nejedí prase, v číně se pes jí naprosto normálně, jenom protože váš zákon z roku xx to zakázal tak je to špatný? stejně tak si ted můžu vymyslet že jste prase protože jíte kuřata, fuj styďte se, moje náboženství chickenismus to zakazuje!

2.1.2 Pro mne za mne si


Pro mne za mne si nastěhujte všechny čokly světa k sobě domů.( kromě toho našeho) Ale dokud se budou zabíjet i jiná zvířata,byť je člověk nazval hospodářskými ( a tím zdůvodnil jejich zabíjení) ,tak nevidím nic špatného na tom když si někdo místo řízku dá štěkanátek či zadní psí na česneku.

A ještě jedna věc,žere to tu kde kdo,dokonce i tzv. HONORACE,ví o tom kde kdo,ale běda jak to někdo přizná veřejně že ochutnal,tak je gauner , dobytek a morální odpad.Tím pádem jsme  to všichni kdož jíme maso čehokoliv,poněvadž kvůli naší nenažranosti "něco zemřelo".Tak Vám říkám na rovinu,že by jste se divila jací lidé to jedí a ještě si šmakujou.A já se nedivím,je to fakt dobrý...Jo a ten obrázek,ten už čtenáři mají a já se rozhodně nestydím,jen jsem přiznal co X tisíc dalších jedlo,ale nepřiznají to,to je celé...

PS : A ještě žeru malé děti a nevracím kočárky...

 

2.1.1 ...doporučuji si přečíst


...doporučuji si přečíst ještě jednou to co jsem napsal,Vy paragrafe ze dne....

Nejde tu o to co paragraf,zákon atd. ale o to,KDO URČIL že to či ono zvíře je NORMÁLNÍ zabít a sníst.

BYL TO ČLOVĚK,STEJNÝ CO POZDĚJI VYMYSLEL VÁŠ  PARAGRAF,ZÁKON A JINÉ ŽVÁSTY KTERÝMI OSPRAVEDLŇUJE SVÉ CHOVÁNÍ / ZABÍJENÍ.

Chtělo kuře na pár týdnů do klece a pak na pekáč ?

Chtělo prase do malého chlíva a pak viset za hnáty na trojnožce ?

Chtěl králík prožít svůj život zavřený v kotci  ?

Všechno tohle určil člověk,ta zvířata to nebyla. I ta stupidní slepice má právo na život .Takže pokud se tyto zvířata mohou zabíjet a jíst,proč ne pes.

Řízeček každému jistě chutná a ani nikomu nevadí ,že prase se celý svůj život válí ve svých výkalech a sežere kde co.Pes je podstatně čistější...

Další otázkou je brát v potaz kulturu daného národa,zde není obvyklé jíst psy,jinde zas vepřové a jinde hovězí.Taky budete těmito lidmi opovrhovat že to či ono nejedí,nebo naopak ???

Za sebe : Pokud je jakékoliv zvíře chováno v odpovídajících podmínkách a usmrceno rychle a čistě,bez jakéhokoliv týrání,nemám problém.Ať si každý upeče co chce,jeho věc...

Vy tu moralizujete,oháníte se paragrafy, ale  maso určitě jíte,ne ? Pokud ano,mlčel bych.Jak jsem napsal,to co Vám končí na talíři si to nevybralo...

1 Psí jatka


Prosím, kdybyste věděli o možnosti řešení této hrůzy, napiště mi do schránky, děkuji.

Předám děvčatům do útulku. Jitka


https://www.traditionrolex.com/7