https://www.traditionrolex.com/7

 Na zábavu se přijeli poprat | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Uvítáme nové uši a oči. Staňte se zvědem serveru Mělníček.cz! info@melnicek.cz

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Na zábavu se přijeli poprat


    Pětice mužů ve věku od jednatřiceti do jednačtyřiceti let z Mělnicka a Prahy zavítala na sklonku srpna loňského roku do restauračního zařízení na Kralupsku. Zde se v té době konala zábava. Muži se nejprve pokusili do sálu dostat bez zaplacení. Když byli nakonec mezi ostatní hosty vpuštěni, začali obtěžovat hudebníky. Jejich cílem byly klávesy, u kterých se zaměřili na napájecí kabely. Rozjařené kumpány okřikl kapelník a se zlou se potázal. Dočkal se nadávek a fyzického napadení. Vedoucího hudebního tělesa se zastali ostatní hosté a strhla se mela. Podezřelí se pustili do šarvátky i s nimi a vzduchem létaly nadávky a rány.

    Učinit přítrž dalšímu řádění se pokusil majitel hospody tím, že zábavu ukončil. I on se nakonec stal cílem útoku pětice výtržníků. V jednu chvíli na obranu použil i slzný plyn. Nebylo to nic platné, útočníci se stáhli ze sálu až v okamžiku, kdy byl prázdný a poté odjeli osobním vozidlem. Za nimi zůstala škoda ve výši 13 500,-Kč. Celý incident se naštěstí obešel bez zranění.

     Šestnáctého ledna letošního roku sdělili policisté z Lužce nad Vltavou pětici výtržníků podezření z trestných činů poškození cizí věci a výtržnictví spáchané ve spolupachatelství, za které lze uložit trest odnětí svobody až na dvě léta. Trestní řízení je nadále vedeno na svobodě.

Policie ČR
Krajské ředitelství policie
Středočeského kraje
Preventivně informační skupina
M ě l n í k



Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7