https://www.traditionrolex.com/7

 Vězení za dvě nezaplacené čokolády | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete i Vy mít svůj banner nebo komerční inzerát na tomto webu? Napište nám na komerce@melnicek.cz.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Vězení za dvě nezaplacené čokolády


   Ve středu pátého února letošního roku navštívil dvaadvacetiletý recidivista obchod v Kralupech nad Vltavou, ulice Veltruská. Zde z volně přístupného regálu odebral dvě balení čokolády v celkové hodnotě 125,-Kč, zboží schoval do kalhot a pokusil se prodejnu opustit bez zaplacení. Za pokladní zónou byl zachycen pracovníkem ostrahy a nakonec skončil v rukou místních policistů.

   Nebylo to jejich první setkání, osoba má poměrně bohatou trestní minulost, zejména v oblasti majetkových deliktů. Vzhledem k tomu, že byl v posledních třech letech za obdobný protiprávní skutek pravomocně potrestán, převzal si muž na služebně záznam o sdělení podezření z trestného činu krádež, za který lze v tomto případě uložit trest odnětí svobody až na tři léta. Trestní řízení je nadále vedeno na svobodě.

aze komunikace, která byla v té době namrzlá, dostal smyk, přejel do protisměru a zde narazil do zaparkovaného vozidla Škoda Octavia.

   Při nehodě nebyl nikdo zraněn, škoda na vozidlech činí zhruba 20 000,-Kč. Policisté, kteří událost vyšetřovali, na místě zjistili, že muž usedl za volant pod vlivem alkoholu. Provedená zkouška skončila pozitivní naměřenou hodnotou 1,87 promile alkoholu v dechu. Opilý šofér navíc nikdy nevlastnil řidičský průkaz.

   Na obvodním oddělení si osoba převzala záznam o sdělení podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, za který je v tomto případě možno uložit trest odnětí svobody až na tři léta, peněžitý trest nebo zákaz činnosti. Trestní řízení je nadále vedeno na svobodě.

Policie ČR
Krajské ředitelství policie
Středočeského kraje
Preventivně informační skupina
M ě l n í k



Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7