https://www.traditionrolex.com/7

 Jedenáct a dost! | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Uvítáme nové uši a oči. Staňte se zvědem serveru Mělníček.cz! info@melnicek.cz

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Jedenáct a dost!


   Mělničtí policisté sdělili v uplynulých dnech jednadvacetiletému muži podezření z trestného činu krádež, za který je v tomto případě možno uložit trest odnětí svobody až na dvě léta.

   Podezřelý se v době od osmnáctého října do patnáctého listopadu loňského roku dopustil jedenácti krádeží. Ve dvou případech vnikl na pozemek domu v Mělníku a odtud odcizil lešenářské trubky a dvě kovové traverzy. Dále v ulici Nemocniční odcizil u trafostanice tři kovové rošty. Lup skončil ve sběrně a výdělek v kapse podezřelého.

   Nejčastěji páchal majetkové delikty v místních obchodních domech. V uvedené době navštívil hned čtyři, některé opakovaně. V obchodech celkem osmkrát odebral z regálů různé zboží (alkohol, potraviny, drogerii, batoh, cukrovinky, kartu mobilního operátora a další). Takto získaný nákup, řádově v hodnotě několik set korun, poté buď zkonzumoval, znehodnotil nebo se pokusil odnést bez zaplacení. Jednotlivé případy byly s přihlédnutím ke škodě řešeny městskými strážníky a policisty jako přestupky. Nicméně částky se nasčítaly a společně s odcizeným kovovým materiálem dosáhla celkově způsobená škoda výše zhruba 8 200,-Kč.

   Vyšetřování je nadále vedeno ve zkráceném přípravném řízení, v rámci kterého by měl o osudu podezřelého nejpozději do měsíce rozhodnout soud.

 

Policie ČR
Krajské ředitelství policie
Středočeského kraje
Preventivně informační skupina
M ě l n í k



Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7