https://www.traditionrolex.com/7

 Policisté nalezli nekolkované cigarety | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Události z kalendáře si můžete pohodlně přenést ve formátu ICS do Vašeho mailového programu či mobilu.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Policisté nalezli nekolkované cigarety


Hlídka mělnických policistů prověřovala druhého března letošního roku, v dopoledních hodinách, oznámení o tom, že v ulici Nádražní dochází k předání nelegálně dovezených cigaret. Společně s nimi vyjela i hlídka mělnické Cizinecké policie.

Na místě byl zjištěn výskyt motorových vozidel Mercedes a Opel Vectra. Dále se zde nacházeli dva cizinci, sedmadvacetiletý muž a jednatřicetiletá žena. Policisté provedli kontrolu vozidel a v Mercedesu nalezli 930 nekolkovaných krabiček cigaret různých značek. Další cigarety poté policisté objevili v různých skrýších i v Opelu. Celkem světlo světa spatřilo 1 606 krabiček neokolkovaného kuřiva. Šetřením vyšlo najevo, že cigarety k nám přivezla za úplatu ze zahraničí výše uvedená žena.

Cizinecká policie provedla lustraci osob, bylo zjištěno, že mají platná turistická víza, nepředložili však povinný doklad o zdravotním pojištění. Tento přestupek ohodnotili policisté uložením blokové pokuty, kterou přestupci na místě uhradili. Zajištěné cigarety a výsledky šetření si následně převzali pracovníci Celní správy k dalším opatření.



Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7