https://www.traditionrolex.com/7

 Most Josefa Straky se dočká opravy | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: S ostatními uživateli si můžete posílat soukromé vzkazy!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Most Josefa Straky se dočká opravy

V dubnu budou zahájeny práce na rekonstrukci spodní stavby mostu Josefa Straky ( starý most).  Firma SaM Česká Lípa opraví ledolamy a mostní pilíře. V souvislosti s nutným umístěním techniky na mostu bude most uzavřen, a to takto : od 1.4. do 30.4. a od 1.7 do 21.7. půjde o částečnou uzavírku, kdy bude v provozu jeden jízdní pruh a dopravu bude řídit semafor.

Od 1.5. do 30.6. bude most uzavřen zcela. Náklady na rekonstrukci jsou vyčísleny na 9 700 000 Kč, z toho dotace činí 5 800 000 Kč. V následujících letech se plánuje rekonstrukce povrchu mostní vozovky.



Město - z radnice

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

1 Info pro řidiče - uzavírky nového a starého mostu


Kvůli aktuálním oprávněným obavám řidičů jsem se zeptal na odboru správy komunikací MěÚ. Shrnu, že ŘSD neinformovalo město o pracích, jež započaly na novém mostě. Takže koordinace ze strany ŘSD nebyla. Nicméně, pan Klučkovič uvedl, že starý most se kvůli opravám neuzavře do doby, než skončí práce ŘSD u nového mostu, aby byla zajištěna průjezdnost přes Labe (ŘSD mají skončit nejpozději do 14. 4., ale prý to dodělají dřív, snad 10. 4.).

Ondřej Tichota
t.č opoziční zastupitel za sdružení TOP 09 a nezávislých


https://www.traditionrolex.com/7