https://www.traditionrolex.com/7

 Dopravní nehoda si vyžádala tři zraněné | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Staňte se redaktorem! Přidejte se k našemu teamu!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Dopravní nehoda si vyžádala tři zraněné


Dvaadvacátého března letošního roku, po sedmnácté hodině, došlo na silnici I. třídy, v katastru obce Medonosy, k dopravní nehodě mezi osobním vozidlem Renault Twingo, které řídil dvaapadesátiletý muž, společně s ním ve voze cestovala dvaašedesátiletá žena a osobním motorovým vozidlem Škoda Fabia. Škodovku řídil jednadvacetiletý šofér a společně s ním v automobilu cestovala o dva roky mladší žena.

K nehodě došlo tak, že řidič Renaultu jel po komunikaci ve směru od Medonos do Chudolaz. Při projíždění pravotočivé zatáčky pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost vozidla dopravně technickému stavu silnice a povětrnostním podmínkám, na mokré vozovce dostal smyk, vyjel do protisměru a zde následoval čelní střet s protijedoucí škodovkou.

Při střetu došlo k lehkým zraněním tří osob, celé osádky twinga a spolujezdkyně z fabie. Na místě zasahoval vrtulník, který převezl k ošetření dvaašedesátiletou cestující z Renaultu. Škodu na vozidlech odhadli policisté zhruba na částku 120 000,-Kč. Dechová zkouška u řidičů byla negativní.

Věc nadále šetří mělničtí dopravní policisté.



Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7