https://www.traditionrolex.com/7

 Prvňáci vydražili své výrobky za 11 000Kč! | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Přehledná a stále aktuální nabídka zaměstnání je dostupná zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Prvňáci vydražili své výrobky za 11 000Kč!

Na konci března se ve třídě 1. B. ZŠ Jungmannovy sady konala dobročinná aukce, jejíž výtěžek získala nadace Debra pro děti s nemocí motýlích křídel.

Prvňáci se na tuto akci dlouho připravovali - malovali, kreslili, lepili a tvořili různé výrobky, s kterými se představili svým rodičům a prarodičům na uspořádané dražbě. Žáčci měli velkou motivaci, protože výtěžek za své vydražené výrobky chtěli věnovat nemocným dětem.

Zájemci o dětské výtvory se shromáždili v 16 hodin v budově školy. Před vstupem do třídy dostali pořadová čísla. Zasedli do řady a dražba mohla začít. Každé dítě se představilo, ukázalo své umělecké dílo a nechalo jeho osud v rukou licitátora a dražitelů. Vyvolávací cena výrobku byla 50Kč. Rodiče se snažili. Přihazovali, zvyšovali ceny, doslova se prali o každý výtvor. Atmosféra byla jako při opravdové dražbě. Průměrná cena se vyšplhala na neuvěřitelných 400Kč za dílo!

Všichni z aukce odcházeli spokojeni. Vydražitelé si slavnostně odnesli nově získaná umělecká díla. Děti byly rády, že peníze získané aukcí mohou poslat na dobrou věc. Ve třídě je navštívila koordinátorka projektu 12 plus 12 Bc. Magda Hrudková, která jim vysvětlila, s jakými problémy se potýkají děti s nemocí motýlích křídel, a prvňáci jí za to rádi mohli předat šek s 11 610Kč.

 

Rodiče a žáci 1.B



Město - z radnice

https://www.traditionrolex.com/7