https://www.traditionrolex.com/7

 Radar na Chloumku | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Uvítáme nové uši a oči. Staňte se zvědem serveru Mělníček.cz! info@melnicek.cz

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Radar na Chloumku

Na Chloumku nám vyrostl nový fešák. 

Že by nová lumpárna?Smiling

 

Politika předchozí téma | následující téma

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

5 radar je ted u stavebni


radar je ted u stavebni skoly

4 10


Navrhuji rychlost 10 km/h a radar každých 200 m, auta budou v zastavěné zóně smrdět ještě déle, doprava ještě více váznout, na Moravu se doplazíte jako koňským potahem tak za týden jako v roce 1850, když se budete v  zapadákovech v délce 2 km a rozestupech po 3 km od dalšího zapadákova šinout jako šnek (pokud si nekoupíte "výhodnou" dálniční známku v ceně cca 1/4 minimální čisté mzdy). A proč vadí někomu např. starý vozový park v ČR, to se taky divím, když na tyhle "rychlosti" stačí Trabant s přehledem.

Další pakárna a buzerace jako placené parkování ve městě, není nad "svobodu a demokracii". Kam se hrabal socialismus s jeho nedemokratickými výšemi pokut, domluvami za menší přestupky, s 60 km/h v obci, s tím, že když vyjel 15 letý kluk někam na "fichtlu" bez ŘP, nehrozily mu likvidační doživotní splátky milionové výše odškodnění za případný malér, jóóó, to byla nesvoboda. Dneska člověk člověku vlkem Sad.

4.1 dobrej návrh


Myslím, že není daleko doba a Vaše prognózy se vyplní. Ne kvůli omezením, ale kvůli počtu automobilů na silnicích, které přibývají geometrickou řadou. Souhlasím, že mnoho omezení je na nic, ale zrovna zklidnění dopravy před přechodem do MŠ je podle mého žádoucí a stejně tak v ul Pražská, kde se pohybuje mnoho lidí. A hlavně v těch místech není 30, ale 50km/hod, což je rozumná rychlost (v obci).

4.1.1 5


Na pravé straně hlavní silnice na Chloumku směrem od Mělníka je tak 6 baráků - zbourat a neotravovat. Vyhodit cedule začátek a konec obce a hotovo, pokoj jako v Libiši u státovky.

Obrázek uživatele DvořuS

3 Pomalu to jede samo


Netušil jsem, že někdo závodí v tomto místě. Každý moudrý řidič ví, že auto sjede chloumek za 50 samo na 4 a ani brzdy neotře:)

 

3.1 Bohužel


těch moudrých řidičů je ale velmi málo. Mě osobně tam při Vámi popisované jízdě předjelo už mnoho aut.

2 měření rychlosti je potřeba


Je spousta řidičů, co jezdí jak šílenci a jedině měření rychlosti s tím může něco udělat. Žádná značka nikoho nezpomalí(viz diskuse ohledně 30km/hod na Chloumku).

Nevím, jak to má město teď nastavené, ale pochybuji, že by šlo o podobný průser jako s Czech radarem.

PS: ještě jeden fešák je i na Pražské - kousek pod Průmyslovkou:-) Na obou místech je podle mě hlídání rychlosti na místě.....

1 Měření radarem.......


Divím se městu , že po fiasku s firmou Czech radar, který Mělník neslavně proslavil po celé republice se opět pouští do tak nejistého podniku jako je měření rychlosti.Díky Mělníku poslanecká sněmovna v roce 2008 odebrala obcím měření.

Tady je odkaz : http://www.novinky.cz/domaci/143419-straznici-nebudou-smet-merit-rychlost-odhlasovala-snemovna.html


https://www.traditionrolex.com/7