https://www.traditionrolex.com/7

 Úplná uzavírka ulice Nádražní | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nevíte kam večer vyrazit? Náš Průvodce Vám poradí!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Úplná uzavírka ulice Nádražní

Ve dnech 1. 6. 2014 až 15. 6. 2014 dojde v Mělníku ke ztížení již takto složitého projetí města automobilovou dopravou. Důvodem je úplná uzávěra jedné z páteřních komunikací našeho města, a to ul. Nádražní v prostoru vlakového nádraží.

K uzavření této komunikace musí dojít z důvodu jejího technického stavu, kdy uvedená komunikace se v těchto místech neustále propadá. K odstranění závady nezbývá jiné než technické řešení spojené s odtěžením komunikace, zjištění příčin sesuvu a následnému zajištění opravy povrchu komunikace. Samotné práce by z důvodů zajištění bezpečnosti nebylo možno provádět za provozu, a proto bylo přistoupeno k řešení havarijního stavu prostřednictví již zmiňované úplné uzávěry ul. Nádražní.

K zabezpečení provozu byly vytyčeny objezdové trasy. Ve směru od Mladé Boleslavi na Českou Lípu povede od benzinového čerpadla Shell po ul. Mladoboleslavská a následně ul. Bezručova k okružní křižovatce s ul. Vodárenská a Chloumecká. Z této křižovatky dále po ul. Chloumecká směrem ke křižovatce s ul. Nádražní a Řipská. Zde bude upravena přednost v jízdě, kdy hlavní komunikace bude značena ve směru z ul. Chloumecká do ul. Řipská, přičemž dojde k úplné uzávěře železničního přejezdu ve směru na Chloumek.

V opačném směru bude objízdná trasa vedena po ul. Bezručova a následně ul. Mladoboleslavská, kdy na křižovatce ul. Bezručova a Na Malém Spořilově bude ulice Na Malém Spořilově označena dopravní značením jako ul. slepá.

Rovněž tak je třeba řešit přístup do ul. Jiřího z Poděbrad, kdy obslužnost této ulice bude zabezpečena dočasným zobousměrněním ul. Kamenická a nainstalováním světelného signalizačního zařízení.

Omlouváme se všem, koho se uvedené opatření bude bezprostředně týkat, ale žádné jiné řešení nastalé situace není z technického hlediska a ani z hlediska bezpečnosti silničního provozu možné. Současně věříme, že řidiči budou k sobě vzájemně tolerantní a dokáží i zohlednit pohyb chodců, kterým rovněž vzniknou nemalé problémy v souvislosti s hustotou provozu očekávanou v těchto prostorech.

Mgr. Bc. Daniška Josef
vedoucí odboru dopravních a správních agend



Město - z radnice

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

6 Oprava Jarošova ulice


Dobrý den, chtěl bych se s Vámi podělit o to , jak se opravuje ulice Jarošova. Chodím každý den touto ulicí do práce a to vždy kolem 7 hodiny ranní a zpět chodím tak kolem 15 - 15.30 hodiny. Ani v jednu tuto dobu tam nevidím žádného pracujícího dělníka. Nevím, kdy tedy tu ulici opravují, ale vzhledem k tomu, že jsem někdě četl (možná se mílím), že jsou na to dotace z města a jaká je po Mělníku hrozná dopravní situace, měl by se někdo kompetentní zajímat, jak se tam postupuje v opravách  a na stavení firmu trošku dohlížet. Možná by neškodilo, aby se i stavební firma trošku zamyslela a poslala tam více dělníků a aut, když tam nakladač naloží hlínou tatru a pak půl hodiny čeká až to ta tatra složí a přijede, zda by nestálo, aby se tm třeba točila dvě ty auta.

Jan

P.S: abych nekřivdil, kolem té sedmé hodiny ranní tam čekají před oplocením dělníci a to Romští spoluobčané, kteří chtějí vyjímečně pracovat, ale není jim to umožněno.

5 Doprava v Mělníku


Skoro každá prdel v republice má obchvat. Jen na Mělníku se léta diskutuje zda obchvat či průtah nebo se tvrdí, že Mělník je cílovým městem. Pak se zavře jeden most a jedna ulice a je ze všech stran vymalováno...

Zdar jak sviňa.

5.1 A Vy se divíte?


Podívejte se, kdo už léta sedí na radnici a bude Vám vše jasné.Jak už říkal můj děda : " Vem z dlaně chlup,když tam není". Veškeré peníze prostavěny v nesmyslné "revitalizaci", prodej městských pozemků pod cenou tzv. veřejné zakázky po povodních a jiné obludnosti bývalého starosty a současného místostarosty.

4 Nedá mi to abych nedopsal


A k tomu všemu si parta natěračů začne dnes ráno řekněme "ve špičce" stříkat přechody. Jak se odborně říká "obnovovat dopravní značení" Ptám se: Proč? To ti pánové nevidí, že když u Jungmanky nasypou na půlku vozovky kužely, že se asi jen tak neprojede? Jak chytří jsou !!!! Není nad to to mít naplánovaný! To nemůžou začít v devět, kdy už je ten ranní nápor pryč?

3 Peklo, trest smrti! Který


Peklo, trest smrti! Který ma*rd tohle plánuje? Doprava? A to jsem ještě nepochopil jednu věc. Ten relativně novej chodník ve vodárenský zase rozřežou a vykopou? To je fakt možný jenom v ČR! 

2 Pohoda,zatím...


Kupodivu vše v klidu,příjezd od Ml. boleslavi i průjezd Mělníkem zpět,to vše odpoledne ve špičce.Pokud to bude takto fungovat dále,není se čeho bát.

2.1 Pohoda?


Dnes v15.19vjezd do Mělníka od Prahy výjezd z Mělníka směr Slaný 15.48. V jinou dobu mi tento průjezd trvá cca 7 minut. Takže pokud to bude takto fungovat dále, příjezd do Mělníka raději volím po dálnici.

2.1.1 Trpělivost,nejsme na


Trpělivost,nejsme na závodním okruhu,ale ve městě které je i bez těchto oprav často ucpané.Já to dnes dal fakt v poho,tak proč psát opak.A pokud víte, že se můžete zdržet díky změnám v dopravě, je dobré s tím počítat...Já tak učinil a byl jsem mile překvapen.Je fakt ,že nepotřebuji proletět Mělníkem za minutu,jestli to nebude tím...

PS: Nejsem důchodka s kloboučkem ,ale ani závodník...

1 Dopravní peklo


Už to začalo... Nádražní, Vodárenská, Nová, Fibichova, Strakův most... navíc s průběžnými změnami - to je skoro na samostatnou rubriku s aktuálními zprávami někde na titulce Mělníčku...

Přeji všem pevné nervy a trochu štěstí při trefování se do ulic.

1.1 Jiné řešení.


Trochu jsem zavzpomínal na situaci ( loni, nebo už předloni ?), když byl neprůjezdný hlavní tah z Mělníka do Liběchova a všechna dálková doprava se vedla přes Chloumek, Střednici a Strážnici. No, může to být zejména na těch kruháčích zajímavé, ale kamioňáci to mají jistě vyzkoušené a asi vědí s čím se tady ještě kroutit a s čím jet přes nový most. Ale, že si na kruháčích, u Kauflandu, Teska a Evy řidiči teď tuplem užijí, tak to asi ano Eye-wink.

1.1.1 Zákaz vjezdu


Policie by alespoň mohla dohlédnout na to, aby kamiony od Prahy nejezdili u Tesca rovně, jak se to běžně děje. Tím nemyslím, že si stoupnou ke "kotelně" a ve frontě u přejezdu budou rozdávat pokuty, ale že si stoupnou na kruhák a budou je odklánět na objížďku. Na to stačí jeden policista.


https://www.traditionrolex.com/7