https://www.traditionrolex.com/7

 Restaurace U Císaře | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Staňte se redaktorem! Přidejte se k našemu teamu!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Restaurace U Císaře

Proč čeští podnikatelé neumí vytěžit maximum ze svých plusů?
Restaurace U Císaře má jako jediná v centru velké místo vyhrazené jako venkovní dětský koutek. Pro mnoho rodičů je toto zásadním důvodem, proč sem jít. Koutek je ale v dezolátním stavu. Stačila by minimální investice a přitáhlo by to mnohem víc zákazníků - přestože tu mizerně vaří a platit musíte chodit na bar, protože vás personál není schopný zkasírovat u stolu.
Je takový problém přivézt za 100Kč nový písek, nasypat novou mulčovací kůru a provést drobné opravy na domečku, aby se děti nezranily?

Negativní zkušenosti předchozí téma | následující téma

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

6 Mohu také trochu ze


Mohu také trochu ze špatného soudku.

Byl jsem tam na večeři s manželkou a nejen to, že manželce bylo doneseno něco jiného než si objednala, ale ještě bylo nezdvořile odpovězeno cosi servírkou, "že si to tak to objednala".

Nevím co si myslet .....

5 U Císaře


Jídlo dobré.

Obsluha a placení venku v pořádku.

Vevnitř by se nemuselo během oběda kouřit, takže v zimě chodím jinam.

Kvalitu písku jsem nekontroloval, ale je tu ještě nějaká jiná restaurace s dětským koutkem?

5.1 a venkovní posezení


fantastické, lepší mívala snad jen Stará škola!

4 Restaurace U Císaře


No já se tedy také přidávám ke spíše špatným zkušenostem z této restaurace. Občas  také zajdeme s kolegáčkama

Jídlo poslední dobou spíše podprůměrné ( i když předtím to také nebyla žádná sláva) tři druhy stejných omáček z prášku, které  podávají  ke kuřecímu, vepřovému i hovězímu masu, porce slušné ovšem jak kdy,,, hotovky se stále opakují dokola bez jakého koliv nápadu a pestrosti.. když si dáte colu tak vám ji přinesou v plechovce, jak někde ve vlaku ... atd.

Obsluha je ovšem už nyní příjemná a vstřícná ( také tomu tak nebylo..)

Zahrádka je opravdu zanedbaná včetně dětského koutku.

Asi jde panu majiteli jen o co největší zisk,.. nebo, nemá peníze

Ale zase si prý domu pořídil nový bazen za 400 000,- tak nevím. 

4.2 Milá Jindřiško, je docela


Milá Jindřiško, je docela smutné to že se odvažujete hodnotit jídlo, když se v něm pravděpodobně ani neorientuete. Omáčky tam jsou dělané z kvalitní smetany a ingrediencí a ne žádný sáčkový polotovar. Než budete něco chtít vytknout zjistěte si správné informace. Děkuji

4.1 Táák tam nelezte...


Tak proč tam opakovaně lezete? Běžte jinam . Před tím to za moc nestálo,teď taky žádná sláva,ale lezete tam furt ??? Tak na co si pak stěžujete ???

A prý si pořídil bazén za 400 tis.   ....JEDNA PANÍ POVÍDALA , VÍM OD JEDNÝ ZNÁMÝ atp..... a ikdyby,koupil si to za svý a Vám je do toho KULOVÝ !!!

4.1.1 pan nejchytřejší


LULU, jestli jste to ještě nepochopil, diskusní fora slouží k tomu, aby člověk vyjádřil svůj názor. Vy vždycky jakýkoliv cizí názor napadáte. Jste permanentní prudič!

4.1.1.1 Umíte jen brečet,závidět


Umíte jen brečet,závidět druhým "bazény za 400 tis" a kritizovat jak oni podnikají. Sami podnikat nepůjdete,páč na to NEMÁTE ANI BANKOVKU ANI HLAVU !!! Brečet,kritizovat co by jak mohlo být ale není,co vám vadí na tomhle či tamtom,ale v zápětí přiznáte ,že jim tam lezete opakovaně.Tak buď nevíte co chcete,nebo jste úplně mňau.Pokud se mi někde nelíbí,tak tam příště nejdu a je to !!! Názory si vyjadřujte jak je libo,já jsem poslední komu to vadí.

Vadí mi česká nátura posledních let,závist,nepřejícnost a v momentě kdy někdo něco vybuduje či získá svou pílí,tak je hned zloděj,lump a grázl.Nikoho nenapadne že má stejné možnosti dokázat to samé nebo ještě lepší.Místo toho jen brečí a závidí.

Udělejte si vlastní restauraci,udělejte ji nejlepší na Mělníku a pak kritizujte "CÍSAŘE" tímto způsobem.Nechápu co je komukoliv do toho (nejem Vám) za co utrácí majitel své vydělané peníze ???

Ať si koupí bazén za milión když si na to vydělal,já mu ho přeju,a narozdíl od Vás to neřeším...

3 Restaurace U Císaře


Je mi jasné, že pokud nemáte malé děti, je vám úroveň některých služeb úplně volná. To je normální a pochopitelné.
Ale nepřijde mi normální, aby musel zákazník upozornit provozovatele, že už dávno měl např. vyměnit písek na pískovišti. To bych pak mohla říkat i personálu, aby umyl nádobí po předchozích zákaznících. Jsou prostě věci, které se přeci rozumí sami sebou.

2 U Císaře


Já mám zase z restaurace úplně jiný dojem. Už si chodíme několik let vždy v časech Vánoc posedět s kolegy, a jelikož jsme vystřídali opravdu mnoho restaurací, tak tato byla nejlepší. Pronajatí salónku U Císaře zdarma, což v Olympioniku nebo v Paganini nepřipadá v úvahu. Jídlo čerstvé, bramborák domácí. Všichni si dali něco jiného, ale ať to byl plněný bramborák, steak, těstoviny nebo nějaký salát, tak vše bylo výtečné a nic se nemuselo reklamovat. Domnívám se, že restauraci U Císaře využijí i kuřáci. Šatlava, Pirát, Beníškovi, Modrá Hvězda, Hradby - vše nekuřácké. Jsem nekuřák, takže mi to nevadí a rád uvítám nekuřácké restaurace, ale mám mnoho kamarádů kuřáků a najít někdy dobrou kuřáckou restauraci v centru, to je docela umění. Napadá mě snad jen Mělnická Krčma, která ovšem za měsíc končí. U Císaře jsem několikát byl, a vždy se mě servírka ptala, zda ještě něco nechci a účtenku mi donesla ke stolu. Jestli to jinak funguje s placením, když sedíte venku, to netuším, takže ruku do ohně dát nemohu. Co se týče dětského koutku, tak se také nebudu vyjadřovat, neviděl jsem ho. Proto se zmiňuji jen o jídle. Pravda je však ta, že pokud je tam nějaké pískoviště, tak tam určitě nění nakaděno od psů či koček a vajgly v něm asi taky nenajdete. O kvalitě pískoviště nemohu psát, protože netuším, v jakém stavu pískoviště je, ale pokud jste nespokojena, tak opravdu není nic jednoduššího, se zeptat majitele, kdy bylo naposledy vyčištěno.

2.1 Ono samo o sobě mi přijde


Ono samo o sobě mi přijde spojení "dobrá kuřácká restaurace" zvrácené. Do restaurace se jdu najíst. A cigareta k jídlu zkrátka nepatří. Nicméně to je subjektivní.

Kvalitu jídla tu hodnotit nemůžu, protože po špatných zkušenostech, zřejmě ještě za předchozího majitele, sem chodím jen zřídkakdy, ale jsou věci, které se pravděpodobně nezměnily - třeba ventilace...

Pokud to má být kuřácký prostor, bylo by fajn ho pořádně odvětrat. Na oběd jsme tam byli párkrát cca 30 minut a nejen, že z nás byl cítit cigaretový odér, který překvapivě vadil i některým kuřákům, ale dokonce i cosi smaženého z kuchyně.. Takže za předpokladu, že se v kuchyni udělá pořádný odtah a obdobné se zavede i v prostoru restaurace, budiž, ale v současném stavu je to, hlavně v zimě, pro každého, kdo nechce zbytek dne smrdět, zkrátka tabu.

1 Kritika


A řekla jste jim to? Nebo tady jen v koutku nadáváte?


https://www.traditionrolex.com/7