https://www.traditionrolex.com/7

 Mělnická jizerská 50 - 21. ročník | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Uvítáme nové uši a oči. Staňte se zvědem serveru Mělníček.cz! info@melnicek.cz

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Mělnická jizerská 50 - 21. ročník

Vše je proto nachystáno jak má, dokonce máme jako obvykle nějaký to překvápko! Přijďte tedy všichni oslavit 21. červen na mělnické Náměstí Míru, kde si dá dostaveníčko zhruba stovka startujících a alespoň tolik nadšených diváků, jako v posledních letech. Kdo se však umí zasmát nejen druhým, ale třeba i sám sobě, neměl by v uvedenou dobu na uvedeném místě rozhodně chybět! Předkládám hned několik důvodů proč dorazit:
- dá se lemtat celou noc a nikdo po vás nechce, abyste šli druhej den do háku => na léčbu kocoviny je skoro 24 hodin (to celkem de) - Srdečně zdravím směnaře Smiling)
- bude jako obvykle dobrý počasí* 
*když nevyjde počasí, tak jsem asi kecal. 
- po skončení závodů a vyhlášení výsledků se opět uskuteční zábavka 

Po hudebních skupinách Chinaski (1996), Circus Praha (1997), Krausberry (1998), Baťa & Kalábůf něžný beat (1999 a 2000), SPECTRUM (2001), Kalevala (2002), Rhodesia (2003 a 2007), Lessyho woheň (2005), The Breakers (2006 a 2009), ŠPEJBL´S HELPRS (2008) SNÍH NA SCHODIŠTI (2010 …vítěz soutěže Naděje BEATu) a opět formaci Baťa & Kalábůf něžný beat (2011), revivalovém večírku v roce 2012 s neratovickými skupinami TŘI SESTRY BANDITOS (revival ) a ZOO2 (revival U2) a po loňském úspěšném dvojkoncertu vynikající příbramské kapely ŠPEJBL´S HELPRS se letos na mělnickém pódiu představí klasika:

HUDBA PRAHA!

Úvod letošní ročníku bude, stejně jako v posledních letech, patřit nejmenším. Náměstí Míru ožije již v 15.00 hod.Děti budou soutěžit v hodu koulí na SNĚHULÁKA, opět bude zdarma pro děti skákací hrad, na řadu přijdou i další soutěže o nejrůznější sladkosti a opět uskutečníme vložený závod na lyžích pro děti za doprovodu rodičů. (předškolní děti od laviny do cíle a školní děti jedno celé kolo bez piva!) V průběhu večera si pak budeme moci společně vychutnat oblíbenou a čím dál lepší OHŇOVOU SHOW (Liederhaus brothers)! 

Samotný XXI. ročník odstartujeme tradičně v 17.00 hodin dělobuchem prvního rozběhu chlapů, pak pojedou rozběhy nebo rovnou finále baby (podle účasti - doufám, že jich přijde ještě o pár víc jak lóni a budeme je muset poprvé šoupnout do rozběhů) a nakonec velký finále mužů o SUPR ceny a hlavně právo kasat se do smrti větou „vyhrál jsem v létě na Mělníku Běžky“. Také letos vyhlásíme vítěze ve všech obvyklých kategoriích - I. až III. místo MUŽI, ŽENY - PÁD ROKU - MASKA ROKU 2014 a DRUŽSTVO ROKU 2014. 

A pak je mi to už úplně fuk, co si kdo bude dělat dál! Jestli však nemáš na to jet na lyžích, jsi samozřejmě vítán jako divák, protože ty z toho maj' stejně vždycky nejvíc. 

P. S. Do svýho alkoholovýho, sportovního a plánovacího kalendáře si proto ihned zaškrtni sobotu 21. června 2014 – na XXI. ročníku MJ50 nesmíš chybět! VOKO BERE! LÉTO JAKO OBVYKLE ZAČÍNÁ NA MĚLNÍKU! 

(text Filous) 

Všechny podrobnosti (včetně historických tabulek, hromady fotogalerií, diskuzí, odkazů na videa apod.) samozřejmě i letos najdete na www.bezky.cz.




https://www.traditionrolex.com/7