https://www.traditionrolex.com/7

 Vyhrožoval s nožem v ruce | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Uvítáme nové uši a oči. Staňte se zvědem serveru Mělníček.cz! info@melnicek.cz

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Vyhrožoval s nožem v ruce


   Policejní vyšetřovatel zahájil v uplynulých dnech trestní stíhání dvaatřicetiletého muže z Mělnicka pro trestné činy nebezpečné vyhrožování a výtržnictví.

   Obviněný se v polovině února letošního roku na vlakové stanici v Brandýse nad Labem, následně ve vlakové soupravě směřující do Neratovic a nakonec na zastávce Neratovice – město neslušně a hrubě choval k dalším cestujícím. V ulici Školní poté slovně napadl zasahující hlídku z místního oddělení. Policisty počastoval hrubými urážkami, a když jeho chování nabralo na intenzitě, byl zajištěn a následně umístěn do záchytné protialkoholní stanice. Byl totiž pod vlivem alkoholu. Dechová zkouška provedená zaměstnanci záchytky naměřila přes jedno a půl promile alkoholu v dechu.

   Než bylo ve věci skončeno přestupkové řízení, zaúřadoval obviněný podruhé. Tentokrát se procházel šestnáctého března, před devátou ranní, po vozovce v ulici 28. října. V tu dobu tudy projížděl dvaačtyřicetiletý muž s vozidlem Hyundai. Vzhledem k tomu, že se chodci nemohl vyhnout, zastavil. Výtržník začal pěstmi a loktem tlouct do skleněné výplně u dveří řidiče, rozbít se mu jí však nepodařilo. Řidič vystoupil a řekl útočníkovi, že věc oznámí policistům. To agresora ještě více rozezlilo. Vyndal lovecký nůž s délkou čepele jedenáct centimetrů, kráčel proti šoférovi, sprostě mu nadával a vyhrožoval uříznutím hlavy. Svého jednání zanechal poté, co napadený vytáhl nenabitou, legálně drženou pistoli. Poté se obviněný ještě pokusil poškodit zadní pneumatiku vozidla, a když se mu to nepodařilo, utekl do nedalekého sídliště, kde byl zanedlouho zadržen městskými strážníky.

   Za uvedené trestné činy je možno uložit trest odnětí svobody až na tři léta.

Policie ČR
Krajské ředitelství policie
Středočeského kraje
Preventivně informační skupina
M ě l n í k



Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7