https://www.traditionrolex.com/7

 Bratři za volantem | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Máme přehled co se kde šustlo! Buďte v obraze!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Bratři za volantem


   Hlídka mšenských policistů zastavila třicátého července letošního roku, krátce před sedmnáctou hodinou, v katastru obce Mělnické Vtelno osobní motorové vozidlo Škoda Felicia, které po silnici první třídy, táhlo osobní automobil Peugeot 205.

   Za volantem škodovky seděl šestnáctiletý mladík z Jablonecka a vlečené vozidlo řídil jeho jednadvacetiletý bratr. Policisté nejprve zjistili, že na felicii jsou registrační značky patřící na úplně jiné auto, v tomto případě na Renault Twingo. Mládenec, který vzhledem k věku nevlastní řidičské oprávnění potřebné pro řízení osobních vozidel má navíc právoplatný, soudem uložený, zákaz řízení všech motorových vozidel, a to až do září 2014. Jeho bratr je na tom podobně, ten má v současnosti dva platné zákazy řízení všech motorových vozidel. Poslední končí v listopadu 2016.

   Policisté staršímu ze sourozenecké dvojice sdělili podezření z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, za který je možno uložit trest odnětí svobody až na tři léta. Případem jeho bratra se dle zákona budou nadále zabývat policisté v místě jeho trvalého bydliště. Mladistvému lze za uvedený trestný čin uložit sazbu poloviční.

Policie ČR
Krajské ředitelství policie
Středočeského kraje
Preventivně informační skupina
M ě l n í k



Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7