https://www.traditionrolex.com/7

 Mělník debatuje před komunálními volbami 2014 | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Máme přehled co se kde šustlo! Buďte v obraze!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Mělník debatuje před komunálními volbami 2014

Čtyři roky uplynuly a s nástupem podzimu se opět blíží i volby do zastupitelstev měst a obcí v České republice. Jak se však zorientovat v programu stran a hnutí a nejlépe vybrat svého zástupce v zastupitelstvu města Mělník? S odpovědí na tuto otázku Vám nejlépe pomohou sami reprezentanti jednotlivých stran a hnutí, kteří se setkají k diskuzi ve dvou předvolebních veřejných politických debatách. Skupina nezávislých mělnických občanů ve spolupráci s Mělnickým kulturním centrem (MEKUC), internetovým portálem melnicek.cz a internetovou televizí melnicek.tv spolupořádají dvě předvolební debaty s cílem přiblížit mělnickým voličům volební program a tváře kandidátů jednotlivých hnutí a stran, které budou v nadcházejících volbách kandidovat do zastupitelstva města Mělník.

Debata kandidujících mladých politiků a političek do 30 let (nejvýše postavených na kandidátní listině jednotlivých subjektů) mimo jiné i o tom, jak udělat Mělník místem atraktivní pro mladé lidi, co komunální politika může mladým lidem nabídnout, a jaké místo mají mladí lidé v politice, se uskuteční ve středu 17. 9. od 18:00 hodin. 

Debata lídrů stran a hnutí kandidujících do zastupitelstva města Mělník o volebním programu a plánech jednotlivých stran a hnutí (nejen) pro následující volební období se bude konat v úterý 23. 9. od 18:00 hodin. Obě debaty se uskuteční s laskavým svolením Mělnického kulturního centra v prostorách Masarykova kulturního domu v Mělníku. Debaty bude moderovat novinář a šéfredaktor týdeníku Euro Michal Půr.

Věříme, že pro jednotlivé politické subjekty budou tyto debaty představovat jedinečnou možnost seznámit mělnické voliče se svými názory a představit své kandidáty. Zároveň zveme širokou veřejnost k účasti na výběru témat volební debaty. Dotazy bude možné klást kandidátům přímo na místě, avšak dotazy do obecné úvodní části budou vybrány na základě nejčastějších podnětů a přání mělnických obyvatel. Návrhy témat debaty je možné zaslat na adresu melnikdebatuje@gmail.com, umístit na otevřenou facebookovou stránku „Mělník debatuje“ nebo pod hashtagem #melnikdebatuje na Twitter.

Těšíme se na Vaši účast a zaslané podněty a otázky.

Za organizační tým
Petra Pejchová

 



Město

https://www.traditionrolex.com/7