https://www.traditionrolex.com/7

 Neděle od slova nedělat | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nevíte kam večer vyrazit? Náš Průvodce Vám poradí!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Neděle od slova nedělat

Je před volbami a kde jaký kandidát by si mohl honit triko například na klidných nedělích ve městě i v přilehlích lokalitách.

Známe to asi všichni. Pondělí - pátek do práce z práce, doma rychle něco udělat a větší akce nechat na víkend. Jo vcelku s tím souhlasím ale co je moc to je moc. Neděle jak vyšitá od 10:00 za plotem řve motorová pila, která si dá přes oběd pauzu aby nabrala síly, alespoň do 16:00 pak odpadne, zřejmě dojde benzín. Zavoláte známým aby se dostavili na domluvenou kávu a za plotem to rozjede sekačka, protože i ta tráva za týden zase povyrostla, dvakrát přeparkovat auta aby se dala posekat tráva i pod nima tam a zpět polaškovat se psem nejlépe pak s plastovou lahví - no prostě ideál. Vypijeme kávu a známí při odchodu u vrat říkají tu historku si příjdem někdy poslechnout znovu. No vidíte a to říkají skoro všichni, kteří příjdou na odpolední kávu v neděli odpoledne nebo v podvečer.

No nebylo by skvělé se v klidu připravit na další pracovní týden v klidu nebo posedět s přáteli v klidu u šálku kávy či jiného moku.

Co vy na to budoucí páni radní nebylo by fajn zajistit svým voličům trochu klidu v den kdy udajně ani Pán Bůch odpočíval.  

Ostatní předchozí téma | následující téma

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

3 Nerozumím textu


Co má politika společného se sousedy, kteří v neděli "chataří"? Jestli chcete nějaké nařízení, aby lidé nemohli o neděli sekat trávu, řezat dřevo, hrát si se psem, tak volte snad nějaké fašisty. V nabídce je ale nevidím, tak to asi budete muset založit vlastní stranu.

3.2 Žasnu nad tím, jak někdo


Žasnu nad tím, jak někdo přemýší?? Co je v západní evropě naprosto běžné a samozřejmé, tady někdo nazve jako fašismus?? A s čím jiným by to mělo být společné, než s politikou?? Není nad sousedy, co v neděli od 7.30 "chataří" s cirkulárkou! 

3.2.1 Já zase žasnu


Já zase žasnu nad tím, jak je někdo kvůli kafíčku s kamarády ochotný omezovat druhé a říkat jim, co a kdy mají dělat.

Jestli si chcete poklábosit, aniž by Vás rušili sousedi, nechápu, proč bydlíte ve městě. Přestěhujte se na samotu k lesu a nechte ostatní bejt, ať si dělají, co chtějí a na co třeba v týdnu nemají čas (a to nemám ani pozemek, ani v neděli nevykonávám žádnou hlučnou činnost, jen mě prostě tohle smýšlení lidí děsí)

3.2.1.1 Truth...Mě zase děsí


Truth...Mě zase děsí bezohlední lidi, jako jsi například ty. To že nemáš pozemek, to je vidět hned na první pohled. Ve spoustě zemí, jako je Německo, Belgie, nebo Francie, je toto ošetřené dokonce zákonem a to právě kůli lidem, jako jsi ty a tobě podobní. Nikomu to tam nepříde divný, ani omezující. Je to inteligentní kulturou. Tady rozhodně nejde o klábosení, nebo kafíčko. Jde např. o to, že se rozhodně nehodlám stěhovat na somotu u lesa, jen pro to, že vedle mě na pozemku si bezohledný soused "kutil"zřídí truhlárnu a každou neděli mi tu bude řvát pila. Myslím, že ty jsi ten typ člověka, co by řval první, i když teď možná napíšeš, jak je to každého věc a možná že i něco o demokracii Smiling Jen chytračení a plky....

3.2.1.1.1 jasně


Aha, takže komouš.

OK, tam v tom případě jsme spolu husy nepásli. Tak mi prosím Vás vykejte, jo?

A to, že se nechcete stěhovat, tak kvůli tomu nemusíte prudit zbytek společnosti. Příště si spíš pořádně rozmyslete, jestli chcete vedle sebe lidi, kteří občas něco dělají (a nepopíjí jen kafíčka či se neválí na kanafasu), nebo jestli chcete ničím nerušeným klid...

Připomíná mi to Hospodu Na Mýtince...

A na Západě toho mají, co my ne... co se tam přestěhovat? Jo, já bych zapomněl..

3.2.1.1.1.1 fašista/komouš


Tady to ale lítá.....fašista, komouš...co bude příště?? Bezohlednost, to je to co nás zdobí a jakmile se někdo proti tomu ozve, je nazýván fašistou a komunistou. Kdybych nebyl starý, tak na ten západ zamířím. 

3.1 fašisté??


A co je fašistického na tom, když někdo chce strávit 1 den v týdnu v klidu???

2 ano, to by bylo skvělé


ano, to by opravdu bylo skvělé, kdybychom mohli strávit alespoň 2 neděle v měsíci v klidu:-) 

Obrázek uživatele malý princ

1 Poslední věta


Omlouvám se, ale nemohu jinak, než poslední větu přepsat do češtiny:

Co vy na to, budoucí páni radní, nebylo by fajn zajistit svým voličům trochu klidu v den, kdy údajně i Pán Bůh odpočíval?


https://www.traditionrolex.com/7