https://www.traditionrolex.com/7

 Mělnický vinařský běh vyhrál Michal Michálek | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: S ostatními uživateli si můžete posílat soukromé vzkazy!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Mělnický vinařský běh vyhrál Michal Michálek

Mělník 28. září - Sobotní první ročník Mělnického vinařského běhu na deset kilometrů vyhrál Michal Michálek z Mlazic. S náskokem více než jedné minuty porazil druhého Zbyňka Vondráka. Michálek doběhl do cíle dvouokruhové trati v čase 34:34. Prvního ročníku vinařského běhu se zúčastnilo přes padesát závodníků.

"První kolo jsem uběhl velmi rychle, nechtěl jsem se pustit vodiče na kole. V druhém už mi došly síly a zaběhl ho o celou minutu pomaleji," svěřil se vítěz Michálek, který tréninkově běhá denně desítky kilometrů. Na třetím místě skončil Martin Ondřich z Kostelce.

"Letos jsme místo tradičního duatlonu na Chloumku připravili čistě běžecký závod. Chtěli jsme přitáhnout ještě více závodníků a blíže Mělníku a vinobraní. Závod provedl závodníky podél plavební komory a Labe. Pro nejmenší jsme přichystali dětské závody. Snažíme se tím přispět k rozvoji kondice dětí. Navíc těm mladším společné zápolení vedle dospělých pomůže nacházet správné vzory," svěřil ředitel závodu Robert Klust.

V ženách zvítězila Nataša Hnátková z Libiše, která trať zaběhla za 39:45. Zaměstnanci sborů Integrovaného záchranného systému soutěžili ve zvláštní kategorii, nejrychlejším byl policista z Cítova Luboš Fajgl v čase rovných 39 minut.

 

Fotografie

http://www.vinarskybeh.cz/fotografie/

Výsledky

http://vysledky.irontime.cz/result3/

PřílohaVelikost
016a.JPG225.33 KB
thm-016a.jpg5.73 KB


Sport

https://www.traditionrolex.com/7