https://www.traditionrolex.com/7

 Slavnosti vína z pohledu policejních statistik | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete poradit kam dnes zajít na oběd? Prohlédněte si mělnické jídelní lístky.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Slavnosti vína z pohledu policejních statistik


Jak jsme již veřejnost informovali, letošního vinobraní se na Mělníku zúčastnila zhruba stovka policistů, kteří spolu s městskými strážníky dohlíželi na klidný průběh celé akce. Během víkendu nedošlo k vážnějšímu narušení veřejného pořádku. Policisté řešili mimo jiné dvě krádeže mobilních telefonů a jeden přestupek, při kterém neznámý pachatel poškodil zaparkované vozidlo.

Další dvě kauzy jsou o něco zajímavější. První se týká řidiče z Prahy, který osmadvacátého září řídil v ulici Nádražní osobní motorové vozidlo Škoda Octavia. Když se šoféra pokusila zastavit hlídka dopravních policistů a provést rutinní kontrolu, nedbal na její výzvu k zastavení a z místa ujel. Nedojel však daleko. Po chvíli se střetl s návěsem nákladního automobilu. Nehoda se obešla bez zranění. Škoda na vozidlech byla vyčíslena na částku cca 15 000,-Kč. Muž se snažil z místa nehody uprchnout, byl ale policisty zadržen. Lustrací muži zákona zjistili, že vozidlo řídil přesto, že má uložen platný zákaz řízení motorových vozidel, následný test na užití omamných a psychotropních látek byl pozitivní na metamfetamin a na škodovce se nacházela hliníková kola, pocházející z trestné činnosti.

Druhý případ se odehrál v noci ze sedmadvacátého na osmadvacátého září. V této době zatím neznámý pachatel odcizil v ulici Legionářů, z místa nedaleko stanoviště ochranky, nafukovací bránu patřící jednomu z mediálních partnerů akce. Poškozený se vyčíslil vzniklou škodu na částku cca 40 000,-Kč.



Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7