https://www.traditionrolex.com/7

 Rozdávání odměn na rozloučenou | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: S ostatními uživateli si můžete posílat soukromé vzkazy!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Rozdávání odměn na rozloučenou

Včera proběhlo poslední zastupitelstvo a dnes jsem se dozvěděla, jak všichni zastupitelé  za TOP 09 na návrh pana Koudelky Radnice 2010  (jako vždy) schválili prý za vynikající práci a na rozloučenou Mikešovi a Neumannnovi vysoké odměny. Takže si myslím, že pání z TOP09 si z nás voličů  dělají srandu. Nechci nikomu závidět, ale dnes jsem mluvila z jedním ze zastupitelů a odpověděl mi, že je to slušnost. Tak bych Vám, těm co jste to schválili chtěla poděkovat, že jste tak slušní.

Jana Králová

prodavačka

12000 hrubého brutto

 

Politika předchozí téma | následující téma

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

4 hnus


To je fakt hnus co se tu vždy krátce před volbami objeví. Závistivci, kteří posílají Mělníček na úroveň bulvární žumpy a s radostí se v ní rochní.

A když už do pomluv a spekulací vstoupí politik a snaží se diskutovat či uvádět věci na pravou míru, rozcupujou ho za každou cenu jen proto, že se jim prostě nelíbí... Být politiky, na nějaké diskutování bych se tu vykašlal, v prostředí internetu to nemá žádný smysl, to chce jedině osobně.

A na odměně teda také nevidím nic špatného. Obzvlášť na tak nízké...

4.2 Souhlas


V předvolebním období jsem se zařekl sem nic nepsat, nicméne s tímto názorem musím vyjádřit souhlas. Pokud někomu přijde odměna ve výši jednoho či dvou platů za čtyři roky jako vysoká částka, není zcela v pořádku... Ze silné většiny místních diskutujících, házejících špínu na koho mohou, je mi zle. Už aby bylo po volbách Smiling

4.2.1 Nedostávali náhodou po


Nedostávali náhodou po celé ty čtyři roky každý měsíc výplatu? Odměna jistě...ale za co?

4.2.1.1 ODMĚNA STAROSTOVI A MÍSTOSTAROSTOVI


Ví někdo kolik je peněz ta odměna ??? Plat starosty a místostarosty se odvíjí od počtu obyvatel a občan Mělníka ho může znát. Odměny a platy ředitelů příspěvkových a rozpočtových organizací jsou neveřejné, ale plat starosty a místostarosty a z něho vyplývající odměny jsou veřejnosti asi dostupné.

Obrázek uživatele raist

4.1 re: hnus


Svatá slova : )

3 Mně přijde příspěvek


Mně přijde příspěvek pí Jany Králové jako slušný a neurážející. Pěkné poděkování zastupitelům za dobře odvedenou práci od spokojeného občana. Věru, co chtít více? 

3.1 to je jasné


kdo sleduje Vaše příspěvky, tak tomu musí být jasné, že se Vám takový příspěvek líbí a souhlasíte s ním. Správně to napsal pan Klimeš.....já mám málo, tak chci aby všichni ostatní taky měli málo... To jasně vypovídá o  náladě a vztazích v naší společnosti - Vy si v tom asi libujete, ale normálně by měly být hodnoty někde jinde. Mělníček se mi těmito názory dost zprotivil a jsem rád, že už bude po volbách, protože jinak by se Mělníček opravdu stal žumpou plnou nenávistných a závistivých názorů. Já už jsem se rozhodl nepřispívat, ale tohle mi nedalo.  

Obrázek uživatele Alexander Klimeš

2 Mně teda jednonásobek pro


Mně teda jednonásobek pro zástupce starosty a dvojnásobek pro starostu jako vysoká odměna nepříjde.

Samozřejmě, že ta část voličstva, co stojí na stanovisku, že na radnici je úplně všechno blbě, bude hlasitě nesouhlasit.

Taky můžeme být naštvaní, že sportovci berou hodně peněz viz třeba http://fotbal.idnes.cz/fotbalove-teplice-0mw-/fotbal.aspx?c=A130220_160143_fotbal_pes.

Prostě "já mám málo, tak chci, abys měl taky málo"......

2.1 morálka


Jsem proto, aby byli politici slušní , ale jde o morálku a vzkaz voličům. Nechám teď peníze mimo. Topka kritizovala a velmi ostře zdražení vody na Mělníku a dala to za vinu právě těmto pánům a p. Volfovi. Těm co sedí v dozorčí radě VKM. A teď dvěma z nich dá odměny. S ohledem na situaci mi to příjde nemorální. Jinak pokud se jim zdá plat nedostečný proč vůbec kandidují????????? Můžete někdo sehnat kdo jak hlasoval a dát to zde na net????Nějak se nemohu zbavit dojmu, že se tu rýsuje koalice TOP09 a Mikeš.

2.1.1 Hlasování o odměnách


Jak to bylo ve skutečnosti:

1. navrhnul to Koudelka (ostatně jako vždy) jako finanční dar pro Mikeše (2 platy) a Neumana (1 plat) za jejich práci v tomto období

2. hlasování se vždy neúčastnil Němec a Herinková (nebyli na ZM) a pak oba dotyční

3. odměna Neumanovi - proti Fidler, zdržel se Tichota, Schweigstill, Merta - všichni ostatní pro

4. odměna Mikešovi - proti Fidler, zdržel se Merta - všichni ostatní pro

2.1.1.1 nepodělali se jen dva!!


Je smutné, že se nepodělali jen p. Fidler (KSČM) a p.Merta (Zelení). Jiní nenalezli odvahu ????Kolikátá je to už pro Mikeše a Neumanna odměna???Myslím, že to nebyla první. Takže tvrzení, že to je za celé období neobstojí a zase odměnu navrhl p. Koudelka, jaká to náhodička. No myslím, že to stojí za volební zamyšlení a chce to vykřížkovat ti co se podělali.Ten zahnívající mělnický rybník se musí po volbách vyčistit a vyvápnit a to řádně.

2.1.1.1.2 Občané si cení odvahy


Občané našeho města si cení odvahy zmáčknout PROTI a zdrřel se hlasování. I když zdržel se hlasování je trochu alibistické a diplomatické.  

2.1.1.1.2.1 Odplata


No myslím, že jim to Mikeš nezapomene a jak bude moci, tak jim zaškodí. Bylo by dobré,aby ve volbách neuspěl.  Možná se to i stane, snad mají lidi rozum. Zdá se, že ano, musíme k tomu přispět. Předevčírem bych to ještě neřekl, ale líbí se mi hlasování a výsledky na isoutok.cz

2.1.1.1.1 závist závist závist


pokud by jste sledoval politiku pozorně a hlavně tu místní, tak ze zápisů Rady města by jste věděl, že odměny dostávají mimo jiné i všichni ředitelé příspěvkových organizací města a to prosím na svůj vlastní návrh!!!!  Přijde mi trapné tady řešit odměny pouze pro starostu a místostarostu. Pročtěte si zápisy z jednání ZM jiných měst, uvidíte, že odměny starostovi/místostarostovi se vyplácí téměř všude. Ale na Mělníku je závist v rozpuku, takže tady je z toho událost č.1 

1 dělají si z nás srandu


No to snad není možné, komu už se tu dá důvěřovat??? Politika je zkrátka svinstvo. Mám doma vyplněné hlasovací lístky a dal jsem dva křížky TOPCE, ale takhle mě tak naštvali, že si vyzvednu nové a přehodnotím hlasování. Nevíte kdo pro tuto ohavnost všechno ze zastupitelsva hlasoval, abych věděl komu poděkovat??Nějak mi nejde video,abych se na záznam podíval.

1.1 .


.


https://www.traditionrolex.com/7