https://www.traditionrolex.com/7

 Na Mikeš nemáte | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nemáte se jak dostat domů? Pomůžeme vám zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Na Mikeš nemáte

Pokud by jste se Vy všichni(TOP09, ČSSD, ANO a další) zaměřili na to, co chcete udělat pro Mělník, možná by jste uspěli. Ale Vy jste trapně a naivně řešili kde bydlí starosta, zda má milenku aspoustu dalších nepodstatných věcí. Ale zapomněli jste na to, že starosta zachránil lidem domy a majetky. Vaše mstivá a závistivá kampaň se Vám nevyplatila a dobře Vám tak. 

Pozitivní zkušenosti předchozí téma | následující téma

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

3 Povodně Mikeše jako


Povodně Mikeše jako starostu prověřily dokonale. Ukázal, že je chlap a starosta na svém místě a že v krizové situaci se postaví za nás obyčejné lidi. Chápu, že to příznivce Topky štve oni radši elitu.  Najděte si lepšího lídra a ne takového se kterým nikdo nechce nic mít, protože je arogantní, neupřímný a neskutečný populista. Pro moc by udělal vše. Ještě před dvěma dny tady e-mailem rozesílal, jak Mikeš nečeká na voliče a udělal si koalici. A dnes se dočtu v tisku, že by nejpevnější koalice byla jeho a Mikeše. To je opravdu neuvěřitenlé, co je tento člověk schopen udělat, aby se dostal k moci. Ano, je to tak přesně díky němu se Topka nemůže dostat k moci, stejně jako minule. Doufám, že s ním Mikeš vymete.  Všichni by si měli uvědomit, že potřebujeme starosta který tu bude pro většinu z nás a ne jen pro VIP elitu. A je úplně jedno, kde a s kým spí. V době kdy ho město potřebovalo tu byl a to je podstatné.

3.3 Mikeš je jednička


Klobouk dolů, vyšlo mu to perfektně - lidi mu to tam naházeli a chlapec má 9 mandátů. Ted ale jestli mu to pomůže. Ve hře jsou prý 2 varianty - Mikeš+Volf (nerozlučná dvojice) a někdo s jedenáctým zlatým hlasem (asi Ruda). Nebo všichni proti Mikešovi (pak ztratí i Volfa, protože ten má zájem o pravidelné měsíční platby z VkM i nadále). Do pátku má být jasno, ale jedná a přesvědčuje se prý intenzivně:-) 

3.3.1 KSČM???


cokoli bez Mikeše připadá jedině v úvahu s podporou KSČM.....no to by tedy byl paskvil......ale věřím, že TOP09 by se spřáhla i s čertem, aby pan Schweigstill ukojil své touhy.

3.3.1.1 koalice je na světě


Koalice je prý na světě, Mé město, ČSSD, KSČM v 18:00 bude tiskovka

3.3.1.1.1 Vyjednávání mé město a Top09


Máš špatné info EXZORO Od 18:00 hodin probíhá jednání mezi Mé město a TOP09 o velké koalici. Prý se vyvíjí velmi kladně, takže se možná dočkáme velkého překvapení. Myslím, že většinu voličů to nemile překvapí. Naše hlasy jsou v kanálu.

3.3.1.1.1.1 koalice jasná


Koalice je jasná dohodli se mé město, mělničané a TOP09. Pakt Ribbentrop - Molotov byl dojednán. V rámci úspor vzniknou dvě funkce místostarostů. Gratuluji. Topka se předvedla, myslím, že je to do budoucna její konec.

3.3.1.1.1.1.1 koalice jasná . ?


píšete - dohodneli se topka a mé město na koalici, jsou vaše hlasy v kanálu - z čehož usuzuji, že jste volil zřejmě topku. Není pro Vás, jako voliče a příznivce, lepší, když se bude topka přímo podílet na řízení města, než aby byla v opozici s 5 hlasy v zastupitelstvu?

Jak by podle Vás měla být koalice sestavena? Ať počítám ,jak počítám, jinak to smysl nedává. Jestliže se dohodnou dvě strany, které mají nejvíce mandátů od voličů, asi to tak má být. Nebo jsou volby proč???

3.2 Jééžiši Kriste


... ještě svatozář panu Mikešovi chybí, co? Bože, nedělejte z něho to, co není...

3.2.1 nedělám


žádnou svatozář mu nepřisuzuji, jen jsem chtěl upozornit na to, že vymezování se proti němu a ještě takovými podpásovkami, se opravdu nevyplatilo. Příště to chce více slušnosti, ta se ostatně vytrácí z celé naší společnosti 

3.2.1.1 vymezování


To s nějakým vymezováním se zde nemá co dělat. Za a) mělníček osloví tak 0,2 % voličů a za b) vymezovaly se tu různé skupiny lidí proti různým partajím.. prostě všichni proti všem Smiling

Mě by spíš zajímalo, kdo se naboural do ankety na isoutok.cz nebo jestli je to teda nakonec nebude skrytá stránka KSČM? Smiling

3.1 Mikeš a hráz


Víte proč měl Mikeš starost, aby hráz vydržela? Viz článek:

http://www.financninoviny.cz/zpravy/hraz-v-melniku-je-pred-kolaudaci-opravy-ale-nikdo-nezaplatil/998237

2 Výsledky voleb...


Asi nevíte, že Top 09 obhájila stejný počet 5-ti mandátů jako před čtyřmi lety. A po ,,odchodu,, Šípkové byli v konečném součtu ještě oslabeni, a přesto stejný počet obhájili. Mají silnou základnu stabilních voličů a to je dobře. Zjistěte si, jak voliči opustili ostatní strany.Mikeš ,,zachránil,, lidem majetky? Bylo to pouze štěstí, že hráz nápor vody vydržela. A kdyby nevydržela, to byste mu nadávali, že? A vaše msta a závist by se obrátila proti němu.

1 Výsledky voleb jen


Výsledky voleb jen charakterizují podprůměrnou inteligenci voličů, kteří skočí na každou mediální propagaci (sebepropagace pana Mikeše při povodních, kdy to vypadalo, jako kdyby tu vodu zadržel svým tělem a že nebýt jeho, žádná hráz by nebyla - což je samozřejmě hloupost), aniž by se zajímali o skutečnou práci radnice, především zadávání zakázek.

Letošní volby mě definitivně přesvědčily, že fakt nemá cenu se na Mělníku jakkoliv angažovat - zdejší "ovčané" jsou nepoučitlení

1.1 a jaké???


A jaké zakázky myslíte?? Mluvte konkrétně. Tady každý jen mele pořád něco o korupci, ale nikdo neřekne nic konkrétního, nikdo nepodá trestní oznámení...
Kdo chce, tak vidí, co se tady za ta léta povedlo - kanalizace a komunikace na Chloumku, fasády na školách a školkách, kompletní oprava Kpt.Jaroše, revitalizace náměstí a jistě spoustu dalších věcí. Podařilo se sehnat další dotace na komunikaci Pražskou...to je málo?? Neříkám, že není co zlepšovat, ale tvrdit, že je všechno špatně??

1.1.3 Ráda bych napsala


Ráda bych napsala konkrétně - ale zkuste se k některým smlouvám dostat! Dozvíte se, že jsou z toho či onoho důvodu neveřejné a město nemá právo je nikomu ukázat, protože...blabla...

1.1.2 za jakou cenu??


Povedlo, to jo,ale za jakou cenu. Rozprodaný majetek přes 200 milónů. Zrada soc.demokracie může vyústit ve stopku dotací ze středočeského kraje!!!!. Jinak kdyby starosta kralup neorodoval v době povodní za snížení průtoku orlíku ze 2000 kůbíků  na 1600, tak mělnická hráz snadno přetekla a mikeš by hrdina nebyl. Je mi z lidí smutno, jenže málo kdo se o toto zajímá a snadno naletí. Uvažoval jsem jak mohli lidi tak snadno mikešovi naletět. A pak mi to došlo, když tu 20 let můžou různí hrncíři apod. napalovat zákazníky a prodávat jim násobně předražené vyrobky, tak proč by se nenechali napálit i lidi u voleb.

1.1.1 Jedna za všechny.


Nákup vysoušečů po povodních.

1.1.1.1 ano


nákup vysoušečů byl určitě podivný, ale neslyšel jsem, že by někdo podával trestní oznámení nebo tak něco.... a hlavně všichni víme, koho to je zeťák, že?? Pana starosty ne.....

1.1.1.1.1 Ono je to všechno děláno legálně


po těch letech na radnici už přesně ví, jak to udělat.


https://www.traditionrolex.com/7