https://www.traditionrolex.com/7

 petice za odvolání prezidenta Miloše Zemana | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nemáte se jak dostat domů? Pomůžeme vám zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

petice za odvolání prezidenta Miloše Zemana

Já myslím, že už toho bylo dost nebo snad ne? 

http://www.petice24.com/manifestani_petice_za_odstoupeni_prezidenta_miloe_zemana

Jiří Posejpal

Politika předchozí téma | následující téma

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Alexander Klimeš

7 Milé děti


Milé děti, v dnešní hodině dějepisu si probereme projevy našich prezidentů .......

7.1 Což o to


Což o to, do dějin tenhle projev určitě vstoupil. V čítankách ale počítám nebude.

6 petice je blbost


Zeman ať se to někomu nelíbí byl zvolen všelidovým hlasováním. Kdo by jej tedy mohl odvolat ? A za co ?

Že řekl něco, co používá snad každý v tomto státě denně ? Že je z toho mezinárodní ostuda ?
Položte si otázku : je to větší prezidentský přečin než když by na veřejné schůzce na přátelské návštěvě sprostě ukradnul blbý pero ? Není. To jen ti, co chtěli ukoktaného senilního knížete teď mají radost a sepisují petice.

A nápad házet po prezidentovi rajčata ? No jako Česko nás ve světě nikdo nezná, jako skupinku dementů vedených vulgárním prezidentem snad ano, ale prestiž tím rozhodně nezískáme.

Takže raději než na demonstraci zajděte do Národní galerie a podívejte se na krásný tam vystavený obraz s názvem "Zvířátka obdivující píču". Určitě zahraniční návštěvníky ohromí stejně jako Mucha či Aleš.

Kocourkovší by se nestačili divit a Švejka by nikdy nemohli superarbitrovat pro blbost, spíš by z něj udělali poslance.

6.1 Hoax?


Já se tedy v poslední době v Národní galerii podívat nebyl, tudíž nevím, zda se něco nezměnilo, leč informace o tom, že NG zakoupila zmíněný obraz exposlance F. R. Čecha, není dle tohoto správná: http://www.hoax.cz/hoax/obraz-ringo-cecha-pro-narodni-galerii/

Obrázek uživatele KousekDortu

5 Zeman do podhradí


Vidím, že s odkazem mě už někdo předběhl, tím líp.

Podepsáno.

A k níže uvedeným námitkám. Ano, petice nic nevyřeší, ale co už proboha můžu já sama udělat? No tak aspoň tohle "nic". Bez toho bych si už připadala teprve jako chudák. Tady všichni jen nadávají, ale tím to hasne. To je takový český rys, nadávat, ale nic nedělat, a vepřové hlavy to moc dobře vědí, takže si dovolují co libo a smějí se nám. Všechno jim projde. A mě to pořádně štve.

Že Zeman není na vyhazov? To řekne leda ubožák jeho charakteru, protože sprostý ožrala a hlupák, lhář plný nenávisti a neúcty, který všechny jen zesměšňuje a uráží, a jehož ideálem je Rusko s Čínou, tak ten vážně na prezidentském postu nemá co dělat. A nutno podotknout, že jeho výrazivo je z věcí, které mi na něm vadí nejméně.

5.2 neříkám


Neříkám, že nemáte podepisovat petici. Klidně ji podepište, ale dopad bude nulový. Vlastně v mých očích je to na stejné úrovni jako to zmíněné nadávání (ono to vlastně je formalizované nadávání, nebo chcete-li, vyjádření nesouhlasu)

Vy z toho akorát máte možná lepší pocit, že jste něco udělala. Ale reálně jste vlastně nic neudělala, protože podle petice se nikdo nerozhoduje, nepleťme si to s referendem. To je realita.

Ale buďme za ni rádi, v jiných dobách byste ani tu petici podepsat nemohla (nebo s dlouhodobými následky pro sebe a své blízké)

Obrázek uživatele KousekDortu

5.2.1 Zeman


Já vím, že je to na nic, ale tak aspoň něco. Ale určitě v tom hraje roli taky to, že je po dní podepsáno už přes 60.000 lidí, což je dost, takže v tomto směru to až tak bezvýznamná petice není. Díky takovému počtu lidí se o ní aspoň bude mluvit. Ale je mi jasné, že na Zemana nezabere vůbec nic, ten tam bude dřepět, i kdyby ho heverem páčili, a ještě se bude blahosklonně posmívat.

5.2.1.1 počet


To máte pravdu, bohužel nezabere.

A jinak: lidí podepsaných pod peticí je cca 60 tisíc, voličů je něco kolem 8 milionů. Takže to dělá 0,75 %, to Zeman klidně může interpretovat jako statistickou chybu :) Tím bych se tedy taky moc neoháněl.

Větší sílu než petice dnes mají třeba akce svolávané přes FB. Nejen, že se na ni můžete přihlásit a tím vyjádřit nesouhlas (a nahradit tím petici), ale také je větší možnost mobilizovat "podepsané" síly a prostě se někde ve velkém počtu bez nějakého věšího úsilí sejít a ukázat - jsme reální, ne jen na papíře.

Ale jinak hodně štěstí, třeba se počet rapidně zvýší a něco se někdy stane. Jsem v tomto ale skeptik.

Obrázek uživatele KousekDortu

5.2.1.1.1 Shnilé rajče


60.000 je pořád víc než 600. Ať si to pomýlený statistik Zeman interpretuje jak chce, lidí je to hodně. Jinak já i docela vážně uvažuji, že 17. listopadu zajedu do Prahy stoupnout si do davu. Dnes jsem si v Lidlu koupila rajče, aby do té doby stačilo nahnít. Když ne, tak den předem zajdu do Tesca. Smiling

5.2.1.1.1.2 no jo


Jenže 60.000 proti těm 8.000.000 je pořád strašně málo, ať se na to dívám, jak se na to dívám :( Ale samo o sobě je to číslo relativně vysoké, to ano.

Tak hodně štěstí, možná se uvidime Smiling

5.2.1.1.1.1 proč do toho taháte obchoďáky??


je mi fuk co podepisujete, ale proč tady píšete, že jste si koupila rajčata v Lidlu(že snad do 11ti dní stačí nahnít - jsou asi velmi dobrá a trvanlivá, což znamená, že Lidl je super) a když tedy nestačí nahnít, tak si skočíte do Tesca(tam už asi prodávají nahnilé, což znamená, že Tesco je šmejd)??? Propagace obchodních řetězců asi patří do jiné debaty, ne?? 

Obrázek uživatele KousekDortu

5.2.1.1.1.1.2 ...


Proč píšu, že jsem je koupila v Lidlu? Protože jsem je koupila v Lidlu. Smiling

Propagace to být neměla, naopak, čím míň lidí v obchodě je, tím jsem spokojenější. ...Nejlepší je Kaufland.

5.2.1.1.1.1.1 nadhled


to vážně patří jinam a nebylo to vůbec předmětem debaty. KousekDortu to myslela jako vtipnou tečku na závěr, tak se na ni nezlobte. Nemůže za to, jakou si Tesco vybudovalo pověst (ale taky tam jezdím nakupovat).

Hezký víkend.

 

Obrázek uživatele KousekDortu

5.2.1.1.1.1.1.1 Taková pěkná tečka


A pořád ne a ne tu tečku udělat. Eye-wink

5.1 Všichni


Všichni néééééééé,já nenadávám,JÁ NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ....

...já jsem totiž steně sprostý jako ON,né-li víc.Pravda,nechlastám ale pro"lidový" výraz jakéhokoliv orgánu nejdu daleko,taky proč ne ??? Umím se chovat slušně,normálně,jako hovado nebo jako nukleární turbohovado...

Já to alespoň přiznám,nejsem totiž pokrytec a nedělám ze sebe svatouška,jako někteří zde...

PS: A máte ze sebe dobrý pocit že jste podepsala ??? A myslíte si že to někoho nahoře bude někdy zajímat ???

 

        J Á  N E P O D E P Í Š U !!!

4 petice


Petice nikdy nic nevyřešila, ta je tak maximálně pro dobrý pocit občanů, že "jakoby" něco dělají, protože nemají jiné páky, tak vzhlížejí k této platformě, i když je bohužel bezvýznamná.

Navíc pan prezident se ani neomluví, natož, aby odešel z hradu. Ono když je možnost pro občany ho přímo zvolit, mohli by mít možnost ho také odvolat. Ale na to petice nestačí.

Musíme  prostě vydržet ještě tři roky ostudy a spíš se tomu všemu co dělá, smát. Přeci se nebudem rozčilovat.

Za tu dobu v úřadě už toho pohnojil dost, a ještě více pohnojí, tak se těšme :)

3 Proč hned petici, proboha.


Vy jste asi nikdy neposlouchali za 25 let záznam parlamentu České republiky. To by bylo petic. To by tam už dnes nikdo neseděl, kdyby každý trouba s peticí uspěl. A na koho vyhlásíme petici příště ? Navrhuji svého zubaře, toho se fakt ku..a bojím.

3.2 kdyby


Kdyby každý trouba uspěl s peticí, tak ne že by tam nikdo nebyl, ale naopak by tam mohli sedět slušnější lidé místo těch méně slušných.

To jen tak pro pořádek.

3.2.1 A kde jste na to


A kde jste na to přišel, že by tam seděli ti šlušní, to Vám někdo řekl nebo jste na to přišel sám ? A kdo by tam ty slušný volil ? A kde by se ti slušní vzali, aby kandidovali ? Kde jsou ti slušní, které jste zřejmě volil ? Jsou tam ti, kteří lidé zvolili, tak co dělat tenhle povik. 

To jen tak aby se nepletly dojmy a pojmy.

3.2.1.1 klid


Na to jsem přišel sám. Když budou lidé nespokojení, tak člověka vymění. Tady ale byla vyjádřena nespokojenost s mluvou ve Sněmovně někým jiným, ne mnou. Já jen položil protiargument (doplnění) k danému jednostrannému výroku.

Ale klidně to mohu aplikovat na pana prezidenta, ke kterému jsem zde několikrát vyjádřil. Tam už není moc prostoru, kam klesnout, takže v tomto případě v porovnání s panem prezidentem jsou těch slušných celé zástupy. (nebo alespoň těch, kteří si uvědomují, že prezidentská funkce není funkce štamgasty v hospodě a dle toho by se měl dotyčný umět chovat).

A ten, kdo tu říká, že mluvit sprostě je normální, by jistě svým dětem slova vyřčená panem prezidentem neschvaloval. Nebo kdyby vás třeba nějaká osoba nazvala k*ndou, budete ji plácat po ramenou a říkat, že "to je v pořádku kamaráde, vždyť takhle se normálně zdravíme"?

Nemyslím to teď přímo na vás, ale na ty, kteří takto argumentují.

Hezký víkend.

3.1 Odvolávat netřeba.


Odvolávat netřeba. Miloš Becherovka Vysočinský je notorický alkoholik v terminálním stádiu závislosti.

Jeho poslední výlev je názornou ukázkou rozpadu osobnosti. Přičtu li těžkou cukrovku, lze vbrzku očekávat novou volbu. Snad si zvolíme prezidenta a nikoli prasidenta.

2 musím s Vámi souhlasit.


musím s Vámi souhlasit. Rozhodně žádnou petici podepisovat nebudu

1 Snad nebude tak


Snad nebude tak zle...Milouš to pohnojil,to víme všichni ale hned ho vyhazovat ??? To by jste musel vyházet celou vládu...


https://www.traditionrolex.com/7