https://www.traditionrolex.com/7

 Hospodaření Nemocnice Mělník patří mezi nejlepší. Oceňují ji ale i pacienti. | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Staňte se redaktorem! Přidejte se k našemu teamu!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Hospodaření Nemocnice Mělník patří mezi nejlepší. Oceňují ji ale i pacienti.


   Mělník, 27. listopadu 2014 – Nemocnice Mělník zaznamenala úspěch v celostátním projektu „Nemocnice ČR 2014“. V oblasti „Finanční zdraví nemocnic 2014“ se umístila na třetím místě. Zároveň zvítězila i v kategorii „Skokani roku 2014“ a obsadila přední místa v hodnocení pacientů v rámci Středočeského kraje. 

   O umístění v oblasti „Finanční zdraví nemocnic 2014“ rozhodovalo, zda má nemocnice dostatek peněz na úhradu závazků, jak investuje do svého majetku nebo zda adekvátně odměňuje personál. Nemocnice Mělník se umístila na třetím místě v rámci kategorie ostatních nemocnic, mezi které nejsou zahrnuty fakultní nemocnice a specializovaná pracoviště. „Výsledek letošního hlasování považujeme za velký úspěch a důkaz toho, že kvalitně spravujeme svůj majetek. Naším cílem je spokojený pacient a zaměstnanec, který se o něj stará. Výsledek bereme také jako povzbuzení do příštích let, kdy se i nadále budeme snažit, aby se naše nemocnice umístily na předních pozicích,“ uvedla Dagmar Dvořáková, ředitelka komunikace společnosti Mediterra, která nemocnici provozuje.

   Nemocnice v Mělníku ale uspěla také u svých pacientů. V rámci Středočeského kraje se nemocnice umístila na druhém místě v hodnocení ambulantních pacientů a na třetím místě v hodnocení hospitalizovaných pacientů. Vedle toho se nemocnice stala také vítězem v kategorii „Skokani roku 2014“, což znamená, že zaznamenala meziročně největší přírůstek v počtu hlasů za pacienty  a zaměstnance. 

   Celostátní hodnotící projekt „Nemocnice ČR 2014“ probíhal od března do konce září letošního roku. Letos se do projektu zapojilo 156 nemocnic s akutními lůžky.

Kontakt pro další informace
Lucie Prachmanová
AMI Communications, spol. s r. o.
Týn 641/4, Praha 1, 110 00 email: lucie.prachmanova@amic.cz
tel.: +420 724 012 618



Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7