https://www.traditionrolex.com/7

 Internet na Mělníku | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nemáte se jak dostat domů? Pomůžeme vám zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Internet na Mělníku

Potřebovala bych poradit. Mamka má internet a TV od UPC, a už delší dobu ji dost štvou, protože přes původní proklamace neustále zdražují, teď budou opět. Měla na návštěvě kohosi od A1M a ten ji samozřejmě přesvědčil, že k nim má přejít, že to bude levnější a že za ni všechno zařídí (výpověď smlouvy u UPC). Protože tomu prd rozumí a já taky, ráda bych věděla, jestli s nimi má někdo zkušenost. Stránky mají pěkné, to nemůžu říct, ale v diskusích jsem našla dost špatných zkušeností. Ale i dobré. Takže babo raď. My jsme na vesnici, kde se nás takovéto problémy netýkají.

Popřípadě kdyby někdo poradil, jaké jsou obecně na Mělníku možnosti připojení. Mamka bydlí na Pivovaře v paneláku, žádná objemná data nestahuje ani neposílá, v podstatě jen tak brouzdá po internetu, do toho samozřejmě pošta. TV programy by jí stačily základní. Budu vděčná za informace i zkušenosti od kohokoli (vyjímaje obchodní zástupce firem).

Ostatní předchozí téma | následující téma

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele KousekDortu

6 Ještě jednou díky.


Ještě jednou díky.

5 Zkušenost A1M


Zkušenost s A1M (na Mělníku) dobrá, bezproblémová... Žádná negativa. Jestli je to nějak cenově výhodné, tak není důvod se toho bát. Celoročně stabilní internet až na předem ohlášené výjimky.

4 NET


Nejstabilnější a nejlepší je asi trionet a nebo mason (nejlepší je si zjistit co je v baráku zavedené). Co se týká televize tak obyčejnej setobox máte za 500 Smiling a programu je tam dost 

Obrázek uživatele KousekDortu

3 Internet A1M


Takže zkušenost s A1M žádná? No aspoň něco. I když ten NetMělník je zdá se bez TV. Ale kouknu na to, díky.

2 NetMělník


Myslím, že nejlepší a nejlevnější internet na Mělníku má firma NetMělník!!

 

1 trionet


Trionet - spokojenost.


https://www.traditionrolex.com/7