https://www.traditionrolex.com/7

 Kavárna ve věži | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Přehledná a stále aktuální nabídka zaměstnání je dostupná zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Kavárna ve věži

Jestli se můžu zeptat, jak teď funguje kavárna ve věži? Nechce se mi tam lézt a pak zase případně trapně odcházet, stránky Mekucu nefungují a z facebooku se moc zjistit nedá. Resp. podle něj se tam tůdluje na klárinet, zpívá, kouká na obrazy, děti tam čmárají pastelkami a hlavně se teda zdá, že se všichni ohromně baví, včetně pana starosty. Pro mě byla věž ale místem, kde se dal popíjet skvělý čaj a skvělá káva, a ten skvělý čaj i čerstvě namleté kafe se daly koupit i domů. To bylo to, čím byl tenhle podnik na Mělníku ojedinělý, protože vylouhovaný sáček s čajem nabízejí všude jinde (pardon, v lepších podnicích mají pyramidové sáčky). Trochu se obávám, že tohle už tam dnes nenajdu. Nebo se snad mýlím?

A když už jsem tady, tak ještě jeden související dotázek. Dá se někde na Mělníku koupit kvalitní sypaný čaj a dobrá zrnková káva? S výjimkou značky Mamacoffee v Želvě. A s výjimkou kafe dostupného v normálních obchodech typu Lavazza apod. (Předpokládám odpověď "ne", ale třeba mi něco uniklo.) Díky.

Ostatní předchozí téma | následující téma

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele wilbur

3 Věž


Dobrý den. Kavárna resp. Galerie Ve Věži je otevřena denně kromě pondělí od 14 hodin do 23 hodin. Čaj i kávu si zakoupit můžete. Aktuální program najdete zde: http://www.mekuc.cz/misto/galerie-ve-vezi/ . Webové stránky Mekucu byly v pondělí mimo provoz, možná už dříve. Již fungují. Hezké svátky, DŠ.

3.1 Díky. Ale na těch


Díky. Ale na těch stránkách se toho člověk stejně moc nedozví. O nabídce kavárny vůbec nic, protože menu je prťavé a nejde zvětšit. A podle těch málo informací to opravdu vypadá, že se věž vyprofilovala jiným směrem, a sice od profesionální čajovny k jakémusi komunitnímu místu nebo centru pro matky s dětmi, kde se mimochodem dá pořídit něajký čaj. Po pravdě, vůbec mě to neláká jít to vyzkoušet, Saša nás čajomilce příliš namlsal a nasadil laťku hodně vysoko. Tak vysoko, že těžko ještě někdy na Mělníku bude čajovna takové úrovně. Ale uvidím, až půjdu kolem - když bude velká klemra a zevnitř nebudou pořvávat děti, možná tam zabloudím. Smiling

3.1.1 Menu je tam ke stažení.


Menu je tam ke stažení.

2 Karavana se z


Karavana se z Jarošovky přestěhovala právě sem k Modré hvězdě

1 Kvalitní čaj a káva


Kvalitní čaj a káva se dají koupit v obchodu Karavana na náměstí Míru - blízko Restaurace Šatlava (kdysi dávno tam byla drogerie U Fajtů, pozdějí Vinotéka - a vlastně je to nad Restaurací Modrá Hvězda Smiling).

1.1 Supr, tak přece mi něco


Supr, tak přece mi něco uniklo. Jen mě trochu mate popis - drogerii u Fajtů znám na Prasečáku (ale je fakt, že dřív byla jinde, ale kde?), nad restaurací Modrá hvězda je vinárna Modrá hvězda (nebo už není?) a vedle Šatlavy je buď ulice nebo průchod na dvůr... a ještě mám pocit, že nějaká Karavana bývala nahoře v Jarošovce. No ale já už to nějak najdu. Díky za tip.

1.1.1 Aha, tak stačilo pár


Aha, tak stačilo pár vteřin a internet a už jsem v obraze. Takže ta vinotéka Modrá hvězda přece vzala zasvé. 


https://www.traditionrolex.com/7