https://www.traditionrolex.com/7

 tajemník - výběrové řízení | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nemáte se jak dostat domů? Pomůžeme vám zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

tajemník - výběrové řízení

Podle informace starosty bude do 15.1.2015 vypsáno výběrové řízení na pozici vedoucího městského úřadu - tajemníka (snad neprozrazuji nic tajného ...). Koho byste na pozici tajemníka rádi / neradi viděli? Jak dobře vede městský úřad stávající tajemník Ing. Šuk? 

Ostatní předchozí téma | následující téma

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

5 tajemnice


Na Isoutok se objevila zajímavá zpráva, že na Mělníku výběrové řízení vyhraje žena, prý paní jejíž příjmení začíná na V.

Má to být nějaká vedoucí org.složky města. Nevíte kdo to je???

Navíc to že na MÚ Mělník se dělají "cinklá" výběrová řízení jasně potvrdil starosta Mikeš při zasedání zastupitelstva, když natvrdo do záznamu před všemi zastupiteli a veřejností  pronesl, že na úřadě vzniká nové místo vedoucího majetko právního odd. které dostane stávající tajemník Ing.Šuk jako trafiku. To že je to porušení zákona o úřednících kde je jasně stanoveno, že na vedoucí místa je nezbytné výběrové řízení, není žádných pochyb.

Cinknout výběrko asi není pro odborníky z projektu "Mé město" žádný problém. 

5.1 tajemnice


tak to by mohla být pí.Vetešníková.

Je zde ale velký problém, že ta je v příbuzenském vztahu s vedoucí personálního odd.úřadu.

Začíná se nám z toho dělat pěkné bahýnko.

Doufám, že těch pár přespolních zoufalců co jsou na to výběrové řízení přizváni do toho nehodí vidle.

To by paladýni od Mikeše asi nezkousli...

5.1.4 tajemnice


Pár přespolních zoufalců? můžete to nějak upřesnit? Jsou snad kromě zmiňované paní V.známa ještě další jména, která budou dělat "křoví" ?

5.1.3 pořádek


Nechápu v čem vám ta paní vadí? Je to slušný a pracovitý člověk. A jestli si konečně někdo posvítí na zaměstnance úřadu, nebo tedy přesněji na některé  vedoucí, kteří můžou trávit svou pracovní dobu popíjením vína v okolních kavárnách, tak jedině dobře. Od současného vedení se změny určitě nedočkáme.

5.1.3.2 nevěřím


Nevěřím, že je to pravda. Sám p. starosta dříve pracoval jako úředník, jsem si jistý tím, že se v pracovní době alkoholu nedotkl a během oběda pil maximálně nealkoholické pivo. Takové chování úředníků by rozhodně netrpěl!  

5.1.3.2.1 Pokud je to ironie, tak


Pokud je to ironie, tak fajn. Pokud to myslíte vážně, jděte se tam někdy podívat a uvidíte sám. Úředníci spadají pod tajemníka, takže on by se měl snažit. Ale uznávám, že starosta by mohl tajemníka popohnat. 

5.1.3.1 pořádek?


Co to tu píšete - že si posvítí na vedoucí, kteří můžou trávit svou pracovní dobu popíjením vína v okolních kavárnách? Jmenujete aspoň jednoho vy hrdino!

Paní Vetešníková klidně může být slušný a pracovitý člověk, ale nechápu, proč by měla dělat tajemnici na základě zfalšovaného výběrového řízení - to vám přijde normální?

5.1.3.1.1 Já nevím, jestli si


Já nevím, jestli si posvítí, já v to mohu jen doufat. A jak víte že je výběrové řízení zfalšované? Kdo by tam podle vás měl být, když ne slušný a pracovitý člověk? Já se nikoho nezastávám, jen si myslím, že změna je rozhodně potřeba, protože to, co si někteří můžou dovolit, je neuvěřitelné. 

5.1.3.1.1.1 Cinklé to je


Moje švagrová na úřadě pracuje a jméno paní Vetešníkové je v kurzu již od začátku roku (zjistěte si, jak často je nyní hostem u pana starosty). Zaměstnanci se s tím již více méně smířili, ale cukaly mi trochu koutky, když se to objevilo i na Soutoku:-)

Přečtěte si moje starší příspěvky, jasně jsem psal, že je třeba někdo lepší než Ing. Šuk, ale bláhově jsem doufal (a úředníci asi taky), že to bude otevřené a férové VŘ a tajemníka/tajemnici pak bude dělat ten nejlepší.

Ne že si to vedení s někým upeče dopředu a pan Volf to zakryje fíkovým listem svého komického článku o kompetenčních modelech!

5.1.3.1.1.1.2 Tajemnice


Tajemnici či tajemníka bude jistě dělat ten nejlepší, ale sázím, že zmiňovaná paní to nebude.

 

5.1.3.1.1.1.1 tak to je pak smutné,


Sad tak to je pak smutné, hlavně v tom, že druhá koaliční strana, která křičela jak vše změní, mlčí a souhlasí. Já do toho nevidím, takže jak říkám nechci se nikoho zastávat, mám s paní pracovní zkušenost a to dobrou. Jestli je to jak říkáte, rozhodně to není v pořádku. Také mám na úřadě známou a to co se člověk někdy dozví, je opravdu neuvěřitelné. Ale to, že si někteří ze své pracovní doby dělají holubník a prochází jim to, taky nedělá dobrý obrázek vedení.

5.1.2 Nevěřím - přečtěte si Radnici!


To nemůže být pravda, pan Volf to napsal v radnici jasně - bude to otevřené a férové výběrko, bez náznaků klientelismu a protekce. Je to tam černé na bílém. 

Prostě nevěřím tomu, že by vedení města upeklo takovouhle "čuňárnu".

 

5.1.2.1 Také si myslím že to bude


Také si myslím že to bude tak jak to napsal pan Volf, už by bylo zapotřebí s klientelismem a protekcí zatočit Smiling tak se těšme jak bude úřad vzkvétat. Smiling

5.1.1 sluníčkový svět!


Okres Mělník bude pohodový a sluníčkový! Kralupy - tajemnice, Neratovice - tajemnice, Mělník - tajemnice.  Kralupy - homosexuál ve vedení města. Ještě tak v Mělníku někoho jiné rasy/kultury, než je v ČR většinové (tj. neetnického Čecha) a bude to multikulti ráj na zemi, tedy alespoň v okrese Mělník. 

4 hezký den!


fakticky začalo předjaří, hurá ven!

3 Pro zvedavce a pripadne zajemce :)


Inzerat na tajemnika najdete i zde: http://melnicek.cz/data/zamestnani/6813

2 otázka


Nevíte prosím někdo, jestli nemá p. Šuk předky na Ukrajině? Díky, Andrij Melnyk

2.2 předci


Spíš než na Ukrajině bych jeho předky hledal v Mongolsku.

2.2.1 neurážejme Mongoly!


Každý Mongol nemusí být takový, jako je p. Šuk. 

2.1 blbá otázka


Jak to souvisí s jeho odvoláním a s výběrovým řízením na obsazení pozice tajemníka????

1 No konečně!


To by se mi asi chtělo zvolat, pokud je vaše zpráva pravdivá. Na úřadě pracuje moje švagrová a její komentář k práci pana Šuka je velmi nelichotivý. Takže ten nový, ať je aspoň trochu lepší a MÚ bude fungovat lépe. A co kdyby to byla žena - vždyť jsou na radnici samí chlapi...

 

PS: teď když konečně bydlí pan Mikeš na Mělníku (prý v podnájmu u pana Klimeše) tak spolu chodíte na pivo, že od něj máte takové "exkluzivní" informace?   

1.2 konečně???


otázka práce tajemníka je vždy dána tím, co mu "dovolí" politické vedení města. Jsme zvědavý, zda se tedy něco na úřadě změní k lepšímu.....

1.2.1 Souhlas, ale...


Bavil jsem se o práci tajemníka včera s dalším zaměstnacem MÚ a ten negativní hodnocení mé švagrové doplnil o jeden důležitý postřeh - pan Šuk je na úřadě víc než 7 let a nikdo si nepamatuje, že by přišel s nějakým vlastním nápadem nebo iniciativou. V dobách dávných ho totiž Neuman vytáhl z okresní vojenské zprávy a jeho práce podle toho vypadala - čekat na rozkazy nadřízených, jinak nic.

Proto doufám, že ten nový (nebo ta nová) budou schopni v rámci řízení úřadu a lidí aspoň někdy schopni projevit vlastní iniciativu.

A také je otázka, zda politické vedení města Mikeš-Schweigstill plánují otevřené VŘ, nebo už to mají pro někoho připravené (jako když Neuman sundal z vedení pana Chrudimského a dal si tam právě Šuka)... 

 

1.2.1.1 uvidíme


uvidíme, co nám přinesou příští dny. A jak to vůbec s VŘ na tajemníka je?? Vybírá ho město nebo kraj?? 

1.2.1.1.1 Určitě město. Krajský


Určitě město. Krajský úřad (ředitel) dává souhlas k odvolání stávajícího tajemníka. 

1.2.1.1.1.1 nic nového


Tak máme 16. a nic se neděje - nebyla to jenom kachna?

1.2.1.1.1.1.2 Nemáte někdo


Nemáte někdo novinku o průběhu výběrového řízení? Díky, Leo H. 

1.2.1.1.1.1.1 Re


5. ledna mi starosta napsal: "Vážený pane, město Mělník bude vypisovat výběrové řízení na funkci tajemníka města. Časová trajektorie je vypsat do 15.1.2015 nabídky maximálně inzerovat ...." 

Tj. asi nabrali nějaké zpoždění, taky jsem zvědavý ... ale věřím, že se to vbrzku objeví, "Radek je charakter", jak říká mělnická první dáma.  

 

1.1 Jsem také docela rád,


Jsem také docela rád, myslím, že současný tajemník je takový "malý Mynář" (ať si každý za tímto přirovnání domyslí, co chce). 

K poznámce: vloni jsem viděl záznam ze zastupitelstva, kde p. tajemník mluvil, překvapilo mě, že nedal dohromady syntakticky správnou a souvislou větu. Nu a proto jsem napsal p. starostovi, který mi odpověděl, že pokud bude zvolen podruhé, vypíše VŘ, což učinil (resp. vypadá to, že učiní).

 


https://www.traditionrolex.com/7