https://www.traditionrolex.com/7

 Čerpací stanice BÝKEV | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nevíte kam večer vyrazit? Náš Průvodce Vám poradí!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Čerpací stanice BÝKEV

V sobotu večer jsme načerpali  v čerpací stanici Býkev naftu - cca 30litrů. Běžně nejezdíme mimo město pro pohonné hmoty, ale jeli jsme okolo. Dojeli jsme na Mělník přískoky. Cesta nám trvala 45 minut. Stavěli jsme za každým druhým stromem. Druhý den vyčištěný balonek, nový filtr a auto jelo tak 5 km. Znovu zdechlo na kruháku. Teď čeká v servisu na opravu. Zlevnili sice PH, ale asi do toho nalili vodu, nebo jiný sajrajt. S poruchou motoru nejsme sami. Tankovali s námi i známí a mají ten samý problém. Varuji, netankujte na čerpačce BÝKEV.

Negativní zkušenosti předchozí téma | následující téma

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

2 Odpovědˇ na kvalitu zboží na ČS Býkev.


Jsem majitelem ČS Býkev a musím reagovat na výtky ohledně kvality nafty na mé ČS.

V oboru kolem poh. hmot pracuji již 40let a znám jej od výroby přes distrybuci až po její prodej na

ČS. Je zajímavé že jste byla jediná které se to stalo a rád bych slišel i názor  někoho jiného komu se

to přihodilo kromě vašich známích, kterých já mám také hodně a mají opačný názor než vy ale připadá mi divné aby jste se obracela na internet a pomlouvala (tak to také cítím) a neobrátila se na mne kde se vám domělá křivda stala.V dnešní době to považuji za scela obvyklé. Musel by to bý nějaký zázrak aby před vámi natankovalo cca 60 vozidel a po vás také několik a nikdo si nestěžoval. Možná se ještě zastavíte. Za 12let co ČS provozuji jsem neměl jedinou prokázanou reklamaci. Dále vám chci zdělit že na nás jsou píni s ČOI  A Celního ůřadu také přísní  navštěvují nás 2-3x do roka a za ten čas jsem neměl jedinou reklamaci opakuji ani jedinou!!!!! A ještě bych se rád vyjádřil k pánovy který se ozval a tankuje na ONU že na rozdíl odemne Mělnické ONO PROBLÉM S KVALITOU ZBOŽÍ MĚLO!!! Jak jistě víte kdýž jej z nějakého mě záhadného důvodu chválíte a internet sledujete. Znám plno cizích lidí kteři si na jejich kvalitu stěžuji.

Spřáním hezkého dne - Jednatel.

 

 

2.1 Nebudu hodnotit Váš


Nebudu hodnotit Váš benzin či naftu (tankuji u renomovaných pump),ale to jak píšete je hrůza.Chybu udělá každý,i já,ale tohle pustit na síť je masakr...

1 ČS Býkev


na těchto tzv.  NO NAME čerpacích stanicích tankuje pouze sebevrah, nebo ten, kdo hledá kde je LEVNĚJŠÍ BENZÍN.  Neříkám, že renomované ČS nabízejí nějakou kvalitu, ale já již léta - cca 15 let - tankuji pouze na TANK ONO jak s osobákem tak i s kamionem a zatím jsem neměl sebemenší problém.

 

1.1 Hrubky v textu


Hrubé chyby v textu jsou hrozné. Rád bych věděl, kam pan jednatel chodil na základní školu, ať vrátí vysvědčení.

1.1.1 Uživateli Chara


Ty chyby nejsou až tak hrozné, to jsou tu vidět mnohem horší výtvory. Mně spíš nejdou na rozum Vaše komentáře pod vlastními komerčními inzeráty. Proč ta dodatečná prohlášení, jež mají upozornit na výhodnost nabídky či Vaše doplňující služby? Proč to nenapíšete rovnou do textu? No proč? To mi tedy řekněte. Smiling Leda snad proto, abyste měl pod inzerátem aspoň nějakou reakci, když nikoho jiného to nezajímá.


https://www.traditionrolex.com/7