https://www.traditionrolex.com/7

 program KIZ Štětí na 4. týden | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete i Vy mít svůj banner nebo komerční inzerát na tomto webu? Napište nám na komerce@melnicek.cz.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

program KIZ Štětí na 4. týden


KULTURNÍ STŘEDISKO:

19. ledna - sál Kulturního střediska - SPOLEČENSKÉ ODPOLEDNE PRO DŮCHODCE - hraje J. Kačanyi, začátek ve 14.00, vstup zdarma

21. ledna - sál Kulturního střediska - DĚTSKÝ KARNEVAL DDM ŠTĚTÍ - začátek v 15.00. vstupné 40,- Kč

22. leden - malý sál Kulturního střediska - PUTOVÁNÍ NOVÝM ZÉLANDEM - fotografie a zážitky z cesty Jiřího Kejdany a Václava Maffa Markvarta. Začátek v 19.00

 

PŘIPRAVUJEME:

1. únor - sál Kulturního střediska - SVÁŤOVA DISKOTÉKA V POHÁDKOVÝCH MASKÁCH - účinkuje Sváťovo loutkové dividlo s pohádkou, soutěžemi a spoustou písniček. Začátek v 15.00, vstupné 30,- Kč

 

MĚSTSKÁ KNIHOVNA

5. leden - čítárna 1. patro - ČÁRY MÁRY REZ - BARVY, FLEKY, VĚZ - výstava fotografií rezavých povrchů, fleků na starých omítkách upravených dle vlastní fantazie Růženy Ložkové. (výstava probíhá celý měsíc)

 

INFORMAČNÍ CENTRUM

2. leden - PHOTOSHOPKY II - výstava fotografií Stanislava Řábka

(výstava probíhá celý měsíc, otevřeno pondělí - pátek od 8.00 do 17.00, sobota od 8.00 do 12.00)

 

KINO ŠTĚTÍ

úterý 20. 1. v 18.00 96 HODIN: Zúčtování (Francie/ USA) - bývalý agent CIA Liam Neeson se naposledy vrací v akčním thrilleru 96 hodin a musí dokázat, že byl neprávem obviněn z vraždy své manželky.

středa 21. 1. v 10.00 JAK JSME HRÁLI ČÁRU (ČR/ SVK) - M. Lasica, L. Šafránková, O. Vetchý a R. Labuda v nové československé komedii ze 60. let ve stylu slavných Pelíšků. (dopolední představení nejen pro seniory za zvýhodněné vstupné)    

                      v 18.00 96 HODIN: Zúčtování (Francie/ USA) - bývalý agent CIA Liam Neeson se naposledy vrací v akčním thrilleru 96 hodin a musí dokázat, že byl neprávem obviněn z vraždy své manželky.  

čtvrtek 22. 1. v 18.00 HOBIT: Bitva pěti armád (USA/ Nový Zéland) - vydejte se na poslední cestu do Středozemě. Vaše poslední šance vidět závěr hobití trilogie na velkém plátně. V českém znění a 2D.

pátek 23. 1. v 17.30 HODINOVÝ MANŽEL (ČR) - opravují domácnosti rozličným dámám, ale nejen domácnosti. B. Polívka, D. Novotný, E. Holubová, J. Čvančarová v nové české komedii.

                   ve 20.00 HODINOVÝ MANŽEL (ČR) - opravují domácnosti rozličným dámám, ale nejen domácnosti. B. Polívka, D. Novotný, E. Holubová, J. Čvančarová v nové české komedii.

sobota 24. 1. v 17.30 BIRDMAN (USA) - černá komedie o herci, který se proslavil rolí superhrdiny. Hvězdné herecké obsazení M. Keaton, E. Norton, Z. Galifianakis, N. Watts, E. Stone v pozoruhodném snímku se sedmi nominaceni na Zlatý Globus 2015.

                   ve 20.00 FOTOGRAF (ČR) - skvělý Karel Roden ve filmu Ireny Pavláskové inspirovaném osudy českého fotografa Jana Saudka. V současnosti nejnavštěvovanější film v českých kinech. 

neděle 25. 1. v 15.30 TUČŇÁCI Z MADAGASKARU (USA) - čtyři tučňáci z animovaného hitu Madagaskar se vrací. V českém znění.

                     v 17.30 BIRDMAN (USA) - černá komedie o herci, který se proslavil rolí superhrdiny. Hvězdné herecké obsazení M. Keaton, E. Norton, Z. Galifianakis, N. Watts, E. Stone v pozoruhodném snímku se sedmi nominaceni na Zlatý Globus 2015.

 

Těšíme se na vaší návštěvu.

Vstupenky si můžete rezervovat v kině na tel.416  812 512, IC tel.416 812 715 nebo on-line na www.steti.cz   

Najdete nás také na facebook/KINO  Štětí

 



Kultura

https://www.traditionrolex.com/7