https://www.traditionrolex.com/7

 Rychlá a perfektní spolupráce policistů se zúročila | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Události z kalendáře si můžete pohodlně přenést ve formátu ICS do Vašeho mailového programu či mobilu.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Rychlá a perfektní spolupráce policistů se zúročila


Ve čtvrtek 5. 2. 2015 v ranních hodinách došlo ke krádeži osobního vozidla zaparkovaného v garáži jednoho roudnického domu.

Ihned bylo zahájeno intenzivní pátrání po vozidle a litoměřičtí policisté ve spolupráci s policisty z Mělnicka byli zanedlouho ujíždějícímu vozu na stopě. Při rychlé jízdě došlo k poškození odcizeného vozidla při několika karambolech.

Vozidlo i s osádkou bylo nakonec zastaveno na jedné z komunikací na Roudnicku.

Krádež vozidla má na svědomí 23letý muž z Roudnicka, který vozidlo řídil. Zda se protiprávního jednání dopustily i další dvě osoby, které se ve vozidle nacházely, je předmětem dalšího šetření.

Výše uvedené akce se za Územní odbor Policie ČR Mělník zúčastnily hlídky z Kralup nad Vltavou a Lužce nad Labem, které byly na pomoc svým kolegům vyslány cestou Integrovaného operačního střediska. Lužečtí policisté se do kontaktu s odcizeným automobilem dostali v katastru obce Ledčice na Mělnicku. Odtud vůz pronásledovali zpět do okresu Litoměřice. Po krátké honičce a za použití donucovacího prostředku, varovného výstřelu, bylo vozidlo nakonec zastaveno. Dvě osoby z vozu policisté zadrželi na místě a třetí, které se podařilo z místa uprchnout, zanedlouho jejich kralupští kolegové. Všichni zadržení a zajištěný automobil nakonec skončili v rukou litoměřických kolegů.

Rychlý a profesionální zákrok našich policistů bude po zásluze kázeňsky odměněn ze strany vedení Územního odboru Policie ČR Mělník.

nprap. Pavla Kofrová
nprap. Václav Tichý
Oddělení tisku a prevence
ÚO PČR Litoměřice
ÚO PČR Mělník 



Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7